Krupička na tvařích

17715
20.7.15 16:41

Krupička na tvařích

Zdravim holky. Syn ma 9mesicu a asi tak od 4. Mesice ma na tvarickach krupicku. Jsou to drsne pupinky. Nekdy vypadaji jako male uhracky. Jsem uz uplne bezradna. Zkusila jsem kde co a stale to ma. Posledni nadeji bylo kozni. Dostal namichanou masticku a vysledek opet zadny. Co to muze byt? Nic nepomaha, proste nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14335
20.7.15 16:45

@viky23 u mojich děti jsem nesměla dávat plyš, flauš.. protože toto se jim udělalo, když se trochu zahříly.. I dekovina jim dělá zle, jakmile se nějak plazí po dece, otírají tváře, tak se jim to udělá..
Možná bych zkusila řešit spíš takové banality.. možná z něčeho takového to může být.. nebo aviváž, prášek, cokoliv..
U nás jak přijde manžle z práce a dá klukovi pusu, tak do 5 min má tváře jakoby ekzem- vadí mu i vousy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
20.7.15 16:45

Tady jeste jedno foto ma to fakt hodbe. Spatne se to foti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
20.7.15 17:21

Tak s takovou nemam sanci na to prijit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
20.7.15 19:07

To uz nikdo jiny nema zkusenost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
20.7.15 22:39

@viky23 Ahoj,no já Ti taky nepomůžu, páč mám stejný problém u svý dcery, je jí 21 měsíců a má to asi od cca 3 měsíců :(.Zkusila jsem taky kde co, co mi řekla dr, co radili v lékárně, co okolí atd.,někdy se mi zdálo, že se to zlepšuje, ale úplně to zatím nezmizelo nikdy :nevim:.Nad kožním už jsem taky přemýšlela :think:.Uklidňuje mě, že jí to nesvědí, tak snad to věkem zmizí, má to i na ručičkách, občas na stehnech :nevim:. Říkám si, že hold bude mít citlivou pleť a pokožku, páč já i partner jsme v tomto pohledu problémový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
21.7.15 07:29

Tocmam teda vyhlidky :roll: znama to ma i u ctyrletaka jeste. Ta uz zkusila taky kde co i na koznim a nic. Tak pochybuji, ze to s vekem zmizi… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
21.7.15 08:50

@viky23 Je to fakt na palici, opravdu jsem zkusila kde co, milion vzorečků z lékárny na citlivou, dětskou, atopickou pokožku, excipial, infadolan, indulona, vazelína, ambiderman,kokos.olej a mnoho a mnoho dalších :nevim:.Ještě konopí jsem nezkoušela ;).Teď je ke všemu ještě osypaná, vypadá to na potničky, ale zdá se mi, že se jí to spíš horší, tak snad zase budeme muset k dr.,ale neškrábe se, tak si říkám, že to snad zmizí :think:.
A co jsi použila Ty na malého :hug:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
21.7.15 15:18

Ahoj, přesně to samý má dcera. Má to na tvářích i na rukou a obávám se, že je to dědičný, protože to má manžel. Takže tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
21.7.15 20:16

My to nikdo nemame :nevim: ja zkusila ecerin pro atopiky, modrou indulonu, masti na opruzeniny ruzne, niveu, nejaky namichany excipial, a ted mazu tu mast od kozarky. Co mu docela ty pupinky aspon jakoby zesvetlalo byl krem PENATEN, v plechove doze jak nivea. Ten je na zadek a na podrazdeny nos od rymy treba a tak. Ted po te masti od kozni je to mozna taky krapet ale fakt jen krapet lepsi. Ma to proste furt. Nechci aby to mel, chci se toho svinstva zbavit. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
21.7.15 21:20

Ahoj, syn to má taky a nejen na obličeji, ale hodně na nohách a na rukách, už mu jsou víc jak dva roky a žádný mastičky, co nám doporučila dětská doktorka nezabraly. Nedávno jsem to ukazovala známému doktorovi a ten si myslí, že to je onemocnění kůže virového původu, název si nepamatuju :oops:. Říkal, že se to musí odstranit mechanicky, pochopila jsem, že se to z té kůže nějak seškrábe a to mi přišlo zbytečně drastický, když to synovi nijak nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
5.7.16 19:44

My to mame taky u dvojar. Klukum je 9,5 mesice. Maji to na rvarich, cele a na rucickach a sem tam nad kolinky. :think: Uz jste se dobrali nekdo k necemu, co zabira?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
5.7.16 20:01

A zkouseli jste odvar z repiku? Nevim zda to pomuze ale nam kdyz nezaberou masticky tak odvar vetsinou ano. Jen barvi obleceni. Udelam silny odvar z repiku a pak vatovym tamponkem potiram. Nezabere to hned ale tak druhy den uz je to znat. Kuze se sklidni a vysusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
5.7.16 20:51

@fidysek ne jeste ne, oni maji tvare zarudle, rekla bych sussi a v tom bila krupicka, jakoby akne). Tak nevim, ale klidne to zkusim. A repik na to koupim kde, v lekarne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
5.7.16 21:00

@Majaha jo jo, v lekarne. Jsou to normalni nalevove sacky, jen se dyl nechaji louhovat. Je to napsane na krabicce :-). Zkuste, urcite mu to neublizi, da se to dat i miminkum ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek