Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No zalezi kde v zadech ale byt tebou uz se zacnu plazit do toho prizemi bo t bude na dyl.
A ze to rychle prejde o tom bych pochybovala
sko bych se i pobavila ldybych nevedela jak umi zada bolet
![]()
Určitě si vem prášek mě vždy na záda pomohl co nejdřív palalen Grip a suchý teplo a klid na lůžku
Vzala bych si narazove dva brufeny 400 a pokud jde topeni, tak bych se oprela o horke teleso topeni, aby se to nahralo
@QQQQ
Promiň ![]()
Já si nějak neumím představit, že brečíš bolestí a k tomu se řežeš smíchy ![]()
Doplaz se pro nějaký prášek, a potom kotoul ze schodů, třeba se záda srovnají
- no, a když ne, alespoň dítko nebude muset dlouho čekat ![]()
@quinny píše:
No zalezi kde v zadech ale byt tebou uz se zacnu plazit do toho prizemi bo t bude na dyl.
A ze to rychle prejde o tom bych pochybovala![]()
![]()
No mě chytly záda pře 11 ti dny a ještě to uplně nepřešlo. Pomohl mi Veral a termofor pod zádama. Každopádně Brufen či Ibalgin na bolest a jak psaly holky - teplo!
@Bibi239 píše:jsem si poprskala tablet, to je bozi rada
to vis…vim o cem mluvim
![]()
Křuplo to nad kostrčí. Jsem se - aktivistka, rychle zohla že udělám něco pro domácnost a povysávám i pod gaučem
a křuplo mě to tak, až jsem spadla na kolena ![]()
@quinny píše:
A ze to rychle prejde o tom bych pochybovala![]()
![]()
woe
![]()
Tak tak, nahřát, silný lék na bolest (nenajdeš v lékárničce nějaký tramal, aulin nebo tak?) a mě teda navrch pomáhá lehnout si na tvrdé (rozplácnout se na podlahu)
Příspěvek upraven 09.12.14 v 14:05
@QQQQ co zkusit si lehnout? I když musím přiznat, že jak se člověk sekne, tak to jentak nepovolí
![]()
@tterka píše:
@QQQQ![]()
![]()
Promiň
Já si nějak neumím představit, že brečíš bolestí a k tomu se řežeš smíchyDoplaz se pro nějaký prášek, a potom kotoul ze schodů, třeba se záda srovnají
![]()
- no, a když ne, alespoň dítko nebude muset dlouho čekat
vypadá to tak, že mám pusu od ucha k uchu, řvu auuu (a taky k-rváááá do p-čééééé
)a tečou mi slzy
![]()
Není to žádná sranda ale křuplo mi ted neskutečně v zádech a nejsem schopná se ani pohnout a za chvíli mi přijde dítě ze školy a já budu muset jít z patra do přízemí odemknout
už tak jsem se ted plazila 10 metrů po obýváku k počítači bo mi řvalo you tube na plné pecky a tedy když jsem tady se rovnou ptám: co mi pomůže??? přejde to rychle? stalo se mi to poprvé v životě

píšu jednou rukou, druhou se opírám o stůl a brečím bolestí a do toho mám záchvat smíchu