Křuplo mi v zádech pomooooc!:-D

QQQQ
9.12.14 13:53

Křuplo mi v zádech pomooooc!!:-D

Není to žádná sranda ale křuplo mi ted neskutečně v zádech a nejsem schopná se ani pohnout a za chvíli mi přijde dítě ze školy a já budu muset jít z patra do přízemí odemknout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: už tak jsem se ted plazila 10 metrů po obýváku k počítači bo mi řvalo you tube na plné pecky a tedy když jsem tady se rovnou ptám: co mi pomůže??? přejde to rychle? stalo se mi to poprvé v životě :zed: :mrgreen:
píšu jednou rukou, druhou se opírám o stůl a brečím bolestí a do toho mám záchvat smíchu :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
9.12.14 13:56

No zalezi kde v zadech ale byt tebou uz se zacnu plazit do toho prizemi bo t bude na dyl.
A ze to rychle prejde o tom bych pochybovala :mavam: :mrgreen: sko bych se i pobavila ldybych nevedela jak umi zada bolet :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047

Určitě si vem prášek mě vždy na záda pomohl co nejdřív palalen Grip a suchý teplo a klid na lůžku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009

Vzala bych si narazove dva brufeny 400 a pokud jde topeni, tak bych se oprela o horke teleso topeni, aby se to nahralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
9.12.14 13:58

@QQQQ :mrgreen: :lol: :oops: Promiň :kytka:
Já si nějak neumím představit, že brečíš bolestí a k tomu se řežeš smíchy :oops:

Doplaz se pro nějaký prášek, a potom kotoul ze schodů, třeba se záda srovnají :think: :oops: - no, a když ne, alespoň dítko nebude muset dlouho čekat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
9.12.14 13:58
@quinny píše:
No zalezi kde v zadech ale byt tebou uz se zacnu plazit do toho prizemi bo t bude na dyl.
A ze to rychle prejde o tom bych pochybovala :mavam: :mrgreen: sko bych se i pobavila ldybych nevedela jak umi zada bolet :andel: :lol:
:lol: jsem si poprskala tablet, to je bozi rada :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
9.12.14 14:01
@Bibi239 píše: :lol: jsem si poprskala tablet, to je bozi rada :mrgreen:

Já taky :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5185
9.12.14 14:02

No mě chytly záda pře 11 ti dny a ještě to uplně nepřešlo. Pomohl mi Veral a termofor pod zádama. Každopádně Brufen či Ibalgin na bolest a jak psaly holky - teplo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
9.12.14 14:02
@Bibi239 píše: :lol: jsem si poprskala tablet, to je bozi rada :mrgreen:

to vis…vim o cem mluvim :cert: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
9.12.14 14:03

Na záda je super Nalgesin, ale ten asi nemá každý doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
9.12.14 14:03

Křuplo to nad kostrčí. Jsem se - aktivistka, rychle zohla že udělám něco pro domácnost a povysávám i pod gaučem :zed: :mrgreen: a křuplo mě to tak, až jsem spadla na kolena :roll:

• Citovat
  • Upravit
72725
9.12.14 14:04
@quinny píše:
A ze to rychle prejde o tom bych pochybovala :mavam: :mrgreen: sko bych se i pobavila ldybych nevedela jak umi zada bolet :andel: :lol:

woe :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291

Tak tak, nahřát, silný lék na bolest (nenajdeš v lékárničce nějaký tramal, aulin nebo tak?) a mě teda navrch pomáhá lehnout si na tvrdé (rozplácnout se na podlahu)

Příspěvek upraven 09.12.14 v 14:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@QQQQ co zkusit si lehnout? I když musím přiznat, že jak se člověk sekne, tak to jentak nepovolí :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
9.12.14 14:08
@tterka píše:
@QQQQ :mrgreen: :lol: :oops: Promiň :kytka:
Já si nějak neumím představit, že brečíš bolestí a k tomu se řežeš smíchy :oops:Doplaz se pro nějaký prášek, a potom kotoul ze schodů, třeba se záda srovnají :think: :oops: - no, a když ne, alespoň dítko nebude muset dlouho čekat :oops:

vypadá to tak, že mám pusu od ucha k uchu, řvu auuu (a taky k-rváááá do p-čééééé :oops: :mrgreen: )a tečou mi slzy :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex