Wobenzin - na co se užívá?

3347
8.12.14 21:26

wobenzin-na co?

Ahoj holky, dostala jsem darkem wobenzin! :roll: ( nechapu na co, jsem mlada, zdrava, nic mi není ) myslela jsem že jsou to nějaký jakoby vitamíny ale tam se píše že se to užívá při různých problémech. Teď teda mam angínu ale nevim co s tim? Mě to přijde jak dárek pro babičku. Na co a jak to užíváte? Já vůbec ani na nějaký tablety nejsem, prášky jím jen v nejhorším.
Fakt nechápu čím jsem si to vysloužila, teď to ještě budu muset jíst 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
8.12.14 21:28

@Vrtul :mrgreen: :mrgreen: prej nechápu, čím jsem si to vysloužila :lol: i když taky bych z toho neměla velkou radost

Jinak známá to bere jako prevenci - trpí na mykózy a gyn. záněty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.12.14 21:29

@Vrtul ja to mela na gynekologicke problemy, konkretne na opakovane kvasinky, nezabralo to :mrgreen: vyhodila jsem pres dva tisice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929

@Vrtul Tak ho nejez a prodej na aukru. A darek pro babicku? Tak to asi budes zdrava, necekaji te zadne zasahy do tela ci operace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939

My jsme sportovci a tak to používáme při zraněních, jako třeba svalové poranění, či klouby nebo operace apod. Jako prevence se to moc nepoužívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
8.12.14 21:34

Mě byl Wobenzym doporučený mojí dr. na opakované záněty a kvasinky apod. Taky jsem měla problém otěhotnět a po dobrání jsem ten rok konečně po 6 letech otěhotněla. Takže si myslím, že určitě to není dárek na prd. Otázkou je, jestli máš nějaký problém nebo ne. :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
8.12.14 21:37

@valkil omlouvám se že sem se neběžela podívat na krabičku s jakým i/y se ten sajrajt píše! Jak to mam papkat preventivně? Jako jednu bobulku denně nebo jak?
@Schara :mavam: to stojí dvojku??
@Cuddy tak to netvrdím že nečekají, doufám že ne, ale na co to je mě zdravému člověku!
@Cuddy prodávat to nebudu, to ona se určitě bude píďit a kontrolovat zda užívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
8.12.14 21:38

Je mi 35 a začátkem roku jsem mněla oboustranný zápal plic vleklo se mi to 3m… nežet jsem nemohla z ročním a pětiletým dítětem… hlídání vždyť to známe ani o víkendu to nešlo… no a z 4 ATB jsem si ho asi za 2,5tis koupila a zabralo mi to… jestli to bylo opravdu wobenzinem nevím byl mi doporučen… je pravda, že jsem byla už na šrot prý zesiluje účinky ATB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
8.12.14 21:38

@Vrtul Jestli nemáš zdravotní potíže, tak jsou to dost drahé lentilky :-), a někdo z rodiny by to nevyužil? Dává se to po zraněních, operacích, chronických a opakovaných infekcí-jakýchkoliv…asi bych se podívala na expiraci, chvilku to nechala doma-kdyby něco, no a pak to prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
8.12.14 21:39

@valkil a wo beznin jsem nenapsala nikde tak nerejpej. To miluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
8.12.14 21:41

Manžel ho bral po operaci tříselné kýly. Myslím, že mu dost pomohl (jen ten můj pitomec hrál divadýlko ještě 3 měsíce po operaci, jak se musí šetřit a nesmí NIC dělat :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
8.12.14 21:42

To si děláte srandu že je to tak drahý?? Ach jo loni jsem dostala žehličku a to nesnáším žehlení. Letos drahý prášky a to nejim žádný!! Taky dostáváte takový dary. Asi to ale myslí dobře, nevím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
8.12.14 21:43

800 tablet najdes nejlevneji za 2400 Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.12.14 21:46

@Vrtul a nepapka se to po jedne lentilce, ale myslim ze zhruba po 5-10 a 3× denne :think: a jo je to draha sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
8.12.14 21:47
@Cuddy píše:
800 tablet najdes nejlevneji za 2400 Kc.

Já je měla v akci asi za 1800 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast