Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím Vás milé maminky, možná se některá potýkáte s tentýž problémem. Jsem už osm let po císařském řezu. Po něm mi zbylo dost nadbytečné kůže. Zhubla jsem od té doby bez mála 20 Kg. Bohužel, přesto ta kůže tam je. Taková zvráštělá. Poraďte mi. Myslíte, že existují i jiné metody ( krom abdominoplatiky), kdy s tím jde něco dělat? Moc děkuji za informace a rady.
Nemyslímm si, že by krom „abdo“ bylo ještě něco… vycvičit to nejde. ![]()
@Pampelinka píše:
Ach jo.A na kolik taková sranda příjde?
Kolem 20-30tis.? ![]()
A neplatí to, v případě razantního zhubnutí pojišťovna, třeba??
No to já vůbec netuším. Všude se hovoří o rozestupu svalů, ale to já těžko zjistím, pokud se nedomluvím na nějaké konzultaci.
@tria.002 píše:
A neplatí to, v případě razantního zhubnutí pojišťovna, třeba??
jj, prý ano. Kámoška zhubla 30kilo a proplatila jí to pojišťovna. Mě jedna sestra říkala, že je to při zhubnutí nad 40kg ![]()
Určitě záleží na tom jak to vypadá… ![]()
@Pampelinka píše:
No to já vůbec netuším. Všude se hovoří o rozestupu svalů, ale to já těžko zjistím, pokud se nedomluvím na nějaké konzultaci.
Jestli máš rozestup břišních svalů by ti měl říct každej Dr. co umí šáhnout na břicho…
I ty to můžeš poznat… když se zakoníš tak rozestup ti na břiše způsobí jakousi „střechu“ ![]()
Ale od dr. je to samozřejmě jistější.. ![]()
Víte co, holky, já Vám to vyfotím a vložím to sem. Po klukovi jsem měla 85 Kg. Teď mám 63 kg.
@Pampelinka píše:
Zdravím Vás milé maminky, možná se některá potýkáte s tentýž problémem. Jsem už osm let po císařském řezu. Po něm mi zbylo dost nadbytečné kůže. Zhubla jsem od té doby bez mála 20 Kg. Bohužel, přesto ta kůže tam je. Taková zvráštělá. Poraďte mi. Myslíte, že existují i jiné metody ( krom abdominoplatiky), kdy s tím jde něco dělat? Moc děkuji za informace a rady.
Já jsem tedy císaře neměla, ale po něm se nějak vytahuje kůže? A při porodu běžné se nevytahuje? Já měla za to, že kůže se vytahuje při těhotenství a ne při porodu. Tak jak to je?
Treti. A o prsou ani nemluvim. Ta uz nemam taky skoro zadna. :-/
@Pampelinka
Ještě ty fotky otoč… líp se na to kouká ![]()
Jinak jo no… to je na abdomino. Toho se jinak nezbavíš podle mě ![]()
Nemáš to moc, zkusila bych zajít ještě třeba na nějakou „kosmetiku“… myslím do nějakého centra jestli by ti od toho nepomohly třeba nějaké baňky, zábaly nebo lasery či tak něco. Nevím jaké jsou dneska možnosti… ale jak ne, jasná abdomino ![]()
@Kobliha51
Je to tam tak, že u přirozeného porodu břicho vytlačíš, kdežto mě nechali měsíc přenášet, takže nebudu ani mluvit o následcích, které pak vznikly, ale nejprve proběhl po vyvolávání klasický porod, břicho mi hodně sestoupilo dolů a po 15 ti hodinách na sále to nešlo, tak mě museli říznout a tak to bohužel dopadlo. Co znám holky, které císařem prošly, mají to oproti mě parádní. Já jsem z těch všech co znám na tom nejhůř. Po porodu to bylo nehezké, ale teď je to nehezké třikrát víc.:-(