Je to hemeroid?

71
7.12.14 21:48

Je to hemeroid?

Ahoj holky, mám takový problém.. zrovna předevčírem jsem chytla od 7leté sestry roupy. S tím, ale problém nemám, dneska jsme se celá rodina komplet odčervila Vernoxem (jmenuje-li se takto) :)

Ale jde o to, že jsem včera při prohlídce konečníku objevila kousíček a vstupem (tak půl centimetru takový výrustek, nijak zvlášť zabarvený, prostě to vypadá jako estetická vada barvy kůže :x no ale nedalo mi to a začala jsem pátrat na netu a všude na mě vyskakují hemeroidy a rakoviny tlustého střeva.. takže jsem začala mít strach a začala jsem být paranoidní.
Ale zase si říkám, jako hemeroid to nevypadá, nebo spíše jako nateklá žíla to nevypadá a žádnou namodralou či nafialovělou barvu to taktéž nemá.. zadek vám fotit samozřejmně nebudu, ale našla jsem ilustrativní obrázek tak tam dokreslím nějak to, co jsem objevila.. a budu moc ráda za nějaké rady nebo tipy a zkušenosti, jestli to některá z vás má nebo né.. a upřímně.. k doktorovy se mi s tím moc nechce :(

Ještě chci dodat, že jsem se ptala přítele, jestli mi tam někdy v minulosti něco takového nahmatal a říkal, že si toho dříve všiml.. to mě možná i uklidnuje, že to nebude nic vážného.. a abych pravdu řekla, tak před 2/3 lety jsem si tam také něco nahmatala, ale až teďka kvůli roupům jsem to viděla „na vlastní oči“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
midlajs
7.12.14 21:52

@eTeryna jestli mas strach, jdi k doktorovi, jak Te tady nekdo muze uklidnit? Ja byla nedavno a nic hrozneho to neni, ani jsem se nestydela. Proste ten doktor tam od toho je a ver tomu, ze zadnici videl vic nez dost…

• Citovat
  • Upravit
1324
7.12.14 21:53

Podle obrázku bych tipla drobný polyp sliznice, nic nebezpečného, jen pokud by se zvětšoval, tak z kosmetic. důvodů odstranit. Jenom by zajímalo, jak jste si to sama prohlédla :think:, hadí žena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
7.12.14 21:55

Klidně to může být hemeroid ;) Nemusí tě zrovna trápit, ale pokud se ti někdy udělal, tak tampo něm zůstane jakoby měkká boulička. A když znovu začne trápit, tak nateče krví a ztvrdne. Ale i když zrovna netrápí, tak po něm stopy zůstávají. Můžeš pro uklidnění k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
7.12.14 21:55

Těžko říct, já měla něco obdobného, léčila to jako hemeroid, ale nezabíralo to. Při koloskopii jsem na to dr. upozornila a ten mi řekl, že je to jen kožní řasa. Po čase to zmizelo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
7.12.14 21:56

No děkuji, tohle mě nenapadlo - spíše jsem o tomto problému ani neslyšela. No máme v koupelně takovou přepášku olemovanou lesklým kovem, takže tam je slušnej odraz, stačilo se ohnout.. i když nějakou práci to dalo :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
7.12.14 21:58

Právě, že jsem hemeroidy nikdy naštěstí neměla a ani v rodině je myslím nemáme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
7.12.14 22:06
@berettka píše:
Podle obrázku bych tipla drobný polyp sliznice, nic nebezpečného, jen pokud by se zvětšoval, tak z kosmetic. důvodů odstranit. Jenom by zajímalo, jak jste si to sama prohlédla :think:, hadí žena?

Zrcatko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast