Přivřený prst - pojistné

2398
8.12.14 16:18

Přivřený prst - pojistné

Podařily se mi zavřít dveře od auta bohužel i s prstem (ukazováček pravé ruky).
V prstě obří díra (protlačená kůže), valila mi krev. Ještě jsem došla domů, ale už mi bylo tak zle, že dcera musela volat sousedku.
Ta prst vyčistila, po chvíli přestal krvácet. Když se navečer vrátil manžel domů, prst byl 2× větší, ale kůže se sama zatáhla.
K doktorovi jsem šla až po pár dnech, protože je stále nateklý, mám omezenou hybnost (ale zlomený nejspíš není) a lehce mi vytéká hnis.

Dr. mě raději poslal na RTG.

Myslíte, že má smysl zkusit získat od pojišťovny nějaké plnění? Do práce chodím, pracuji v kanclu, ale samozřejmě že mi prst chybí (jak v práci, tak doma).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
šílenámáma
8.12.14 16:22

Jojo určitě ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
8.12.14 16:28

Záleží, jak máš stavěnou smlouvu. Ale pokud normálně chodíš do práce, nepředpokládám, že by to uznali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
8.12.14 16:34

Manžel si jen narazil žebra při pádu ze žebříku, měl tam modřinu a dostal slušnou částku. A taky do práce chodil. Já bych šla…

• Citovat
  • Upravit
1865
8.12.14 16:34

Záleží, co konkrétně máš ve smlouvě, ale pokud ti nedělal lékař žádný zákrok (a dělat nebude) a chodíš do práce, tak myslím, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
8.12.14 16:38

Zakladatelko..urcite s tim jdi na pojistku..stalo se mi neco podobneho..na rtg nebylo nic vifet, tak za tyden znovu a uz byla videt zlomenina..pojistovna pokud plni narazeniny tak by te mela vyplatit..do prace chodit mizes, to na to nema vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
8.12.14 16:40

Záleží u jake pojišťovny. mne se stalo něco podobného ale zdaleka to nebylo takove jak popisuješ ty. a dostala jsem 2 tisíce do 14 dni. záleží jake máš plnění.
ja mam na kluka pojistku kde staci když má větší už modřínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
8.12.14 16:46

Pojištění jsme celá rodina u Flexi.
Pokud bych byla manuální dělník, do práce bych určitě chodit nemohla, takhle při práci na PC používám prostředníček (jak na klávesnici, tak při práci s myší).

Si říkám, když měsíčně posíláme nemalou částku, tak ať zaplatí pojišťovna i něco zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
8.12.14 16:51

@danik taky pracuji v kancelari..flexinu mam taky..tam je dulezity ze mas ten rtg..to chteji hlavne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.12.14 16:52

@danik ono fakt záleží, jak je flexi stavěna. My ji měli až po nemoci delší 30ti dnů. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
8.12.14 16:55

Je fakt, ze ja mam pojistku jen ciste na uraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
8.12.14 17:20

Když máš na flexi urazovku určitě ti to proplati. Máš rtg stačí zprávy od Dr formulář z pobočky anebo z netu. Maximální tabulky plnění najdeš na netu X částka kterou máš na den já třeba 300. Plnění bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
8.12.14 17:23

@Vcielka zkusím se podívat na smlouvu, jak tam máme nastavené to plnění.
Pojistku platíme už roky a zatím jsme nic nečerpali (naštěstí!!!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
8.12.14 17:32

@JayLee A od koho máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
8.12.14 17:38

@danik Když se mi tohle stalo (5. třída), tak jsme poslední článek měla na 5 kousků - tříštivá zlomenina..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí