Krvácela jsem, ale test sílí

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
20.3.26 17:43

Krvacela jsem, ale test sili

Ahoj holky, mam dotaz, v pondeli 9. jsem nedostala menstruaci a udelala jsem si test a byly tam dve carky, v patek jsem ale zacala krvacet, bylo to jako slabsi menstruace a trvalo to 5 dni, ted uz nekrvacim vubec a carka na testu sili, myslite, ze se tehotenstvi udrzelo? Test uplne dole je dva dny stary, delany kdyz uz jsem nekrvacela.
Na kontrolu jdu pristi tyden, ale nemuzu na to prestat myslet :zed:
Udrzelo se nekomu tehotenstvi i pred krvaceni? Vim, ze HCG bych mela v krvi dlouho i pres potrat, ale to by carka preci nesilila?
Mam velmi citlivy prsa a maly tlak v podbrisku.
Diky za vase odpovedi!

Příspěvek upraven 20.03.26 v 19:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76280
20.3.26 17:56
@lucie318 píše: Více

testy jsou pozitivní, takže snad je to dobré, ale jistotu ti dá až prohlídka u lékaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.3.26 18:30

@stinga ja vim, jen je to nekonecny a ja uz zacinam silet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
20.3.26 18:44

tak běž jako samoplátce do laboratoře na test, nejlépe dvakrát po sobě s rozestupem 2 dny, protože jestli jsi moc krátce těhotná, tak ani gynekolog ještě nemusí nic vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
20.3.26 20:48

Stává se, že ženy ještě klidně i pár měsíců menstruují, přitom jsou těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4076
20.3.26 20:49

Carka nadherne sili, to znaci, ze HCG roste, to je perfektni zprava.

Muzes pokracovat v testovani - coz muze ale stresovat nebo dojit jako samoplatce na krev ob den.
A nebo proste vydrzet na prohlidku - tam stejne doktor nuc moc nerekne. Dulezite je videt srdicko a na to bude u tebe jeste asi brzy.
Drzim ti pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.3.26 14:15

Pridavam jeste fotku testu ze ctvrtka a ze dneska (sobota), sili, ze? :dance:
No na gyndu jdu v utery, podle mych vypoctu bych mela byt 6+5tt, to uz by srdicko asi bylo videt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
21.3.26 14:25

Ten sobotní už je fakt hezký. Moc ti držím palce, dáš nám pak vědět, jak to dopadlo? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.3.26 14:39

@Neboj moc dekuji a vid! uz je hezky! Vedet dam :* jsem fakt napjata, snad to nebude treba mimodelozni :roll: ale to uz nad tim zase asi moc premyslim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5392
21.3.26 15:09

Teď při posledním těhotenstvím jsem si myslela, že mám MS. Délka stejná, bez kousků sliznice, krvácení o něco slabší. Ani mě nenapadlo, že jsem těhotná, tak jsem se naštěstí netestovala, to až o něco později. Za pár týdnů rodím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.3.26 15:35

@TRG a prisla ti mentruace opozdene nebo v terminu? Mne prislo krvaceni o 5 dni pozdeji a cucky jen minimalne, jeden byl trosku vetsi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
21.3.26 15:37

no je to na hraně, to ještě doktor nemusí vidět nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
21.3.26 17:20

Taky jsem se mimoděložního bála, ale můj gynekolog říkal, že to bych poznala skrze bolesti a tak. Ale nevím, nemyslím si, že to musí být pravidlem, on toho někdy napovídá… :jazyk: Neboj, určitě to dobře dopadne! Jinak já skrze dosavadní těhotenství často špinila, ale jednou jsem byla přesvědčená, že jsem potratila, protože ze mě z ničeho nic vyšplouchlo hrozně krve i s kusem sliznice. Ale nic se naštěstí nestalo, udrželo se. Takže chápu, jakékoliv to krvácení je děsivé, ale nemusí nic hrozného znamenat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12183
21.3.26 17:24

Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.3.26 17:51

@Neboj no uvidime, ja mela ten nejvetsi kousek, co ze me vypadl, uz pred tydnem a to jsem si taky myslela, ze je konecna :? ale od ty doby testy fakt sili :? ale zadne bolesti nemam, jen prsa jsou fakt citlivy, nemuzu ani popobehnout, a to nemam zadny obry :lol:
Vzdycky rikam, ze to co se ma stat se stane, to mi vydrzi 5minut a uz zase brouzdam na internetu a koukam na svy testy :D
Jinak dekuji! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital