Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky
Mam dotaz v lednu jsem byla na kyretazi po ZT ve 13tt.
Dne 13.5 me odvezla houkacka pro silene krvaceni do nemocnice tam mi nic nezjistily druhy den jsem sla domu.
Rikali ze to bude ta prvni porevizni MS.
Stale porad krvacim, ale uz malo ale prece.
Dne 14.6.mame letet na dovolenou (se synem misto skoly v prirode kam nesmi spatne jaterni testy)
Mely jste to take takto nekdo takto dlouho?
Prosim o radu
Vsem moc dekuji
Podle mě je to v pořádku ja krvácení měla cca,15 dnů…hlavně když nemáš horečky a jiné potíže…ja měla kyr. ve 14 tt..
@katerinarez
a po jake dobe jsi zacala krvacet ja az po 16tydnech ![]()
a sli z tebe taky takove kousky? ated ze me jde takovy jako hlen krvavy a vypadato jako pri ovulce
![]()
Po kolika přesně už nevím ale mám pocit že driv…ty cucky to se cistis…krvavý jen je taky v pořádku to mi řekli c nemocnici…říkali že problém jsou horečky velké bolesti mohutné krvácení jinak ms de mi rovnala asi půl roku…a po roce jsem otehotnela a vše bez problémů…teď jdu do 6 měsíce…tak nezoufej:+) jinak si dojdi na kontrolu až dokrvacis…mě dělal i odběr z čípku pro jistotu…
To ja uz ted nestihnu az se vratim z dovci mam blbou doktorku tak cekam na jinou az tam prijde:-(
A to se ti ms rok srovnavala to je hrozne…
A vy jste se snazily drive nebo az po roce?
Měla jsem to tak dlouho po neúspěšném Ketu (resp. bylo to biochemické těhotenství)… další cyklu už ok.
@fialína
obcas me poboliva bricho, ale to mi bolelo vzdy pri ms i pri ovulaci ![]()
A to krvaceni mam cistou cervenou krev to je normalni? mam to assi na tri vlozky na den ![]()