Vyvolaní menses

832
20.5.13 21:27

Vyvolaní menses

Ahoj holky, je to týden co mi doktor pichl injekci na vyvolaní menses, mam s tim strasne prblemy, nekdy prijde nekdy ne, vzdycky mi ale po vyvolaní prisla..a tetka po tydnu nic.. :nevim: Když jsem byla u DR říkal ze by mi do 5 dnu mela prijít, nasadil mi pak od 16 DC leky PROVERA 5mq.Co myslíte? posle me musi yt proste nekde neco hodne spatně…už si s tím nevím rady opravdu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3168
20.5.13 21:37

A těhotná být nemůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
20.5.13 21:39

NA test by bylo asi brzy, take jsem nad tím premyslela bylo by to cca 12 dní, myslim ze test by mi neukazal, ale zítra si pro nej snad skocím..kdyz ja vim ze tam dve// proste nebudou.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
20.5.13 21:42
@Terka20 píše:
NA test by bylo asi brzy, take jsem nad tím premyslela bylo by to cca 12 dní, myslim ze test by mi neukazal, ale zítra si pro nej snad skocím..kdyz ja vim ze tam dve// proste nebudou.. :cert:

když máš teprve 12 dní po ovulaci, tak proč jsi už šla na vyvolávačku?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
20.5.13 21:45

Šla jsem k DR pac jsem nedostala meseicky, jak jsem psala mam je a nemam, proste jak se jim zachce, a DR mi dal vyvolavacku, jeste mi rikal ze pry to vypada ze nemam ani ovulaci ze mi pichne vyvolavacku a hnedka jak to dostanu tak 16DC mam nasadit prveru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
20.5.13 21:49

@Terka20
aháá, tys myslela jako že bylo 12 dní od sexu. No jestli to nevyvolala vyvolávačka, tak těhotenství bych nevylučovala, 12.den už by mohly být //, tak zkus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
20.5.13 21:52

JJ ja to špatně napsala :D ja už tady vyšiluju co se semnpu dějě, pac jsem z toho uz na nervy, prave ze mi je divny ze ani vyvolavacka mi nepomohla..to uz je hodně divny :nevim: Zítra si koupim test a dam vedet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
20.5.13 22:26

@Terka20 někdy to trva dele je to 4-10 dni kdy dorazí ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
20.5.13 22:30

Pokazde kdyz mi DR vyvolaval menses mela jsem ho nejdele do 4 dnů tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
20.5.13 22:37

@Terka20 těhule :lol: mě se to stalo u strašího a naši sousedce ktera měla sex akurat v MS taky a ani vyvolavačka nevyvolala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
20.5.13 22:40

Holky snad si nedělame falešny iluze, byla by jsem asi nejštastnějsi na svete, ale strasne se boji ze tam // nebudou a ja zase budu zklamana a bude neco spatně když vyvolavacka nezabírá…doufejme ze ta bude mimííí :potlesk: :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
20.5.13 22:42

Ale tetka me nějak podezřele zacalo bolet bricho..oni snad prijdou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
20.5.13 23:00

Ja si posledni test co jsem si dělala udělala na popud manžela jelikož se mě ptal kdy dostanu MS, že jsem k nevydržení a věděla jsem, že tam nebudou, a nevěnovala pozornost nějakemu testu jelikož jsem jich dělala miliony a viděla čarky tam kde nebyli a na poslednim opravdu byli :pankac: :pankac: neztracej víru jendou tam budou a možna už ted jelikož je opravdu divne, že jsi to nedostala po vyvolavačce a ted si vsugerovavaš bolesti břicha, ktere jsou na začatku těhotenství běžne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
21.5.13 13:02

Ahojky tak jsem si dneska delala testik a byla tam jen jedna/ :pocitac: :pocitac: :pocitac: tak si zitra az bude DR ordinovat zavolam co a jak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
21.5.13 13:06

@Terka20 to je mi lito, ale byt tebou bych jeste pockala, muze to byt klidne i 10-12 dni nez dorazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí