Vyvolaní menses

Napsat příspěvek
Velikost písma:
832
21.5.13 13:18

Ja si mu zavolam zítra uvidím co mi rekne a kdyz by nedorazila zajedu za ním, Dcl mi to zkazilo dnesni den :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
21.5.13 13:24

@Terka20 neboj, jsi mladinka, // urcite brzo uvidis :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.13 19:47

Neboj se! :lol: Ono to jednou přijde :) Modlíme se za Tebe ať je mimi!!! :cert: :cert: :cert: :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
22.5.13 19:56

@Terka20 tak jak jsi dnes dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
22.5.13 20:28

Tak on dneska asi neordinoval, nedovolala jsem se tam proste, jinak menses nikde a uz je to týden po vyvolání tak ja nevim, jen mám bolavi prsa :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
22.5.13 20:31

@Terka20 to je tim progesteronem, co ti pichnul. Jak jsem psala, nekdy to trva dele nez tech obvyklych 4-5 dni. Ale moc bych ti prala, abych se pletla a bylo to tehotenstvi. Ja jsem dostavala par mesicu agolutin na povzbuzeni zluteho teliska pri normalni ovulaci. Vzdy prisla za ctyri dny, ale jednou az za osm. K tehotenstvi mi bohuzel nepomohly :( kdyz tak zkus jeste jeden test v patek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
22.5.13 21:16

JAko tetka jsem se sprchovala, prsa mam natekla, tvrda a bolava na dotek, vzdy vecer po 9 jsem spozorovala ze mi ztvrdne bříško a picha me pod prsy…uz dva dny v noci prez den nic..to asi ta injekce zpusobila myslim si ikdyz nikdy jsem po ni nic takoveho nemela, netusim vubec co se to deje a jsem z toho popravde vystrasena :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
22.5.13 21:27

@Terka20 neboj, urcite se s tebou nedeje nic spatneho, ta injekce ti nemuze ublizit. Hormonalni hladina se behem dne meni, tak mozna proto se vecer citis jinak. Pokud jsi ale hodne ve stresu, tak si zitra zavolej doktorovi a kdyz tam neni, klidne zajdi za zaskokem, musi nekoho mit na dny, kde neordinuje pro akutni pripady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
22.5.13 21:36

Ja jezdim 30 km daleko do soukrome ordinace tak tam zaskoky nevede je tam jen pondeli, streda¨…což me teda stve uz jsem od jedne prestupovala k tomu memu co mam tetka, strasne dobre o nem lide mluvi a chvali si ho ja si teda zatim nestezuju ale co me stve je tohle ze ma jen dva dny ordinaci jinak ne. :? Ja počkám do pondělí když MS nepříjde v pondeli tam už ale prostě pojedu pac to břicho je dcl bolestive dost a jsem zvykla spat na břiše a to tedy nejde pac prsa velice bolí a chci se ho na vsecko optat, delat si zase test uz mi nahani hruzu z toho že se mi tam zase a opět objeví / :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
22.5.13 21:44

@Terka20 no jo to znám zlato, jedna čárka je na palici. Ale pokud nebude lip a nebude MS tak bys měla. Pro jistotu. Míváš často anovulacni cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
22.5.13 21:50

JA jak mi řekl doktor tak ovulku nemam, pac mam tak rozhazene cykly ze rekl ze proste je tam minimalni nadeje ze by jsem mela ovulku…V prosinco jsem byla na kyretaži, mela jsem nateklou slyznici a seškrabovali mi ji, od te doby jsem to mela pouze jednou pravidelne a od e doby jak se mensesu zachtelo, spise nezachtelo, ptala sjem se doktora jak si am počítat ovulku a on mi rekl ze ani nemusim pac ji nemam..Mám z toho vseho hlavu jak balon ze nevim kde co jak už :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
22.5.13 21:52

Jinak mi rekl a predepsal ze 16DC mam nasadit PROVERU 5mq, mam tri baleni ale když MS neni tak nemam co zatím nasazovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
22.5.13 22:26

Mne to přijde dost divne teda. By měl nejdriv říci proc mas nepravidelnou ovulaci nez ti něco nasadí. Pred tou kyretazi byla normální? Když ví ze chces otěhotnět tak to přece musi řešit víc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
22.5.13 22:28

Před kyretazi jsem to prave mela silene mela jsem 2 mesice v kuse silnou menses, omdlivala jsem pac jsem ztracela krve pomerne dost, všici mi to rikaji jako ty, nasadi mi proveru a ja jsem se ho uz nekolikrat ptala jakk je to mozne vsecko z jakeho duvodu a on rekl ze tím ze nemam menses jak by jsem mela nemam ovulku a to je vse…myslel jsi ze po kyretazi bude vse ok a jak je videt ani prd :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
22.5.13 23:01

@Terka20 no ja nevím. Ze mas nejaký problem je jasné ale ze nechce vědet co v tvém tele ji způsobuje mi přijde drsné. Ja vím ze otazky často nemají radi. Můj jinak mily doktor byl teď taky se vším rychle hotov kdyz jsem se ptala proc co děláme. :zed: premyslela jsi jít někam kde se specializují na problémy s otěhotněním? Naše znama otehotnela taky s velmi dlouhými cykly. Takze to určitě jde :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí