Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky.. Dnes jsem 13DC a zacla jsem krvacet.. Byla jsem proto v nemocnici, kde mi ale rekli, ze jsem v poradku a je to uplne normalni…
Mate nejaka zkusenost?
Ahoj, může to být k ovulaci
. Také to mívám. A to úplně krvácíš jako při ms, nebo jen špiníš?
@Clarita píše:
Ahoj, může to být k ovulaci. Také to mívám. A to úplně krvácíš jako při ms, nebo jen špiníš?
Je to jako pri MS ![]()
@Vondenka pokud neužíváš HA, tak se to stát může.. já taky občas měla rozházený cyklus, někdy třeba 21 dní, někdy klidně 40
nevysazovala jsi třeba antiko nebo podobně?
HA vysazena cca pred rokem a pul mozna jeste dyl.. a hlavne jsem byla na injekci na vyvolani (po ni jsem ale nikdy problemy nemela a nikdy jsem po MS nekrvacela znovu)…
@martina.se : Myslis? ja jsem si prave rikala, ze je to nejake divne, kdyz se mi to ani po injekci nikdy nestalo.. :/ ach jo.. nechapu ten organismus ![]()
@Vondenka se mnou si tělo dělalo co chtělo. Ha jsem vysadila, rok v pohodě a pak najednou cyklus 60, injekce na vyvolání, cyklus třeba 20, pak zase 30 a pod.. byl to blázinec, trvalo téměř 2 roky, pak jsem musela brát zase HA.. hrozné.. uvidíš, jak další cyklus, jestli se to srovná či ne ![]()
@martina.se : HA?? no to ani nahodou
, my chceme miminko
uz se snazime cca ten rok a pul.. :/
Ahojky, tento mesic jsem take krvacela jeden 13dc, asi kvuli kontryhelovymu caji ktery jsem pila, takze myslim ze ovulace ![]()
@Vondenka zkus pak zajít k dr, jestli je ovulace jak má být, víc bych to neřešila… ono někdy si to tělo dělá co chce… a mmchdm, já měla cyklus 20 dní, krvácení normální, další měsíc cyklus 30 dní, ms též normální, pak kontrolu u dr a byla jsem 10 tt
takže já vždy s problémy chodím k dr, protože moje tělo je asi unikát
![]()
@Elizabethie : tak ten nepiju zatim, ale mam ho doma.. koupila jsem si ho totiz az po MS a nevedela jsem, kdy odovuluju, tak jsem ho radeji nepila ![]()
A u OVU se tak krvaci? Jako pri MS? nema se jen spinit kdyz uz teda?
![]()
@Vondenka píše:
@martina.se : HA?? no to ani nahodou, my chceme miminko
uz se snazime cca ten rok a pul.. :/
Nebo si mela ovulaci driv a krvaceni by mohlo znamenat uhnizdeni… ![]()