Krvácení mimo cyklus při stolici?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.5.25 20:34

Krvácení mimo cyklus při stolici?

Ahoj holky.
Zítra budu asi teda volat se.ale ještě mě napadlo, třeba máte nějaké zkušenosti…
Poslední čtyři měsíce mě blbne ms, je dlouhá a extrémně krvácím, nikdy jsem to takhle neměla 🫣 byla jsem u Dr, podle vyšetření nic nenašel, důvod neví. Prej si mám nechat dát tělísko nebo otěhotnět, skvělá eada :zed: :zed:
No ale aby toho nebylo málo… Tři dny zpět po velké straně jasně červené krvácení z pochvy, a ano, z pochvy, ne hemeroidy. Jinak nekrvacim, nic mě nebolí, ale po ty velky straně, docela dost. MS mám dostat až příští týden a jinak mě nic nebolí, jen jsem samozřejmě nervózní a protivná a samozřejmě mě napadá kupa hnusnejch diagnóz🫣 🫣 🫣

Pokud máte něco podobného za sebou, sem s tím a moc vám děkuji za případné rady :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1028
25.5.25 20:55

A není to začátek MS třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.25 21:26

@Niky2 no, jestli jo, tak brzy a divne :nevim: 8o :? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
25.5.25 21:57

Co ti dělal za vyšetření?
Uvidíš sama, jestli je to opět MS. Ale osobně bych s tímto doktora opětovně otravovala, protože pokud je to z ničeho nic, tak za normální bych to nepovažoval ani náhodou.
Jinak treba předčasná menopauza to být u tebe nemůže? Nebo jinak rozhozené hormony, např. štítná žláza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.25 05:49

@Amassakoul dělal pohmat a klasiku, UTZ, v děloze nic co tam nemá být nebylo :roll: a odběry, plus cytologie. Nikdo mi nevolal, že by bylo něco blbe…
Uvidíme, ale jestli se nerozjede klasická ks, musím tam znovu, protože ani mě se to normální nezdá. On by Dr chtěl ať to řeším tělískem jenže já měla tělísko po dětech a právě jsem ho musela nechat dát pryč z důvodu neustálého krvácení
Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.25 05:52

Ještě mě napadlo zkusit třeba gynex, nemám zkušenosti, ale třeba by pomohl s úpravou cyklu, jinak už fakt nevím. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí