Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jestli jsi prohmatla celou pochvu až k čípku a i ty záhyby před a za čípkem tak tam není..asi sis ho vyndala a zapomněla dát nový..nebo možná pokud používáš menší tampony mohl ti na WC vypadnout… ![]()
Jinak kdyby byl tampon už nacucany tak by krev protékala dál, podle toho to nepoznáš…
Já bych si pro klid duše zašla do nemocnice na odd gynekologie na ultrazvuk.
Ja bych taky radsi jela do nemocnice, protoze jestli tam nekde je, tak to byl byl prusvih a hodne nebezpecny.
Pochva není černá díra. Nasáklý tampon se tam neztratí a navíc by tlačil.
Pochva fakt neputuje až do krku, aby se tampon někam ztratil. Pokud jsi ho nenahmatala a ani ho necitis, tak tam nebude. Kam by se jako schoval? Vzdyt tam nema kam zalezt 🙈 muzes zkusit jeste vyplach, tim by se nasakl a vypadl by… Ale nasakly tampon bys urcite citila, to proste tlaci a i pri tlaceni na zachode se to posouva…
Běžná pochva má kolem 10cm a pokud jsi nic nenašla ani v podřepu, tak ho tam prostě nemáš. Nikam dovnitř se ztratit nemohl.
Taky si myslím, že se nikam nemohl ztratit..ještě poprosím manžu aby to prohmátl nebo se podíval
Tyhle věci už dělám tak automaticky, že si to prostě neuvědomím a pak zbytečně panikařím a vidím nejhorší scénář
Navíc to byl velikostí normální tampon, žádný mini, myslím si že bych ho nahmatala…asi začnu používat kalíšek
ten bude jenom jeden a budu vědět
Zakl.
@Petula306
Proč by měl tlačit? Já tampony používala x let a nikdy mně teda netlačil, ani jsem o nich nevěděla.
Já se také přidávám k názoru, že se fakt nemá kam ztratit. Nejspíš jsi ho opravdu už vyndala a ani si to nepamatovala.
@Anonymní píše: Více
Jó i na kalíšek se dá zapomenout
já si ho jednou vyndala před sprchou, položila do krabičky a pak ho zapomněla zavést. Přišla jsem na to až uprostřed noci, kdy jsem se vzbudila „v kaluži“ ![]()
Pokud jsi byla na velký, tak ti mohl tlačením vypadnout. Což se normálně stane když ho máš míň zavedený. Občas si taky říkám když mi skončí menstruace jestli jsem ho vyndala nebo ne
Naštěstí stačí stáhnout a hledat. Ta pochva není zase tak velká abys ho nenašla. Horší je když ho zapomeneš a nehledáš ![]()
@Pajjjina některé ženy (netvrdím, že právě zakladatelka) mají natolik chabé znalosti o vlastním těle, že bych se nedivila hledání někde na úrovni příčného tračníku. ![]()
Nejspíše ti vypadl pokud jsi byla na velké straně a ani jsi si nevšimla.
Ahoj holky,
jsem hrozně pitomá, vím, že to je trapný, ale mám menzes, používám tampony a včera večer před koupelí jsem si jej chtěla vyndat a on nikde, pak jsem přemýšlela, že jsem si ho už teda musela vyndat předtím, ale nezavedla jsem si nový? Dělám to automaticky a fakt si nepamatuju jestli jsem si ten minulý jen vyndala nebo si i zavedla nový…moje blbost já vím. Každopádně na noc jsem měla vložku a krvácela jsem standardně, ráno na „velký“ z pochvy nic nevypadlo, prohmatala jsem si pochvu zevnitř ve dřepu, nic jsem nenahmatala..možná jen zbytečně plaším, ale stalo se Vám to někdy?
Gynekolog má dovolenou, takže tam ani nemůžu zajít…myslím si že bych nekrvácela kdybych v sobě už jeden tampon měla, ale nechám si poradit. Mám hlavně strach, že může být někde uvnitř „schovaný“
Budu ráda když mi napíšete třeba svoje zkušenosti jestli se Vám to stalo nebo třeba jak jste to poznali, protože já si opravdu nejsem jistá a jsem z toho hodně nervózní a hned panikařím a už se vidím na hřbitově