Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KKK85 Co by tam viděli? Do dělohy neprojde a na pochvu stačí zrcadlo
Anonymně, protože se za to stydím.
S bývalým partnerem jsme měli neplánovaně sex na dovolené venku v době, kdy jsem měla zavedený tampon. Po sexu jsem tampon nemohla najít, prohmatala jsem se i uvnitř a nic. Tak jsem si říkala, jestli nevypadl, jak skončil. Jelikož byla noc a nebylo moc vidět, tak jsem si říkala, že jsem ho v trávě přehlédla. Ale stále jsem byla nervozni jestli ho stále nemám uvnitř. Krvácela jsem normálně. Ještě další 2 večery jsem vždy ve sprše zkoušela, jestli ten tampon nenahmatam a nic. No, až 3 den ve sprše že mě vypadl. Fakt nevím, kde byl uvnitř schovaný a jsem nesmírně ráda, že jsem nechytla infekci či něco horšího
@Anonymní píše: Více
To nechápu. Používala jsem menstruační houbičky na kterých není ani šnůrka a nikdy se mi nestalo, že bych nenašla ![]()
Neuvěřitelné no. Já používala toto a fakt to pak musíš nahmatat uvnitř. Já si vždy sedla na bobek a pomocí tlačení „našla“
https://www.ruzovyslon.cz/…omucky-maly/?…
To je zvláštní, já si jednou v podnapilém stavu zavedla druhý tampon, aniž bych první vytáhla
Ráno pak vyšly ven oba, taky žádná infekce naštěstí. Teďka když si nejsem jistá, tak také raději prohmatávám, je to pro mě tak automatická činnost, že někdy fakt nevím..
V zadní klenbě, spousta žen se prostě bojí tam hrábnout pořádně. ![]()