Ztracený tampon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3726
23.5.25 12:48

@KKK85 Co by tam viděli? Do dělohy neprojde a na pochvu stačí zrcadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 12:56

Anonymně, protože se za to stydím.
S bývalým partnerem jsme měli neplánovaně sex na dovolené venku v době, kdy jsem měla zavedený tampon. Po sexu jsem tampon nemohla najít, prohmatala jsem se i uvnitř a nic. Tak jsem si říkala, jestli nevypadl, jak skončil. Jelikož byla noc a nebylo moc vidět, tak jsem si říkala, že jsem ho v trávě přehlédla. Ale stále jsem byla nervozni jestli ho stále nemám uvnitř. Krvácela jsem normálně. Ještě další 2 večery jsem vždy ve sprše zkoušela, jestli ten tampon nenahmatam a nic. No, až 3 den ve sprše že mě vypadl. Fakt nevím, kde byl uvnitř schovaný a jsem nesmírně ráda, že jsem nechytla infekci či něco horšího

• Citovat
  • Upravit
6202
23.5.25 12:58
@Anonymní píše: Více

To nechápu. Používala jsem menstruační houbičky na kterých není ani šnůrka a nikdy se mi nestalo, že bych nenašla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 13:00
@nikitice píše: Více

Já to dodnes nepochopila, kde mohl být…

• Citovat
  • Upravit
6202
23.5.25 13:02

Neuvěřitelné no. Já používala toto a fakt to pak musíš nahmatat uvnitř. Já si vždy sedla na bobek a pomocí tlačení „našla“ :mrgreen: https://www.ruzovyslon.cz/…omucky-maly/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 13:12

To je zvláštní, já si jednou v podnapilém stavu zavedla druhý tampon, aniž bych první vytáhla :oops: Ráno pak vyšly ven oba, taky žádná infekce naštěstí. Teďka když si nejsem jistá, tak také raději prohmatávám, je to pro mě tak automatická činnost, že někdy fakt nevím..

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
23.5.25 13:13

V zadní klenbě, spousta žen se prostě bojí tam hrábnout pořádně. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat