Krvácení mimo cyklus, už si nevím rady

Anonymní
28.10.24 12:04

Krvácení mimo cyklus, už si nevím rady

Hezký den, užívám stejnou antikoncepci už minimálně 2 a půl roku, pravidelně ve stejný čas, a přesto skoro každý měsíc začnu špinit nebo rovnou krvácet týden před pauzou. Čili zbývá mi v platíčku cca 7 prášků a já už krvácím. Příznaky stejné jako při ms - bolest v podbřišku, nafouklé břicho, chutě na sladké, bolest hlavy… Na gyndě mi doktorka stále tvrdí, že antikoncepcí to být nemůže. Jelikož mívám občas i bolesti při styku, udělala mi nějaká vyšetření a prý mám bakterii ureaplazma a ta prý způsobuje to krvácení mimo cyklus. Nějak se mi to ale nezdá, proč krvácení přijde vždy ve stejnou dobu, zhruba ten týden před? Už mě to trápí cca rok, rok a půl a už fakt z toho nemůžu, 14 dni nosit vložky a intimky, navíc to krvácení přijde nečekaně, třeba dnes. Naštěstí jsem doma, ale být v práci tak nevím… Nemáte s tím někdo zkušenosti? Fakt to muže dělat ta bakterie?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
919
28.10.24 12:28

Mě to spíš připadá, zeto je z te antikoncepce. Divím se, že jsi to vydržela tak dlouho, musí to být strašná otrava. A taky je zvláštní, že když tě to trápí tak dlouho, tak s tím Dr. Nic nedělá. I kdyby to nebylo z antiko, tak snad s tou bakterií by něco dělala ne? Nebo se to léčit nedá a ty budeš krvácet takhle furt? To asi ne, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.24 12:34
@Silvianna píše: Více

Léčila mě antibiotiky, ale bakterie tam je prý furt. No začínám si o jejím přístupu myslet svoje… Kontrolu mám mít až v prosinci.

• Citovat
  • Upravit
919
28.10.24 12:37
@Anonymní píše: Více

No nevím…já bych spíš zkusila změnu té antikoncepce. A nebo rovnou změnu lékaře, pokud s ní nejsi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
28.10.24 18:12
@Anonymní píše: Více

Nechala bych si napsat zadanku na endometriózu + opravdu to může bejt HA skrze hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí