Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
Sve cykly po vysazeni HA jsem mela ustalene na 30 dni. Minuly cyklus byl po 19. dnech, sice slaba ms ale byla a ted zjistena praskla cysta :/
Drzim palce at to neni nic takoveho protoze ja ted dost trpim ![]()
J8 ale nikdy HA nebrala. S HA to mít souvislost nemůže.
Zakl.
Tak to ti neporadim, lepsi je si zajit na gyndu, protoze neco asi je spatne ![]()
Tyjo holky, ted jste me vydesily. ja to mam tak 2× do mesice
uz peknych par mesicu
Měla jsem taky nepravidelné cykly, k tomu tělísko a nakonec mi ufikli vaječník s vejcovodem kvůli velké cystě.
Ahojky ja mela takový problem, kdyz mi nasli problem se štítnou zlazou. Dostala jsem léky a je po problemu ![]()
J8 tedy byla těsně před tou minulou ms u gyndr a nic nenašla, ani na utz. Podle hmatu se jí zdálo, že by to mohl být myom nebo cysta, že je děloha citlivá - což je, ale na utz nic nenašla.
Zakl.
Ja to mam po 22 dnech vcetne ms porad a je to kratsi menstruacni cyklus. nic se nedeje, je to uplne v poradku!!!
Už druhý měsíc mám najednou velmi krátký cyklus.
Minule jsem si říkala, že je to třeba výjimečně, že uvidím příště, ale tentokár je to už po 17 dnech (minule po 19). Můj normální cyklus je cca 28, relativně pravidelně.
Mám už děti, odrostlé, těhotná nejsem.
Samozřejmě půjdu k dr, ale jsem nervózní, budu ráda, když mi napíšete své zkušenosti a názory.
Může mít vliv, že poslední dva měsíce málo spím a mám stresy?