Prasklá cysta a bolesti

384
5.11.12 18:13

Prasklá cysta a bolesti

Zdravim :mavam:

Máte někdo zkušenosti s prasklou cystou? Vcera mi na UTZ byla zjistena 20 mm praskla cysta a male mnozství volné tekutiny.

Predtim nez jsem na UTZ sla mi vysel duch na TT. Asi to bylo tou cystou. Divné mi je jaké bolesti mam v podbrisku. Jak dlouho po praasklé cyste Vam potize pretrvavali…Doktor mi odebral krev jen na zanet a ne na HCG. a nasel slabe bakterie v moci ale zanet to jeste neni.

JA uz teda nevim. Prsa me boli na dotek, k tomu ty bolesti. Myslite ze to vse cysta? Test zkusim zitra :nevim:

Dekuji za vasi zkusenost

T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
5.11.12 18:20

no..ja si s prasklou cystou uzila az az…bolelo to jak svina…dostala sem zanet do dutiny brisni..nasledne zanet ledvin…slinivky..vyborna to vec :mrgreen: bolelo me vsechno..nekolikrat sem prosila na pohotovosti nejlip o opium..nedali ludry :mrgreen: takze bolet to umi a problemy to umi zpusobit taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
5.11.12 18:21

I takhle mala cysta? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.11.12 18:23
@Thereska22 píše:
I takhle mala cysta? :/

jo na utz ji nemohli ani najit…pet dktoru se hadalo co to je…nakonec nejaka prtava cysta to byla..aspon teda doktori to rikali..poprve sem odchazela od dr s tim ze mam male mnozstvi volne tekutiny v dutine brisni..ze nejspis praskla cysta..ze by se to melo do 48 hodin vstreba a byt bez bolesti kdyz to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
5.11.12 18:24

No to mam teda radost no.. tu tekutinu mam jen v malym mnozstvi tak ja to nechapu ..au au

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.11.12 18:25
@Thereska22 píše:
No to mam teda radost no.. tu tekutinu mam jen v malym mnozstvi tak ja to nechapu ..au au

hele rikali ze kdyz je to ok ze bolest rychle ustupuje a do 48 hodin po by te nemelo bolet uz nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
5.11.12 18:26

No tak ja uz na UTZ cystu prasklou mela… mam to v lekarske zprave ze uz je vlevo kolabovana a jinde nic.. a boli me bricho od patku …tak to mi teda rekni…ach jo uz vidim jak zitra letim k doktorce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
5.11.12 18:31

@Thereska22 může to být tekutinou co je v Douglasově prostoru(dutinka za dělohou) ta tam může tlačit, že se špatně vstřebává - dost na cysty trpím, mám polycystická ovaria :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
5.11.12 18:32
@LN13 píše:
@Thereska22 může to být tekutinou co je v Douglasově prostoru(dutinka za dělohou) ta tam může tlačit, že se špatně vstřebává - dost na cysty trpím, mám polycystická ovaria :zed: :zed:

Aje ta bolest podobna te menstruacni? ja uz fakt nevim cos tim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
5.11.12 18:34

@Thereska22 ano je - pomáhá sprcha, ale kdyby to nepomohlo jela bych na pohotovost - párkrát jsem musela jít na čištění páč mi to v břiše udělalo paseku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
5.11.12 18:35

@LN13 ach jo, takova mala cystička a co mi to dela…nechapu jak teda trpej zensky s cystama velkyma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
5.11.12 18:36

@Thereska22 ono si na to jde zvyknout a porodem u prvního se to dost zlepšilo - za 6 let jsem byla na laparoskopii jen jednou - do tý doby každý rok :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
5.11.12 18:38

@LN13 .. to mi ani nerikej, tohle je moje prvni a to se snazime o mimi :( ted ani nevim jestli to vyslo nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
5.11.12 18:39

@Thereska22 :kytka: jooo tak jestli Tě spíš nebolí břicho z něčeho jiného a nemám gratulovat - já na tohle trpím od cca 14let a obě děti máme napoprvé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
5.11.12 18:43

@LN13 … spis negratulovat ja nevim prave :/ mela jsem dusiky ale ze by nejak silili to ne, pak se nasla ta cysta..takze si rikam ze mi zabarvovala test :think: a kdyz mi mudr rekl ze ta cysta je malicka do 2 cm a male mnozstvi tekutiny tak si rikam odkud se berou takovy bolesti… kéžby to bylo mimi… cystu mam poprve, nebo jsem ji treba mela ale nevim o ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí