Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@makykyna zkusila bych to konzultovat s gynekoložkou. Tedy v tvém případě bych nepsala sem, ale skočila si na gyndu. ![]()
No, buď cysta, nebo těhotenství, nebo nastydnutí, nebo cokoliv. ![]()
Jak se znám, kdyby to nebyla kdo ví jaká bolest, tak bych ještě počkala. Ale jinak bych skákla, pro klid duše. A hlavně bude víkend.. ![]()
Děkuju
asi počkám do ms jestli to pak snad přestane. ted to bolí jenom když si sedám/vstávám ohýbám nebo když sedim. a na dotek. a co to jsou ty cysty? ![]()
@makykyna píše:
Děkujuasi počkám do ms jestli to pak snad přestane. ted to bolí jenom když si sedám/vstávám ohýbám nebo když sedim. a na dotek. a co to jsou ty cysty?
No, já nejsem nějak študovaná na toto, ale cysty třeba na vaječnících… Takovou bolest, co Ty popisuješ, měla nedávno kamarádka a cystu měla. Buď lupne sama a rozpustí se, nebo dr zkusí dát prášky, aby jí pomohla, nebo pak v krajním případě laparo. Ale Tvoje bolení může být fakt cokoliv, od nastudnutí až po to, co jsem psala.. ![]()
@Davdan píše:
No, já nejsem nějak študovaná na toto, ale cysty třeba na vaječnících… Takovou bolest, co Ty popisuješ, měla nedávno kamarádka a cystu měla. Buď lupne sama a rozpustí se, nebo dr zkusí dát prášky, aby jí pomohla, nebo pak v krajním případě laparo. Ale Tvoje bolení může být fakt cokoliv, od nastudnutí až po to, co jsem psala..
tak děkuji za radu,
dnes už to bolí daleko míň. tak uvidim
AHojky holky mám takový problém..už několik dni mě boli v podbrisku…myslela jsem že je to kvuli ovulaci, jenže tu už jsem měla a bolest stále je…bolí to pořád a hlavně jak mám tesnejší kalhoty..a při pohlavním styku ani nemluvím cítím se uplně divně až mám strach ![]()
@aminkadf píše:
Jedině za doktorem, muže to být cokoliv
no asi mi nic jineho nezbýva…:)
CYSTA… já myslela při sexu že to nevydržim a v kalhotech a ohejbaní bolela jako prase.
@Anix píše:
CYSTA… já myslela při sexu že to nevydržim a v kalhotech a ohejbaní bolela jako prase.
Nestraš…no uvidím a jak to nepřestane do pondělí tak valím..
@Gzuza
ahoj no mám něco podobného. Jsem dnes 35 DC. MS mám hrozně nepravidelnou od chvíle co jsem vysadila HA (půlka srpna) mimi nikde. První cyklus 31DC, druhý 34DC, třetí jsem MS nedostala a jela na vyvolávačku MS dorazila 42DC. Dnes mám již asi 4.dnem hrozné tlaky do podbřišku, je mi hrozně divně, chvílema i na zvracení, hrozně nafouké břicho. Těhotenské testy negativní. Včera večer jsme se s manželem milovali - ihned po sexu jsem se šla umít a koukám jako blázen a ona krev - jasně červená! Tak jsem se radovala, že MS přišla sama. Ale bohužel. Ráno si jdu vyměnit vložku a tam ani ťuk! Ani kapička krve! Nemám ani špinění. Tak volám na gyndu a tam mi opět řekli - toje normální… A že mám počkat do 16.ledna, kdy jsem objednaná na kontrolu… Hm to už budu 44DC a nervově zkončím na psychiatrii
Nevím co to je ![]()
Ahoj holky,
obnovuji diskuzi. Dnes jsem 9 DPO a cca od 5 DPO mě soustavně bolí a tlačí v podbřišku. Když si lehnu na záda, napětí poleví. Dnes jsem si kontrolovala čípek a po hýbnutí s ním jsem myslela, že se poto
, v podbřišku bolí neskutečně. Netušíte, co to? Žádné příznaky jinak nemám, testit plánuju v neděli, kdy budu 14 dnů od Pregnylu a 11 DPO (ovu proběhla z 26.-27.2., kdy byly největší bolesti). Může to být cysta, že by folík ani po Pregnylu nepraskl?
@pettta může to být uhnizďování,,, uvidíš za pár dnů. Teď jsou to jen spekulace. Držím palce.
Ahoj už čtvrtý den mě trápí nepříjemná bolest v podbříšku. začalo to přesně týden před ms velmi nepříjemnou bolestí celého břicha a pak začal bolet už jen podbříšek. bolí to i na dotek když si to prohmatávám. Nikdy před tím jsem to neměla. chvílemi mi to připadá už lepší ale pak to začne znova. díky za názory