Bolest podbříšku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1110
8.3.13 12:20

@pettta moje kamarádka měla i takový zánět. bez výtoku, jen ji strašně bolelo v podbřišku. myslela si, že je těhotná. a nakonec z toho vylezl zánět jak Brno. zkusila bych doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
8.3.13 13:07

@Adduše Jo, toho se právě bojím taky, aby to nebyl zánět :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
8.3.13 13:28

@pettta nejlepší je zajít k doktorovi. držím palce aby to bylo raději to těhotenství :mrgreen:, jestli si to teda přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
8.3.13 13:35

@Adduše Není to nic, co by se nedalo vydržet, tak počkám do příchodu MS (15.3. - mám dlouhý cykly, ale srovnáváme Utrogestanem). Jo, otěhotnění bych brala všema deseti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
8.3.13 13:38

@pettta tak snad to bude ono :). mě to dělá všechno možný :mrgreen:. takže klidně to může být právě to. tak se pak ozvi, jak to dopadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
8.3.13 13:43

@Adduše Jiné příznaky nejsou. Ale je fakt, že ani po píchnutí Pregnylu 5000 se nic nedělo. Uvidíme po víkendu :-) a díky za přání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucia28
8.4.13 12:26

Mám dotaz vysadila jsem prášky celou dobu mi nic nebylo a teď mam bolesti v podbříšku a citím jak kdybych měla něco co tam nemá být takový divný pocit, začala jsem více jíst a zvláštní chutě pohlavní styk mám často, a když tu čtu tyto přispěvky taky bych prosila o radu. děkji za info..;)

• Citovat
  • Upravit
35
9.4.13 12:49

Ahoj, bolest v podbřišku může mít plno důvodů.. Minulý měsíc jsem prodělala zánět děložního vazu, strašně mě bolelo v podbřišku, jiný gynekolický problém jsem neměla.. jen tu nepříjemnou bolest. Dostala jsem na to antibiotika, prý to není žádná sranda a dřív s tím ženy ležely v nemocnici.. Takže bych si raději zašla k doktoru :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.8.13 21:37

Dobry den,
Asi 2roky me obcas boli v podbrisku na leve strane, nevim jak to mám popsat je to jako bych tam mela nejakky tezky kamen a obcas je i takova hodne pichlava. Vetsinou si musim drepnout aby to prestalo, trva to obvykle hodinu v 10minutovych intervalech. V nemocnici jsem stim uz byla udelali mi laparoskopii, ale na nic neprisli, po gynekologicke strance jsem taky v poradku, nemate stim nekdo nejake zkusenosti? predem dik za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
10.8.13 21:55

@kerolka19 nemas srusty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
10.8.13 23:25

@kerolka19 u mě se takhle projevuje ovulace, trvá to teda spíš 3 hodiny, někdy silněji někdy méně a na levém vaječníku víc než na pravém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
10.8.13 23:26
@Vemas píše:
@kerolka19 nemas srusty?

to by na té laparoskopii snad poznali, mě je i odstraňovaly, když mi jí dělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.8.13 01:51

Ahoj, tri dny pred ocekavanou menstruaci jsem mela bolesti podbrisku
a hnedy vytok a pak menstruaci ale spis hnede az cerne spineni a po mentruaci dva dny tmave spineni od te doby me do ted boli bederni pater a podbrisku… jsem tam mi je spatne ale spis kdyz mam hlad mam hnusnou chut v puse take mam boleti hlavy a svedi me prsa… myslite ze by to mohlo byt tehotenstvi kdyz jsem mela menstruaci???.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.13 21:27

Zoufalá pomoc

Dobrý den,

snad mi někdo z vás poradí. Už dva dny mě trápí vždy večer slabá bolest v pravém podbřišku. Beru HA a do menstruace mám daleko. O víkendu jsem měla pohlavní styk a to několikrát, ale ne zrovna namáhavé pozice. Myslíte si, že to mám od toho nebo se tam něco porouchalo a mám navštívit doktorku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
11.8.13 21:43

@Bohunka24 mohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie