Menstruace 14 a více dní

30.10.12 10:20

menstruace 14 a více dní

Ahoj všichni,
máte někdo zkušenost s menstruací 14 a více dní (jsem 10 měsíců po porodu, nekojím)? Co s vámi „udělal“ v takovém případě dr? Minulý měsíc jsem měla menstruaci 13 dní a teď je to už 17-tý den a pořád nechce skončit. Minule jsem byla u dr a ten mi řekl, že mi jeden měsíc vynechala, tak že je sliznice větší a proto ta delší MS. Ale teď už je to na mě trochu moc :,( :zed:. Chystám se tam až příští měsíc. Máte s tím někdo zkušenost? Je to teda síla, takhle se náš manželský život brzy rozpadne :x :(. Kdo to má vydržet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
86
30.10.12 10:24

To měla kámoška a našli jí cystu. jinak nevím, já bych tam aspoň zavolala, aby ti dr. řekl. Ale 17 dní mi přijde jako sakra hodně dlouho.bych se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
30.10.12 10:25

Měla jsem to samé - a přesně, cista. Takže bych nechala juknout doktora, ať se nic nezanedbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
30.10.12 10:25

@boleslavačka podle me se jedna o poruchu cyklu, ja sice nejsem po porodu, ale mela jsem neco podobneho…Dostala jsem mesicky cca 7dni pak jsem mela 5dni klid a pak zase treba 10dni - 4dny krvaceni 6 dni tmave spineni…Dostala jsem Norethisteron (je to svinstvo) ale nepomohlo to…Beres HA?? asi ne vid, normalni to neni, trosku mi pomohla Provera (tablekty) jsou to hormony podobne jako Utrogerstan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.12 10:31
@Snazilka2010 píše:
@boleslavačka podle me se jedna o poruchu cyklu, ja sice nejsem po porodu, ale mela jsem neco podobneho…Dostala jsem mesicky cca 7dni pak jsem mela 5dni klid a pak zase treba 10dni - 4dny krvaceni 6 dni tmave spineni…Dostala jsem Norethisteron (je to svinstvo) ale nepomohlo to…Beres HA?? asi ne vid, normalni to neni, trosku mi pomohla Provera (tablekty) jsou to hormony podobne jako Utrogerstan

HA neberu. po těch minulých 14-ti dnech jsem to dostala přesně za 30 dní od začátku minulé MS. Předtím jsem to měla po cca 36 dnech. Nejhorší je, že k večeru a ráno to vypadá jako že už to přestává a potom se to zase rozjede. Jsem z toho šílená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
30.10.12 10:41

@boleslavačka bud to bude cysta jak pisou holky, ale taky nemusi, ja mela nepravidelnos v cyklech silenou…Porad jsem nosila vlozky u sebe, je to dost neprijemny, ja vim, ale chce to si dupnout a neco s tim udelat, nech se kdyztak odkazat na podrobnejsi vysetreni, jeslti te tvuj gynekolog nehodla vysetit, v dnesni dobe si fakt musis dupnout…Malokdy se najde doktor kterej je ochotnej milej a vstricnej…A dokaze predejit problemum :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
30.10.12 10:45

Tak já jsem po porodu skoro 6 měsíců a mám již zavedené tělísko, ale menstruaci mám velmi silnou asi 5 dní, a pak další 4 dny slabší, ale pak ještě asi 4-5 dní špiním, takže masakr, ale na ultrazvuku je vše v pořádku a tak to mám co 31. dní. Je to opruz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.10.12 10:47

@boleslavačka a neberes antikoncepci? ja od porodu nemuzu pac sem mela MS treba i tri mesice…desny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.12 11:37
@mikitaa píše:
@boleslavačka a neberes antikoncepci? ja od porodu nemuzu pac sem mela MS treba i tri mesice…desny :zed:

neberu, a ani nechci, chceme pracovat na dalším mimču. A to snad ani není možný to mít 3 měsíce :twisted:. To bych se zbláznila už vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
30.10.12 11:39

@boleslavačka pokud chcete pracovat na dalsim mimcu tak s takovymi cykly to pujde jen tezko :think: to by jste fakt museli mit stesti…Poprosila bych dr o Utrogestan, kdyz teda chcete rodinu a zkusila aspon merit BT jeslti mas vubec pry tomhle ovulaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.10.12 11:40
@boleslavačka píše:
neberu, a ani nechci, chceme pracovat na dalším mimču. A to snad ani není možný to mít 3 měsíce :twisted:. To bych se zbláznila už vůbec.

no to bylo za trest..a doktor ti rekne at vydrzis ze se to MOZNA spravi :zed: …ale me to zpusobuje antikoncepce no..tak kor kdyz se chces snazit o dalsi tak bych to resila u doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.12 11:43

Tak jsem na zítřek objednaná. Tak jsem zvědavá, co mi teda řekne a hlavně co se mnou udělá. Kdysi jsem Utrogestan už brala na srovnání, tak mě to možná čeká i teď. Hlavně nechci nějakej zákrok, nejsem zrovna typ co má doktory v lásce. Mám docela stres, co mě zítra čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
30.10.12 11:48

@boleslavačka tak jako tvy obavy chapu, ale takova laparoskopie nic neni.. ;) je to maly zakrok, ale myslim ze se to bude dat vyreit hormony a pokud muzu poradit tak dobrej je Femigard, podoporuje otehotneni ;), aspon dost maminek si ho chvali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.12 11:49
@Snazilka2010 píše:
@boleslavačka pokud chcete pracovat na dalsim mimcu tak s takovymi cykly to pujde jen tezko :think: to by jste fakt museli mit stesti…Poprosila bych dr o Utrogestan, kdyz teda chcete rodinu a zkusila aspon merit BT jeslti mas vubec pry tomhle ovulaci :nevim:

První miminko máme po umělém oplodnění (problémem byla anovulace), naštěstí se povedlo hned na první pokus. A s takovouhle MS to fakt asi normálně nepůjde. Jsem z toho šílená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
30.10.12 12:45

@boleslavačka tak zkus merit aspon jeden cyklus BT klidne i pres ms, nekdo to nedela s hygienickych duvodu, ale ty to jinak nezjistis, jeslti ovulujes, pak by bylo treba nasadil Clostilbegyt na ten tvuj pripadnej anovulcani cyklus a sledovat, da k ovulce dochazi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí