Menstruace 14 a více dní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.10.12 12:48
@Snazilka2010 píše:
@boleslavačka tak zkus merit aspon jeden cyklus BT klidne i pres ms, nekdo to nedela s hygienickych duvodu, ale ty to jinak nezjistis, jeslti ovulujes, pak by bylo treba nasadil Clostilbegyt na ten tvuj pripadnej anovulcani cyklus a sledovat, da k ovulce dochazi ;)

Clostilbegyt jsem už měla při tom um. oplodnění a špatná reakce (přesněji téměř žádná). No uvidíme, každopádně děkuji za rady a zítra se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.15 13:32

ahoj

Je mi 12 :) a mam menstrulaci 10 den a nechce prestat :,( co s tim mam delat??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
31.8.17 07:50

Sterilizace

Mile zeny, jsem po zakroku cca 3m, vse v poradku..tedy az ma MS, ktera trva i 14 dni. Je to tedy spis spineni, ale je to dost otravne. Mela to z vas nektera po sterilizaci taky? Srovna se to nebo mam radeji zaklepat na gyndare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
31.8.17 09:11
@svycarka
@svycarka píše:
Mile zeny, jsem po zakroku cca 3m, vse v poradku..tedy az ma MS, ktera trva i 14 dni. Je to tedy spis spineni, ale je to dost otravne. Mela to z vas nektera po sterilizaci taky? Srovna se to nebo mam radeji zaklepat na gyndare?

sorry za out, ale zes neposlala manzela, je to o hodne levnejsi :?…zavolala bych jen arzthelferine, ona dle tve vypovedi zhodnoti, jestli to je na konzultaci s dr nebo ne…hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
31.8.17 09:33

@lajovka tak ja to mela zdarma v ramci operace. a deti v prve rade nechci vice ja, takze jsem se rozhodla takto. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.17 12:28
@svycarka píše:

já jsem po zákroku skoro 18 měsíců. Dokud jsem kojila, bylo vše OK, potom, cca 6 měsíců zpět začalo přesně to, co popisuješ. MS mám normálně jako předtím, plus ale dalších klidně 10 dní otravné špinění. První 3 měsíce jsem to nechávala být, že se to upraví, před 3mi měsíci jsem to začala řešit s dr. Nasadil mi na 2 měsíce Gynprodyl. Nespravilo se nic, spíš naopak - teď naposledy se to ještě zhoršilo, špinění trvalo 15 dní a asi 2× byla i větší kapka čerstvé krve. UTZ i odběry po preventivce v pořádku. Nakonec jdu na hysteroskopii, aby se koukli, proč to tak zlobí. Asi dvakrát mi trochu pomohl výplach Rosalginem, možná zkus to…

Prosím o zachování anonymu (zdravotní stav) nebo smazání příspěvku. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.20 17:05

Ahoj. Mám maminku, které je 50 let a má už tak 2 roky nepravidelnou menstruaci a myslí si, že je už v přechodu. Momentálně má menstruaci už asi 13 dní. Je z toho náladová a únavná. Nevíte prosím, co by to mohlo byt? Může to být jen tím přechodem? Může za gynekologem i když krvácí? Díky předem za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.20 19:31

Ahojky holky snad nebude vadit ze se vecpu tady do konverzace potřebovala bych se poradit s vámi.
Snažíme se s přítelem o mimi. S pomoci doktoru ale to je teď jedno.
Ten můj problém menstruaci mám vždy obvykle 3-5 dni a ale dneska už je to 11 den a já stále krvacim. Nestalo se vám to někomu jestli je to normální nebo je zle a jít k doktorovi. Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
44198
20.8.20 19:39

Nemůže jít o biochemické těhotenství? Píšeš, že se snažíte. Přišla MS v termínu nebo se zpozdila? Mně, když se to tenkrát stalo, jsem krvacela 10 dní, měla jsem zimnici a zvýšenou teplotu. „MS“ se opozdila o 14 dní a před tím pozitivní testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
20.8.20 19:40
@Anonymní píše:
Ahojky holky snad nebude vadit ze se vecpu tady do konverzace potřebovala bych se poradit s vámi.
Snažíme se s přítelem o mimi. S pomoci doktoru ale to je teď jedno.
Ten můj problém menstruaci mám vždy obvykle 3-5 dni a ale dneska už je to 11 den a já stále krvacim. Nestalo se vám to někomu jestli je to normální nebo je zle a jít k doktorovi. Děkuji moc

Menstruace delší než dva týdny už normální není a asi tam bude nějaký problém - zasla bych za doktorem, pokud stále krvácíš - já takto už dvakrát měla delší MS a doktorka mi to vždy zastavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.20 19:45

@Jana206 no práve ze přišla ještě o týden dříve Než by měla už 25DC přišla. Nikdy jsem tam brzo neměla. Mám problemovou ms ale vždy se spis o pozdila než aby přišla dříve a ještě tak dlouho byla.
@Malaika1234 Dobře nevím jestli zitra něco ještě vyřešíme ale jak co v pondělí bezim k doktorovi. Jak říkám přišla o týden dříve a už vlastně 11 DC ji. Mám
Děkuji moc holky.

• Citovat
  • Upravit
596
21.8.20 06:48
@Anonymní píše:
@Jana206 no práve ze přišla ještě o týden dříve Než by měla už 25DC přišla. Nikdy jsem tam brzo neměla. Mám problemovou ms ale vždy se spis o pozdila než aby přišla dříve a ještě tak dlouho byla.
@Malaika1234 Dobře nevím jestli zitra něco ještě vyřešíme ale jak co v pondělí bezim k doktorovi. Jak říkám přišla o týden dříve a už vlastně 11 DC ji. Mám
Děkuji moc holky.

Hm, tak možná nějaký hormonální výkyv - to se stává, asi pokud by to nepřestalo, tak bych šla k tomu doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí