Bolest podbříšku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31104
11.8.13 21:44

@tresnicka145 může to být od styku, může to být reakce na HA, může to být cosi na vaječníku, třeba cysta, nemusí to být vůbec nic. zajdi za dr. Jeslti máš novou HA, bude to jistější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika Žáčková
13.8.13 17:23

Bolest v podbřišku

Ahoj, chtěla jsem se jen zeptat, bolí mě v podbřišku, ale jen občas ale bolí to dost a hlavně když si sedám. Dosednu a to je hotovo. Nevíte někdo co to může být. Předminulý měsíc jsem dostala menstruaci přesně v den, což je u mě normální, ale minulý měsíc jsem jí dostala o 3 dny pozdějc a ty bolesti u mě trvají už asi měsíc. Samozřejmě sexuální styk normál i v ovulační dny. Tkhle mě bolel podbřišek naposled když jsem otěhotněla, ale přišla jsem o to tak jsme nasadili antikoncepci, kterou jsem pak vynechala. Děkuji za odpovědi. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3
16.4.14 12:04

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli jste některá měla stejné potíže. Jsem 10DPO a už 5 dní mám stále zvýšenou teplotu. Chvilkami mě bylo i na zvracení a motala se mi hlava. Včera mě celý den bolely třísla a píchalo v podbřišku. Dnes je bolest v podbřišku o dost intenzivnější. V sobotu by měla dorazit menstruace, myslíte, že mám čekat zda dorazí nebo jít pro jistotu na gyn.? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
16.4.14 12:18

@Elbi To se ptáš zda jsi těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
16.4.14 12:34

@Elbi zvýšená teplota v tomhle období je úplně normální, stejně jako bolesti podbřišku, motání hlavy, žravá, pocity na zvracení… prostě hormony pracují. Jestli se ptáš na to, zda můžeš být v požehnaném stavu, tak klidně můžeš, pokud jsi měla nechráněný styk. Ale když se podíváš po netu, zjistíš, že PMS a projevy raného těhotenství jsou v mnoha případech jako vejce vejci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.4.14 12:34

Ptam se, zda jste to nektera mela taky…a o co by se mohlo jednat…jestli můžu být těhotná nebo jde o nějaký zánět. Nemám s tím zkušenosti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.14 12:48

@Elbi být tebou tak si dojdu na gyndu aby jsi měla jistotu jestli jsi v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
16.4.14 12:49

@Elbi Já jsem šla s bolestí k doktoru, ale to byla taková bolest, že jsem až brečela a byla to cysta. Pokud se snažíte může to být vsugerace. Pokud je to těhu tak si udělej test za pár dní, teď ti doktor neřekne zda jsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.4.14 12:50

Děkuji za názory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.14 18:24
@kerolka19 píše:
Dobry den,
Asi 2roky me obcas boli v podbrisku na leve strane, nevim jak to mám popsat je to jako bych tam mela nejakky tezky kamen a obcas je i takova hodne pichlava. Vetsinou si musim drepnout aby to prestalo, trva to obvykle hodinu v 10minutovych intervalech. V nemocnici jsem stim uz byla udelali mi laparoskopii, ale na nic neprisli, po gynekologicke strance jsem taky v poradku, nemate stim nekdo nejake zkusenosti? predem dik za odpoved

mám to úplně stejné, bolest v podbřišku na levé straně? co by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.14 21:56

bolest na levé straně těla

Dobrý den, tak mé bolesti jsou způsobené ledvinovými kameny.

• Citovat
  • Upravit
10
4.6.14 10:58

Bolest na levé straně

Ahoj holky ráno jsem se vzbudila okolo pul druhé ráno z velkými bolesti podbřišku na levé straně a estě mi to boly stále, Poradte mi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.14 07:21

Zdravím :) chci se poradit, anonymita je nutná ;) Poslední 3 dny mám žlotubílý a trochu zapáchající výtok, ne celý den, vždy jednorázově 1× za den. Občas cítím i takové bodnutí v podbřišku nad stydkou kostí nebo i jakoby v rozkroku vevnitř. Taky mívám pořád pocit jako bych měla zánět močových cest, ale podle rozboru moči nemám. Máte s tím nějaké zkušenosti? Děkuju

• Citovat
  • Upravit
10
17.6.14 11:49

Ahoj doporučila bych ti si zajít ke gynekologovy, to co popisuješ není normalní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.6.14 11:51

Ahoj doporučila bych ti si zajít ke gynekologovy, to co popisuješ není normalní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie