Krvácení po běhu (po kyretáži)

Anonymní
15.4.25 21:01

Krvácení po běhu

Zdravím,
začala jsem po několika letech běhat, a po posledních dvou, (běhala jsem s rozestupem 4 dnů) jsem potom doma zjistila, že jsem začala krvácet, další den to už bylo v pohodě, bez krve. 3.4. jsem měla cca 3 dny slabou periodu (byla jsem 6 týdnů po kyretáži). Nemůže to být jinak postavenou dělohou, nebo může za to ta kyretáž, že krev odchází takhle po několika dnech při „otřesech“? Netuším, jestli to bylo ve mne nějakou dobu od toho 3.4. a dostalo se to otřesy… anebo jsem začala krvácet kvůli běhu. Tohle je má druhá kyretáž. Prohlídka po šestinedělí (před menstruací) dopadla v pořádku. Před rokem (nějakou dobu po prvním potratu) jsem zkoušela HIIT ve formě různých poskoků, a to jsem zase několikrát po cvičení zjistila, že mám na kalhotkách ve větším množství výtok - sekret(tj. během poskoků se to ze mě dostalo), krev tam ale nebyla. Nesetkal se s tím někdo? Dneska po skončení běhu to už bylo ale spíše jenom špinění. A pokud už to bude při dalším běhu v pořádku, tak to asi už nebudu řešit,… ale zajímalo by mě na kolik je to časté, normální.

• Citovat
  • Upravit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty