Krvácení po styku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.6.11 22:57

Taky krvácím po sexu, i když je přítel nežný. Ale myslím si, že to bude antikoncepcí. Uvidíme tenhle měsíc, ale pokaždé se mi to stalo první týden, když začnu brát nové platíčko.

• Citovat
  • Upravit
11
15.8.11 22:09

špinění mimo cyklus

Ahoj Holky, já sice těhotná ještě nejsem ale beru HA, od 17let a asi mi nikdy žádná pořádně nesedla, bo se mi vždycky za nějaký čas objevilo špinění mezi cyklem, tak se udělaly testy a pak se HA vyměnila… ted jsme vysazovali nedavno hormony na štítnou žlázu, udělala se mi na vaječníku malá cystička a mam necely rok nohou HA ale nízkodávkovou a je to 3měs. co zase mezicyklem v polovině špinim, šla jsem s tim na gyndu, ale moc modra nejsem udelal testy pichnul mi injekci a prislo mi ze se mu to nejak nezda, mela jsem pred tim zanet, tak se bojim co a jak… vysledky budu mit cca za 14dni a napadaji me hruzostrasne veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrice
21.12.12 14:41

Krácení po styku

Ahoj,

už asi měsíc krvácím po styku, byla jsem na gyndě, kde mi řekli, že mám zánět na děložním čípku. Dostala jsem tablety Macmiror, které nezabraly a od té doby mám i občasné svědění. Doktorka mi udělala testy na chlamydie, které byli negativní. Teďka mě čeká vyšetření na kožním.
nemáte s tím někdo zkušenosti, nevíte, co by to mohlo být?

děkuji za odpověď..

• Citovat
  • Upravit
37
21.12.13 16:40

Ahoj holky tak vam mam ted strach meli jsme s přítelem styk a po styku jsem já i přítel byli od krve začala jsem dost krvacet…mam i nahnedly výrok nevíte co by to mohlo hyt mam strach…a bolí me i levý vajecnik, připadám si jako hysterka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
8.2.16 21:13

Během posledních 3 měsíců se mi asi 4× stalo, že jsem po sexu jednorázově zašpinila (jen krví obarvený hlen/sperma při toaletě přímo po sexu). Dnes jsem si zkoumala čípek (kvůli hlídání ovulace) a zase jsem měla na prstě drobet krev nebo spíš hlen s žilkami krve. U dr. jsem byla, nic nezjistila, má někdo taky takový problém a nic to nebylo? Potřebuji uklidnit, jsem už po jedné konizaci, od té doby vše OK, teď cytologie naposledy v srpnu taky OK a vyšetření v lednu taky OK. Antikoncepci neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.2.16 21:20

@janina022 a dělala ti stěry na záněty? Mohou to být klidně chlamydie či nějaké jiné potvory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
8.2.16 21:25

@misa.859 stěry mi nedělala… asi tam raději ještě jednou zajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.2.16 21:28

@janina022 typický gyndaři. Mně vůbec tyto stěry udělat nechtěli, nakonec jsem je donutila a už se vědělo, jaká bakterie mi způsobovala problémy a to mi furt tvrdili, že jsem zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
8.2.16 21:50
@janina022 píše:
Během posledních 3 měsíců se mi asi 4× stalo, že jsem po sexu jednorázově zašpinila (jen krví obarvený hlen/sperma při toaletě přímo po sexu). Dnes jsem si zkoumala čípek (kvůli hlídání ovulace) a zase jsem měla na prstě drobet krev nebo spíš hlen s žilkami krve. U dr. jsem byla, nic nezjistila, má někdo taky takový problém a nic to nebylo? Potřebuji uklidnit, jsem už po jedné konizaci, od té doby vše OK, teď cytologie naposledy v srpnu taky OK a vyšetření v lednu taky OK. Antikoncepci neberu.

Mám to uplně stejné a to už delší dobu. Všechny vyšetření vč. UTZ ok, antiko jsem změnila a pořád stejné :zed: :nevim: Jsem zvědavá zda ještě někdo něco poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
8.2.16 21:53

@misa.859 docela jsi mě vystrašila s těmi chlamydiemi… to se přenáší jen pohlavně, ne? Já jsem manželovi věrná a myslím, že jemu můžu věřit, že on mě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
8.2.16 21:54
@janina022 píše:

mám to občas při velmi silné ovulaci dr mě řekl, že je to díky vysoké sliznici, která je více prokrvená. Jinak jsem naprosto zdravá vše mám ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.2.16 22:04

@janina022 no bohužel ne vždy jen pohlavně. Můžeš se nakazit i na záchodcích, saunách atd, ale pravděpodobnost je malá. Hlavně na chlamydie se dělá zase jiný stěr, ale nech si nabrat i stěr kultivační abys věděla, tam zjistíš jestli třeba nemáš bakterie e coli a podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.17 12:33

Krvácení

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, beru antikoncepci Minisiston, a ted jsem zkusila spojit tři platicka po sobe, i přesto že prášky beru, tak sem tam krvácím, třeba jen chvilku a pak zas za par hodin znovu, když jsem chtěla mít s přítelem sex, a došlo uz ke styku tak zničeno nic sem začala strašně krvácet a mám docela z toho strach, mohli by jste mi prosím poradit co mám dělat? :/ dekuji.

• Citovat
  • Upravit
29
1.1.18 17:31

Ahoj holky, asi to sem nepatří ale chci se zeptat. Je to asi 7dni co jsme měli hodně vášnivý sex, druhý den si přítel stěžoval na záda a po nějaký době zjistil že mu teče krev že spermatu o víkendu šel na pohotovost a napsali mu antibiotika ale vyloženě mu neřekli že má zánět. No a mě po tom sexu za nějaky čas bolelo podbřišku a špiním. Teď ta otázka je že dnes mám ovulaci ale antibiotika pořád bere. Jestli to chápu dobře zedny sex asi nemůže být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.18 09:50

Ahoj holky včera jsme měli styk s parneterem a po sexu jsem měla krev co jsem se utrela (jakoby sperma a krev) potom jsem sla na záchod a na toaletaku opět krev na kalhotkách nikde nic ani za celou noc, dnes ráno už sem to měla v mise na záchodě :nevim: jak kdyby se mě zacla spouštět ms ale do ty mám ještě 13 dni včera byl 14 dc takže ovulace (plodný dny jsem měla od 17 mezi těmito dny styk byl) myslíte e to už muže být uhnizdovani?

Antinu neberu už dva roky a nikdy jsem nesplnil mimo cyklus tak jsem z toho paf :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa