Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chci se zeptat, máte někdo zkušenost s tím, že v šestinedělí lze otěhotnět? Jelikož si myslím, že málo kdo dodrží šestinedělí, když ta chuť na sex je větší…Ale i tak mám teď strach, abych neměla hned za devět měsíců další mimi. ![]()
ANo, možné to je, můžete sexovat zrovna v době ovulace, o které nevíš, že už je a MS už nedorazí ![]()
Pokud netoužíš po dalším mimnku, doporučuju ochranu ![]()
eri: tak ja patrim mezi to malokdo dodrzi.Jiste ze to jde otehotnet muzes.Radsi vydrz ![]()
jojo, mám kamarádku, která si s manželem myslela, že se pro jednou nic nestane
děti mají neclý rok od sebe.
teda ale stejně vás obdivuju. já měla po porodu chuť na sex až tak po 8 měsících… manžel byl svatý, že to se mnou vydržel. ![]()
Tak my už právě nevydrželi. Sice to bylo jednou, ale mám strach. Máme první dítě a do dalšího nechci jít ani omylem.
Tak to mě nestraš, jinak opravdu nevím. Porod byl hroznej, do dalšího jen tak nejdu.
Tak taky nechápu, že sexujete ještě před 6 nebo hned po ní. My jsme na to hupli teda asi po 8-9 týdnech a jen opatrně kvůli manžela a nešlo to, takže se čekal další měsíc než to šlo. ![]()
Tak u nás žádný problém nebyl, i když jsem se fakt bála. No uvidíme.
ja to nechapu kor v dnesni dobe.
Jako 6nedelka jsi nachylnejsi k ruznym infekcim takze nechapu.Ja sice mela po mesici taky chut jenomze jsem vydrzela prave kvuli moznym rizikum.
nooo, tak uvidíš. radši bych si na tvém místě udělala tak za měsíc test…
Ahoj, chtela sem se zeptat zda nekdo nevite jak velka sance je otehotnet v sestinedeli. Jsem mesic po porodu a ocistky uz par dni nemam. S manzelem jsme to nevdrzeli, ale dal si pozor aby „nebyl uvnitr“jak se rika.
Predem dekuji za kazdou reakci a omlouvam se za anonym, ale jiste pochopte.
V šestinedělí je nejvíce „pohnojeno“
tuplem pokud nekojíš takže určitě pozor
No jasne, takovych uz bylo. Holky, pokud to nemuzete vydrzet, pouzivejte alespon kondom.Telo je po porodu nachylne k infekci.