Zkušenosti s Wobenzynem?

247
22.8.10 14:04

Zkušenosti s Wobenzynem?

Ahoj holky,
na netu jsem vyčetla, že na možné vracející se výtoky by mohl pomoci Wobenzyn, protože posiluje imunitu. V dětství jsem byla hodně nemocná, monžá by to s tím mohlo mít souvislost. Vyčetla jsem, že aby „kůra“ nebo jak to napsat zabrala, měl by se Wobenzyn užívat 2× denně po 8 kapslích po dobu 10 týdnů (možná to bylo jen doporučení, dělali takhle test po dobu dvou let na x ženách, první rok je léčily jen běžnými antimykotiky, druhý rok jim nasadili ten Wobenzyn a účinky se dostavili). Je to ale teda hodně drahý, protože tablety na dobu těch avizovanýc deseti týdnů by stáli 4500,– :oops: chtěla jsem se proto zeptat, jeslti s tím třeba nemáte některá zkušenost, co si o tom myslíte, atd?
Ještě bych se chtěla poptat, jestli nevíte, okolo jakých cifer se mohou pohybovat poplatky na soukromých gynekologických ambulancích? Na gyndu jsem chodila postupně ke třem doktorům a všichni mi jen řekli, že některým ženám se to prostě vrací, no, dali mi ty samý léky a poslali dom. Uvažuji proto o návštěvě soukromýho gynekologa. Nevíte někdo o nějakém dobrém v Okolí Kutné Hory a Kolína?
Děkuju moc všem za odpovědi a vyjádření:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
22.8.10 17:17

Wobenzym-jak je lék na všechno,tak to často zavání tím,že to nebude to pravé ořechové.
Zkušenosti mám,myslím,že španý není a pokud jsou peníze,tak proč to nezkusit.Není to ale zázrak,to ne,spíš podpůrný prostředek.
Dcera měla časté záněty nosních dutin,je i po operaci,nasadili jsme kůru na cca 5 měsíců a super,záněty se přestaly opakovat.Možná částečně i tím,jak byla starší a dutiny se víc vyvinuly.
Známá je po operaci hlavy a na otoky super,užívala to dlouho s velkým efektem.
Mamžel je po operaci hlavy taktéž,koupila jsem wobenzym,nesla na neurochir.,moc nadšený s tím nebyli.Měl velký otok mozku,velké pooperační otoky-a řekla bych že efekt nulový.
Manžela sestra měla zánět v noze,nejspíš mízní systém,na otoky také brala wobenzym,zpočátku trochu změna k lepšímu,ale po cca měsíci se to už nelepšilo vůbec.
Takže bych to vzala tak,že pokud to chceš zkusit a peníze nehrajou velikou roli,tak proč ne.Ale pokud finance počítáš každou korunu,tak bych do toho nešla,jako zkouška je to drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
22.8.10 18:41

Já ho na tenhle problém brala, ale výsledek teda žádná sláva. Akorát jsem vyhodila prachy :zed: :zed: :zed: Určitě neublíží, ale zároveň nečekej žádný super výsledky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
22.8.10 19:27

Ještě mě napadlo-zkoušela jsi probiotika?Na ty bych vsadila spíš-jsou mnohem levnější než wobenzym a výsledky přesvědčivější.
Na gyndě mě lékařka při dlouhodobých potížích radila i několik drobností-omezit sladké,spodní prádlo prát zásadně bez aviváže,v prášku na praní určeném pro kojence.A pomohlo to-i když u mě byla příčina v dlouhodobém užívání antibiotik a trvalo skoro rok,než se mikloflora zklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
22.8.10 19:31

Mám zkušenost a musím říct, že jsem maximálně spokojená. Bez Wobenzymu nedám zimu :pankac: :lol:

Mám operované obě kolena a brala jsem ho jak hned po operaci, kvůli rychlejšímu a lepšímu hojení - tak i každou zimu, páč se mi v zimě ty kolena jako dost ozývají, tak že nemůžu pomalu chodit…wobenzym mi ty bolesti fakt tlumí zázračně

a věřím i na posílení celkové imunity, páč jsem bývala vždycky dost často nemocná a po wobenzynové kůře je to výjimka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
22.8.10 20:37

Ahoj, wobenzym z duše nesnášim, ale za to může máma:) Nicméně co mu musím nechat, že po vytrhnutí osmičky mi otok splaskl dřív než po vyrvání další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tatiana_h
29.3.11 09:37

enzymy

Wobenzym se propaguje jako lék na všechno, ale je to svým způsobem logické. A to z jednoho prostého důvodu, že jsou to enzymy. Tím pádem urychlují a zmírňují průběh nemocí, zlepšují otoky po operacích, posilují imunitu…
Díky enzymům probíhají v těle různé přeměny látek a v podstatě řídí náš organismus. Je pravda, že léčba enzymy je finančně náročná, ale dle mého názoru velmi dobrá. Sama mám velmi dobré zkušenosti. Bohužel stále existuje řada odpůrců systémové enzymoterapie a homeopatie. Samozřejmě problémy v pokročilém stádiu nelze řešit pouze tímto způsobem, ale lze jim velmi dobře předejít či nemocnému tělu pomoci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa