Lze otěhotnět v šestinedělí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4724
18.8.14 15:42

Známá má kluky 10 měsíců od sebe.. první poporodní sexík se zadařilo :D Možné je vše. Spoléhat se na to nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
18.8.14 15:43

@cizova Jojo říká se to :pankac:
@Chocoloco Myslím že není třeba někoho poučovat, je to každého věc jestli to budou děla s kondomem nebo bez… Šance tu určitě je :mrgreen: víc k tomu nemám co říct, zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
18.8.14 15:44

Příkladem jsem ja a moje ségra. Přesne po roce obě v srpnu. Máma byla taky v šestinedělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.14 15:45

No bylo to naprosto neplanovane a necekane… Jinak je jasne ze s ochranou. Ani ja to necekala. Po 10 mesicich bez niceho a po dvou mesicich po spolecne noci vedle sebe… Ja prave na lekarich cetla.ze je sance velice nepravdepodobna, ale rikala sem si ze se radsi zkusim i zeptat. Dekuji. :)

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
18.8.14 15:45

@Ivčis Nepoucuji, evidentne tu nektere chronicky absentovaly v hodinach biologie.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.14 15:47
  • jinak je jasne ze pro priste uz s ochranou :)
  • Citovat
  • Upravit
Chocoloco
18.8.14 15:50
@Anonymní píše:
  • jinak je jasne ze pro priste uz s ochranou :)

Jasny :mrgreen:, mne doporucila gynekolozka pharmatex globule a ty jsou s prerusovanou temer stoprocentni, pokud hned nechces prasky atd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.14 15:55

@Chocoloco Diky urcite se doktora poptam. Skrz to ze jeste obcas kojim tak hned prasky nechci. A otehotnet urcite taky ne jelikoz prubeh teh. Nebyl nejhezci :-D

• Citovat
  • Upravit
102056
18.8.14 15:59
@hanča74 píše:
Příkladem jsem ja a moje ségra. Přesne po roce obě v srpnu. Máma byla taky v šestinedělí

V šestinedělí :think: to mi nějak nevychází, to bys (nebo ségra, kdo jste mladší) byla sakra dlouho přenášená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
18.8.14 16:01
@Anonymní píše:
@Chocoloco Diky urcite se doktora poptam. Skrz to ze jeste obcas kojim tak hned prasky nechci. A otehotnet urcite taky ne jelikoz prubeh teh. Nebyl nejhezci :-D

Mam pocit, ze jsou i bez lekarskeho predpisu. Hodne kamaradek je pouziva a tehotna neni zadna..zatim :).
Preji brzkou rekonvalescenci :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1297
18.8.14 16:23
@hanča74 píše:

Mamča měla šestinedělí tři měsíce :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
18.8.14 16:30

Pokud nebudete mít sex, tak neotěhotníš :mrgreen: :mrgreen:!!!Ale jinak to možné určitě je. Náš krásný přerušovaný styk bude mít zachvilku 1 rok :D :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
18.8.14 16:43

Můj ex je se ségrou o 10 měsíců.. takže to určitě jde..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.14 16:45

Vsem moc dekuji za prispevek :) manzel na otazku co by delal prohlasil ze by to bylo fajn ze by aspon ta nase mesicni slecna nebyla dlouho jedinacek.:-D

• Citovat
  • Upravit
31.1.17 17:24

Sex v 6 neděli

Také se zeptám.. je tolik odpovědí :) s přítelem spolu spíme normálně bez ochrany a 3.1. jsem měla MS v 6 neděli (jednalo se o MS potvrdila lékařka) bylo to na konci 6 neděli a dodnes mi MS nedorazila, nemám bolesti že by měla přijít a ani se necítím blbě jako vždy - při každé MS i před ni trpím migrenami, křečmi i zvracim dodnes nic. Mám již zpoždění. Zkoušela jsem test protože mám již týden návaly, nízký tlak a právě to zpoždění. Ale ten nic neukázal. Je možné že třeba by se čárka nebo i duch ukázali až později třeba v 6tt? (Kdybych byla těhu) není na testu ani slaby duch a to zpoždění mě znepokojuje. Děkuji za odpovědi. Snažíme se o mimi neboť první těhu nedopadlo v 26tt dobře :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí