Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Známá má kluky 10 měsíců od sebe.. první poporodní sexík se zadařilo
Možné je vše. Spoléhat se na to nedá.
@cizova Jojo říká se to ![]()
@Chocoloco Myslím že není třeba někoho poučovat, je to každého věc jestli to budou děla s kondomem nebo bez… Šance tu určitě je
víc k tomu nemám co říct, zkušenost nemám.
Příkladem jsem ja a moje ségra. Přesne po roce obě v srpnu. Máma byla taky v šestinedělí
No bylo to naprosto neplanovane a necekane… Jinak je jasne ze s ochranou. Ani ja to necekala. Po 10 mesicich bez niceho a po dvou mesicich po spolecne noci vedle sebe… Ja prave na lekarich cetla.ze je sance velice nepravdepodobna, ale rikala sem si ze se radsi zkusim i zeptat. Dekuji. ![]()
@Ivčis Nepoucuji, evidentne tu nektere chronicky absentovaly v hodinach biologie.
@Anonymní píše:
- jinak je jasne ze pro priste uz s ochranou
Jasny
, mne doporucila gynekolozka pharmatex globule a ty jsou s prerusovanou temer stoprocentni, pokud hned nechces prasky atd.
@Chocoloco Diky urcite se doktora poptam. Skrz to ze jeste obcas kojim tak hned prasky nechci. A otehotnet urcite taky ne jelikoz prubeh teh. Nebyl nejhezci ![]()
@hanča74 píše:
Příkladem jsem ja a moje ségra. Přesne po roce obě v srpnu. Máma byla taky v šestinedělí
V šestinedělí
to mi nějak nevychází, to bys (nebo ségra, kdo jste mladší) byla sakra dlouho přenášená…
@Anonymní píše:
@Chocoloco Diky urcite se doktora poptam. Skrz to ze jeste obcas kojim tak hned prasky nechci. A otehotnet urcite taky ne jelikoz prubeh teh. Nebyl nejhezci
Mam pocit, ze jsou i bez lekarskeho predpisu. Hodne kamaradek je pouziva a tehotna neni zadna..zatim
.
Preji brzkou rekonvalescenci ![]()
@hanča74 píše:
Mamča měla šestinedělí tři měsíce
?
Pokud nebudete mít sex, tak neotěhotníš
!!!Ale jinak to možné určitě je. Náš krásný přerušovaný styk bude mít zachvilku 1 rok
![]()
Vsem moc dekuji za prispevek
manzel na otazku co by delal prohlasil ze by to bylo fajn ze by aspon ta nase mesicni slecna nebyla dlouho jedinacek.:-D
Také se zeptám.. je tolik odpovědí
s přítelem spolu spíme normálně bez ochrany a 3.1. jsem měla MS v 6 neděli (jednalo se o MS potvrdila lékařka) bylo to na konci 6 neděli a dodnes mi MS nedorazila, nemám bolesti že by měla přijít a ani se necítím blbě jako vždy - při každé MS i před ni trpím migrenami, křečmi i zvracim dodnes nic. Mám již zpoždění. Zkoušela jsem test protože mám již týden návaly, nízký tlak a právě to zpoždění. Ale ten nic neukázal. Je možné že třeba by se čárka nebo i duch ukázali až později třeba v 6tt? (Kdybych byla těhu) není na testu ani slaby duch a to zpoždění mě znepokojuje. Děkuji za odpovědi. Snažíme se o mimi neboť první těhu nedopadlo v 26tt dobře ![]()