Lze otěhotnět v šestinedělí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
18.3.18 08:35
@hanča74 píše:
Příkladem jsem ja a moje ségra. Přesne po roce obě v srpnu. Máma byla taky v šestinedělí

Kdyz jste r9k po sobe tak to nebylo v sestinedeli, ale ve „trinactinedeli“ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.20 16:10
@NikolaZemanu píše:
Také se zeptám.. je tolik odpovědí :) s přítelem spolu spíme normálně bez ochrany a 3.1. jsem měla MS v 6 neděli (jednalo se o MS potvrdila lékařka) bylo to na konci 6 neděli a dodnes mi MS nedorazila, nemám bolesti že by měla přijít a ani se necítím blbě jako vždy - při každé MS i před ni trpím migrenami, křečmi i zvracim dodnes nic. Mám již zpoždění. Zkoušela jsem test protože mám již týden návaly, nízký tlak a právě to zpoždění. Ale ten nic neukázal. Je možné že třeba by se čárka nebo i duch ukázali až později třeba v 6tt? (Kdybych byla těhu) není na testu ani slaby duch a to zpoždění mě znepokojuje. Děkuji za odpovědi. Snažíme se o mimi neboť první těhu nedopadlo v 26tt dobře :?

Dobrý den můžu se zeptat jak vše dopadlo? Právě je to týden co jsem porodila mrtvého syna ve 23 TT a ráda bych co nejdříve otěhotněla znovu. Děkuji mnohokrát Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.21 21:13

Ahoj chtěla bych se vás zeptat před dvěmi měsíci jsem bohužel musela podstoupit interrupci s manželem jsme šestineděli nedodrželi a měli nechráněný sex chtěla bych se zeptat kdybych náhodou otěhotněla nehrozí riziko toho že by miminko mohlo mít naky postiženi mate s tím někdo nakou zkušenost budu rada za každou vaši radu ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36327
2.1.21 21:27
@Anita noulova píše:
Ahoj chtěla bych se vás zeptat před dvěmi měsíci jsem bohužel musela podstoupit interrupci s manželem jsme šestineděli nedodrželi a měli nechráněný sex chtěla bych se zeptat kdybych náhodou otěhotněla nehrozí riziko toho že by miminko mohlo mít naky postiženi mate s tím někdo nakou zkušenost budu rada za každou vaši radu ;) ;)

To sestinedeli je hlavně kvůli tomu, že by jsi mohla dostat infekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
2.1.21 21:31

@Anita noulova jsem dítě počaté v šestinedělí po potratu a vyčištění. A vypadá to se mnou 32 let už docela dobře :oops: i když máma tenkrát dostala strašnou sodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.21 14:03

@Aduš8 děkuji za odpověď no delala jsem si dneska test a něco tam na mě pokukuje na interrupci jsem byla konkrétně 28.11 je možný že by tam ještě naky hormon mohl být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.21 09:58

Také bych rekla ze to možné je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.21 13:08

Ahoj dámy mám na vás prosbu je to takový téma který mi nějak nejde přes pusu tak to napíšu anonymně jsem po interrupci a šestineděli my skončilo téměř před týdnem a par dny s manželem nás chuť na sex přemohla tak že v tom případě jsme šestineděli nedodrželi na tož jsem si dělala test který mi vyšel pozitivní a pak zase negativní no nevím co jsi o tom myslet když potřebuji na malou tak mě to páli při močení a dneska jsem měla na toaletním papíru jsem neměla doslova krev ale spíš jak když vám končí menstruace a mate už jenom lehce stopu krve jenom takový růžový přesně takhle to mám já a menstruace po šestineděli se stále nedostavila tak se chci zeptat je možný že bych mohla být opět těhotná nebo co to vůbec znamená nejsem v tom zkušená interrupci jsem musela podstoupit v prvním těhotenství což znamená že jsem byla prvorodička budu rada za každou odpověď děkuji a hezky den

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.21 20:47

Ahoj dámy mám na vás prosbu je to takový téma který mi nějak nejde přes pusu tak to napíšu anonymně jsem po interrupci a šestineděli my skončilo téměř před týdnem a par dny s manželem nás chuť na sex přemohla tak že v tom případě jsme šestineděli nedodrželi na tož jsem si dělala test který mi vyšel pozitivní a pak zase negativní no nevím co jsi o tom myslet když potřebuji na malou tak mě to páli při močení a dneska jsem měla na toaletním papíru jsem neměla doslova krev ale spíš jak když vám končí menstruace a mate už jenom lehce stopu krve jenom takový růžový přesně takhle to mám já a menstruace po šestineděli se stále nedostavila tak se chci zeptat je možný že bych mohla být opět těhotná nebo co to vůbec znamená nejsem v tom zkušená interrupci jsem musela podstoupit v prvním těhotenství což znamená že jsem byla prvorodička budu rada za každou odpověď děkuji a hezky den

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.21 20:03

Ahoj holky slečny dámy chtěla jsem se vás zeptat měla jsem menstruaci 4 dny normálně ji mám 6 dni a od ty doby furt špínim dělala jsem si test ale nic mi nevyšlo mate s tím někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
23.3.26 21:45

Ahoj já jsem otěhotněla v šestinedělí a máme děti po sobě dceři jé rok a synovi skoro dva měsíce a ráda bych ještě jedno miminko 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí