Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@hanča74 píše:
Příkladem jsem ja a moje ségra. Přesne po roce obě v srpnu. Máma byla taky v šestinedělí
Kdyz jste r9k po sobe tak to nebylo v sestinedeli, ale ve „trinactinedeli“
![]()
@NikolaZemanu píše:
Také se zeptám.. je tolik odpovědís přítelem spolu spíme normálně bez ochrany a 3.1. jsem měla MS v 6 neděli (jednalo se o MS potvrdila lékařka) bylo to na konci 6 neděli a dodnes mi MS nedorazila, nemám bolesti že by měla přijít a ani se necítím blbě jako vždy - při každé MS i před ni trpím migrenami, křečmi i zvracim dodnes nic. Mám již zpoždění. Zkoušela jsem test protože mám již týden návaly, nízký tlak a právě to zpoždění. Ale ten nic neukázal. Je možné že třeba by se čárka nebo i duch ukázali až později třeba v 6tt? (Kdybych byla těhu) není na testu ani slaby duch a to zpoždění mě znepokojuje. Děkuji za odpovědi. Snažíme se o mimi neboť první těhu nedopadlo v 26tt dobře
Dobrý den můžu se zeptat jak vše dopadlo? Právě je to týden co jsem porodila mrtvého syna ve 23 TT a ráda bych co nejdříve otěhotněla znovu. Děkuji mnohokrát Lucka
Ahoj chtěla bych se vás zeptat před dvěmi měsíci jsem bohužel musela podstoupit interrupci s manželem jsme šestineděli nedodrželi a měli nechráněný sex chtěla bych se zeptat kdybych náhodou otěhotněla nehrozí riziko toho že by miminko mohlo mít naky postiženi mate s tím někdo nakou zkušenost budu rada za každou vaši radu
![]()
@Anita noulova píše:
Ahoj chtěla bych se vás zeptat před dvěmi měsíci jsem bohužel musela podstoupit interrupci s manželem jsme šestineděli nedodrželi a měli nechráněný sex chtěla bych se zeptat kdybych náhodou otěhotněla nehrozí riziko toho že by miminko mohlo mít naky postiženi mate s tím někdo nakou zkušenost budu rada za každou vaši radu![]()
To sestinedeli je hlavně kvůli tomu, že by jsi mohla dostat infekci.
@Anita noulova jsem dítě počaté v šestinedělí po potratu a vyčištění. A vypadá to se mnou 32 let už docela dobře
i když máma tenkrát dostala strašnou sodu.
@Aduš8 děkuji za odpověď no delala jsem si dneska test a něco tam na mě pokukuje na interrupci jsem byla konkrétně 28.11 je možný že by tam ještě naky hormon mohl být?
Ahoj dámy mám na vás prosbu je to takový téma který mi nějak nejde přes pusu tak to napíšu anonymně jsem po interrupci a šestineděli my skončilo téměř před týdnem a par dny s manželem nás chuť na sex přemohla tak že v tom případě jsme šestineděli nedodrželi na tož jsem si dělala test který mi vyšel pozitivní a pak zase negativní no nevím co jsi o tom myslet když potřebuji na malou tak mě to páli při močení a dneska jsem měla na toaletním papíru jsem neměla doslova krev ale spíš jak když vám končí menstruace a mate už jenom lehce stopu krve jenom takový růžový přesně takhle to mám já a menstruace po šestineděli se stále nedostavila tak se chci zeptat je možný že bych mohla být opět těhotná nebo co to vůbec znamená nejsem v tom zkušená interrupci jsem musela podstoupit v prvním těhotenství což znamená že jsem byla prvorodička budu rada za každou odpověď děkuji a hezky den
Ahoj dámy mám na vás prosbu je to takový téma který mi nějak nejde přes pusu tak to napíšu anonymně jsem po interrupci a šestineděli my skončilo téměř před týdnem a par dny s manželem nás chuť na sex přemohla tak že v tom případě jsme šestineděli nedodrželi na tož jsem si dělala test který mi vyšel pozitivní a pak zase negativní no nevím co jsi o tom myslet když potřebuji na malou tak mě to páli při močení a dneska jsem měla na toaletním papíru jsem neměla doslova krev ale spíš jak když vám končí menstruace a mate už jenom lehce stopu krve jenom takový růžový přesně takhle to mám já a menstruace po šestineděli se stále nedostavila tak se chci zeptat je možný že bych mohla být opět těhotná nebo co to vůbec znamená nejsem v tom zkušená interrupci jsem musela podstoupit v prvním těhotenství což znamená že jsem byla prvorodička budu rada za každou odpověď děkuji a hezky den
Ahoj holky slečny dámy chtěla jsem se vás zeptat měla jsem menstruaci 4 dny normálně ji mám 6 dni a od ty doby furt špínim dělala jsem si test ale nic mi nevyšlo mate s tím někdo zkušenosti?
Ahoj já jsem otěhotněla v šestinedělí a máme děti po sobě dceři jé rok a synovi skoro dva měsíce a ráda bych ještě jedno miminko 😊