Interupce v 8tt - jak a co zařídit?

Anonymní
23.8.10 18:58

Interupce

Ahoj holky jsem v 8 týdnu těhu a boužel musím na interupci.Chtěla jsem se zeptat kolik tento zákrok stojí a kolik se platí za žádanku atd

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7602
23.8.10 19:03

To Ti řekne tvůj gynekolog… je to různé. Obecně zákrok cca 1500,– a něco sepsání žádosti…
Píšeš, že musíš, nějaké zdravotní důvody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.8.10 19:03

skutocne si myslis, ze pytat sa na takuto vec na mamickovskom fore je uplne koser?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
23.8.10 19:08
soldi píše:
skutocne si myslis, ze pytat sa na takuto vec na mamickovskom fore je uplne koser?

Chjooooo :-( , viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.10 19:10

Omlouvám se holky :-( Teď mi ještě přítel řekl,že ho to nezajímá a na interupci mi nedá…Já nevim co budu dělat

• Citovat
  • Upravit
3963
23.8.10 19:12

no já osobně vím že pokud je přerušení těhu indikováno lékařem,tak se za to neplatí…platí se pouze pokud si to žádá ,,mamina,,sama…když jsem byla v nemocnici na gyndě-to už je asi 5let,tak to stálo kolem 3-4 tis…teď už nemám přehled…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
23.8.10 19:14
Anonymní píše:
Omlouvám se holky :-( Teď mi ještě přítel řekl,že ho to nezajímá a na interupci mi nedá…Já nevim co budu dělat

Tak v tom případě bych ti poradila jednu věc…
Buď šťastná, že jsi těhu a že se toho přítele zbavíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
23.8.10 19:14

takže předpokládám že dítko nemáš v plánu si nechat ??? a kolik ti je ??? no a každopádně přítel je hnusnej sobec,nejde o ty peníze,ale už jen o to že zřejmě to dítko ani nechce a ty asi taky ne,to by ses tu neptala na interupci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.10 19:16

Přítel miminko hrooozně chtěl a teď se najednou rozhodl že miminko nechce a musim napotrat jinak mi udělá ze života peklo atd :cry: 4-5 tisíc???Já myslela že to stojí okolo 3 tisíc 8-o To vůbec nevim kde na to vezmu ach jo

• Citovat
  • Upravit
3963
23.8.10 19:17
Shílenka píše:
Anonymní píše:
Omlouvám se holky :-( Teď mi ještě přítel řekl,že ho to nezajímá a na interupci mi nedá…Já nevim co budu dělat
Tak v tom případě bych ti poradila jednu věc…
Buď šťastná, že jsi těhu a že se toho přítele zbavíš…

:palec: tak nějak,…co by za to některé maminy daly,kdyby byly těhu. :nevim: .. a dítě přece není žádná životní překážka …je to nejúžasnější věc na světě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
23.8.10 19:18

Jak ti chce přítel udělat ze života peklo. A co chceš ty? Mimčo nebo potrat? To je celkem důležité. Ještě jedna věc jak už se tu někdo ptal, kolik ti je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
23.8.10 19:20

Anonymní, to snad ne? Vy jste se o miminko snažili? 8-o
Nech si všechno dobře projít hlavou, nerozhoduj se hned. Každopádně držím palce, abys našla to nejlepší řešení pro všechny. S cenou interupce ti neporadím, nemám absolutně tušení, tak se omlouvám za svůj vpád do diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
23.8.10 19:20
Anonymní píše:
Přítel miminko hrooozně chtěl a teď se najednou rozhodl že miminko nechce a musim napotrat jinak mi udělá ze života peklo atd :cry: 4-5 tisíc???Já myslela že to stojí okolo 3 tisíc 8-o To vůbec nevim kde na to vezmu ach jo

myslím že tím vyhoržováním tě jen chce přimět k potratu,ale je to přece i tvoje rozhodnutí,…ty ho nosíš,ty jsi jeho máma…nemáš někoho v okolí ??? mámu,kamarádku ??? abys mohla od přítele pryč ???
taky mě zaráží že ,,on,,mimi chtěl a teď se najednou rozmyslel ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.8.10 19:22

vies, zakladatelka, zamysli sa, ze ci je nejaky sebecky chlap, skutocne dolezitejsi nez Tvoje dieta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
23.8.10 19:24

Holky, já bych to viděla, že si někdo dělá legraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí