Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To Ti řekne tvůj gynekolog… je to různé. Obecně zákrok cca 1500,– a něco sepsání žádosti…
Píšeš, že musíš, nějaké zdravotní důvody?
skutocne si myslis, ze pytat sa na takuto vec na mamickovskom fore je uplne koser?
soldi píše:
skutocne si myslis, ze pytat sa na takuto vec na mamickovskom fore je uplne koser?
Chjooooo
, viď?
Omlouvám se holky
Teď mi ještě přítel řekl,že ho to nezajímá a na interupci mi nedá…Já nevim co budu dělat
no já osobně vím že pokud je přerušení těhu indikováno lékařem,tak se za to neplatí…platí se pouze pokud si to žádá ,,mamina,,sama…když jsem byla v nemocnici na gyndě-to už je asi 5let,tak to stálo kolem 3-4 tis…teď už nemám přehled…
Anonymní píše:
Omlouvám se holkyTeď mi ještě přítel řekl,že ho to nezajímá a na interupci mi nedá…Já nevim co budu dělat
Tak v tom případě bych ti poradila jednu věc…
Buď šťastná, že jsi těhu a že se toho přítele zbavíš…
takže předpokládám že dítko nemáš v plánu si nechat ??? a kolik ti je ??? no a každopádně přítel je hnusnej sobec,nejde o ty peníze,ale už jen o to že zřejmě to dítko ani nechce a ty asi taky ne,to by ses tu neptala na interupci…
Přítel miminko hrooozně chtěl a teď se najednou rozhodl že miminko nechce a musim napotrat jinak mi udělá ze života peklo atd
4-5 tisíc???Já myslela že to stojí okolo 3 tisíc
To vůbec nevim kde na to vezmu ach jo
Shílenka píše:Anonymní píše:Tak v tom případě bych ti poradila jednu věc…
Omlouvám se holkyTeď mi ještě přítel řekl,že ho to nezajímá a na interupci mi nedá…Já nevim co budu dělat
Buď šťastná, že jsi těhu a že se toho přítele zbavíš…
tak nějak,…co by za to některé maminy daly,kdyby byly těhu.
.. a dítě přece není žádná životní překážka …je to nejúžasnější věc na světě…
Jak ti chce přítel udělat ze života peklo. A co chceš ty? Mimčo nebo potrat? To je celkem důležité. Ještě jedna věc jak už se tu někdo ptal, kolik ti je let?
Anonymní, to snad ne? Vy jste se o miminko snažili? ![]()
Nech si všechno dobře projít hlavou, nerozhoduj se hned. Každopádně držím palce, abys našla to nejlepší řešení pro všechny. S cenou interupce ti neporadím, nemám absolutně tušení, tak se omlouvám za svůj vpád do diskuze.
Anonymní píše:
Přítel miminko hrooozně chtěl a teď se najednou rozhodl že miminko nechce a musim napotrat jinak mi udělá ze života peklo atd4-5 tisíc???Já myslela že to stojí okolo 3 tisíc
To vůbec nevim kde na to vezmu ach jo
myslím že tím vyhoržováním tě jen chce přimět k potratu,ale je to přece i tvoje rozhodnutí,…ty ho nosíš,ty jsi jeho máma…nemáš někoho v okolí ??? mámu,kamarádku ??? abys mohla od přítele pryč ???
taky mě zaráží že ,,on,,mimi chtěl a teď se najednou rozmyslel ????
vies, zakladatelka, zamysli sa, ze ci je nejaky sebecky chlap, skutocne dolezitejsi nez Tvoje dieta.
Ahoj holky jsem v 8 týdnu těhu a boužel musím na interupci.Chtěla jsem se zeptat kolik tento zákrok stojí a kolik se platí za žádanku atd