Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
soldi píše:verenika píše:prepac, a ona, ked to pise na forum, kde sa zeny snazia o dieta niekolko rokov, podstupuju umele oplodnenia, je to pre ne obrovska zataz na psychiku, tak myslis, ze ona ich nedepta????
A je to tu zas.Ona se prostě na něco ptá a vy jí chudinku vydeptáte.![]()
Není to jen fórum pro maminky které podstupují umělé oplodnění.Promiň,vím,že se tě to asi dotýká osobně,ale je to tak.Můžeš sem dát dotaz celkem o čem chceš
A když bych byla v té skupině co jim nejde otěhotnět tak bych se takovým dotazům vyhýbala a ani neragovala. ![]()
soldi píše:verenika píše:prepac, a ona, ked to pise na forum, kde sa zeny snazia o dieta niekolko rokov, podstupuju umele oplodnenia, je to pre ne obrovska zataz na psychiku, tak myslis, ze ona ich nedepta????
nevíš v čem žije, nevíš kolik jí je, a myslím si že i pro ní samotný je to velmi težký rozhodnutí, které sní poputuje celý život, …
Nevím, kolik to stojí, zkušenost naštěstí nemám
. Rozhodnutí je to jenom tvoje, to nebudu komentovat, tvou situaci neznám a myslím si, že je to každýho věc, jak se rozhodne.
Soldi - mrzí mě, že se ti miminko nedaří, ale napadla mě jedna věc…kam to má anonymní ( a nejen ona, bylo tady víc takových diskuzí a reakce vždy stejná ) napsat, do jakého diskuzního fóra, když né sem, nebo na podobný typ diskuzí ![]()
Ano může, ale diskuze měla jasný název, takže bylo zcela jisté nač se bude ptát. ![]()
taky sem si řekla kam jinam by to mela napsat, když ne na podobný forum,
verenika, amynka, tak zrovna ja nie som ten typ, co by isiel na umele, alebo co by to nejako zle znasal, snazime sa 5 mesiacov, casu mam dost, kedze som v poslednom rocniku ing studia,
ale viem sa vzit aj do koze inych.
taketo informacie sa zistuju u doktora, alebo sa pise do gyn ambulancie online.
mne to proste pride sebecke a necitlive a ako pisala lizbeth, totalne nelogicke.
Víte ,mě je vždycky těch holek líto.Některé se tady na ně sesypou jak vosy na med.Je beradná a místo pomoci se tu dočká dotazů co to měla za chlapa?Jak to že nemá peníze?Atd.
Anonymní píše:
Přítel miminko hrooozně chtěl a teď se najednou rozhodl že miminko nechce a musim napotrat jinak mi udělá ze života peklo atd4-5 tisíc???Já myslela že to stojí okolo 3 tisíc
To vůbec nevim kde na to vezmu ach jo
No já tedy nevím, ale pokud si tohle přečtu, tak mi to přijde buď jako hodně nepovedený vtip nebo případ pro psychologa…
Ahoj interupce stojí 7000kč, zdražily to. Vím to, moje kamarádka chtěla jít taky na interupci, měla všechno připravené a nakonec tam nešla a miminko si nechala, te´d je š´tastná, že si holčičku nechala, ale to záleží na každém zvláš´t.
sama jsem se pred 6 lety dostala do potízi nechtene tehotenstvi,s idiotem,stalo to 3000 ale uz bych to nikdy neudelala,na druhou stranu jsem stastna ze ted cekam miminko se soucasnym manzelem,,,,,,nevim kazdy strujce sveho zivota!!
lidka, vazne? no to by ma teda nenapadlo.
niekoho rozculuje, ked sa kocky pytaju, ci mozu byt tehu.
mna rozculuje, ked sa niekto pride opytat na interupciu a to este z takeho stupidneho dovodu, ze priatel chcel dieta a teraz nechce ![]()
to kde sme? v stredoveku? co zena nema vlastnu volu?
soldi píše:
verenika, amynka, tak zrovna ja nie som ten typ, co by isiel na umele, alebo co by to nejako zle znasal, snazime sa 5 mesiacov, casu mam dost, kedze som v poslednom rocniku ing studia,
ale viem sa vzit aj do koze inych.taketo informacie sa zistuju u doktora, alebo sa pise do gyn ambulancie online.
mne to proste pride sebecke a necitlive a ako pisala lizbeth, totalne nelogicke.
Kdyby si vybrala podskupinu :Snažilka nebo nejde nám otěhotně tak to nelogicky beru,ale takhle ne ![]()
Soldi-myslím,že tomoc hrotíš.Neznáš tu holku,nevíš v jaké je situaci
Hned odsoudit je jednoduché ![]()
irinek-fakt to stojí tolik? ![]()
verenika, cize Tebe pride logicke, ze sa snazia o dieta, potom ked sa im zadari, tak v 8tt uz ho zrazu nechcu?
Zakladatelko, když jste se s přítelem snažili, předpokládám, že ti je již 18 let, takže ti řeknu jedno, kopni toho vola do zadku a jdi za lepšími zítřky s miminkem, věř mi, nic lepšího není! Pokud máš rodinu, která se tě zastane, tak se na něj vykašli! Raději mít dítě bez přítele, než vola bez dítěte. ![]()