Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
klorane píše:Shílenka píše:Anonymní píše:Tak v tom případě bych ti poradila jednu věc…
Omlouvám se holkyTeď mi ještě přítel řekl,že ho to nezajímá a na interupci mi nedá…Já nevim co budu dělat
Buď šťastná, že jsi těhu a že se toho přítele zbavíš…tak nějak,…co by za to některé maminy daly,kdyby byly těhu.
.. a dítě přece není žádná životní překážka …je to nejúžasnější věc na světě…
Tak nevím,určitě si to nech projít hlavou.Co se stalo,že najednou miminko nechce?
Anonymní píše:
Přítel miminko hrooozně chtěl a teď se najednou rozhodl že miminko nechce a musim napotrat jinak mi udělá ze života peklo atd4-5 tisíc???Já myslela že to stojí okolo 3 tisíc
To vůbec nevim kde na to vezmu ach jo
Jak psaly holky, tak spíš se to pohybuje okolo 1500kč.
Já být tebou, tak jdu od přítele pryč a mimčo si nechám. Jelikož bys po Interupci nemusela už otěhotnět a nebo mít komplikace. Nebo se taky může stát, že si to budeš do konce života vyčítat. Jestli máš chápavé rodiče nebo někoho z rodiny, tak jdi k němu. Těhotenství je krásna věc a nemělo by se to jen tak zahazovat. ![]()
Kolik stojí interupce : Ceny interupce se liší v závislosti na zdravotním zařízení a na délce těhotenství. Cena potratu se většinou pohybuje v rozmezí 2000 - 4500 Kč včetně poplatku za vyšetření před zákrokem.
Vhodné je provést interupci co nejdříve. Pokud se těhotenství zjistí do 6 týdne, jedná se o tzv. miniinterupci, která je šetrnější a méně finančně náročná.
http://www.kolik-to-stoji.cz/…i-interupce/
Více to komentovat nebudu
Legraci si nedělam co bych z toho měla?Ale tušila jsem že mě za to odsoudíte ![]()
Anonymní píše:
Přítel miminko hrooozně chtěl a teď se najednou rozhodl že miminko nechce a musim napotrat jinak mi udělá ze života peklo atd4-5 tisíc???Já myslela že to stojí okolo 3 tisíc
To vůbec nevim kde na to vezmu ach jo
a ty tomuhle jeste rikas pritel???
6 let zpatky to stalo 3000, ted nevim
Ufff, nedá mi to teda nereagovat. Ale snažili jste se o mimčo, respektive přítel dítko chtěl a najednou když přišlo, ho nechce? Tak od takového „přítele“ bych teda dala ruce pryč. Určitě si to pořádně rozmysli, ať toho později nelituješ, musíš vědět co chceš ty a ne aby ti diktoval tvůj chlap. Každopádně za potrat se platí různá částka, u nás je to asi 4.000 KČ, vím že jedna kamarádka platila dokonce 5.000 (ale nevím v jaké teda byla nemocnici). Neplatí se pouze pokud je interrupce ze zdravotních důvodů (např. zamlklé těhu …atd.).
Nikdo tě určitě neodsuzuje-Já si pamatuji,že cca před 3 lety mi řekli za mini 3tis.Nevím kolik stejí normální.
Musíš si uvědomit,že tady spousty holek nemůžou otěhotnět.Stojí je to spousty psych.sil,peněz…A pak sem někdo přijde a napíše tohle ![]()
Jěště jsi nenapsala kolik ti je let,jestli pracujuš ,studuješ…Dobře si to rozmysli.Je to velký životní krok!Nikdo ti nemůže radit ani nařizovat.Jen ty sama.Je spousty svobodných matek a ataky spousty co šly na potrat ![]()
anonymní já te neodsoudím, ale chlap který te k nečemu žene, je sobec, si ženská máš svoji hlavu, tak mysly rozumem a srdcem, ..přeci by si ani sním pak už být nemohla, vedela bys a žralo by te uvnitř to k čemu bys přistoupila......
a mimochodem podívej se na muj popis pod metříkem, rozmysli si to, abys pak nekdy na tom nebyla stejne jako já..
Anonymni, ty s nim chces zustat?!
Po tom, co jste se spolu snazili o dite, on se najednou leknul zodpovednosti a ty bys s nim po tkove zkusenosti chtela byt dal?
Prtoze ja bych to nedokazala, jit na potrat a tvarit se jakoby nic a pokracovat dal ve vztahu.
Aladina píše:
Holky, já bych to viděla, že si někdo dělá legraci.
Já bych ji neodsuzovala. Je běžné, že se žena dostane do takovéto situace a potřebuje pomoc a to, že se ozvala zrovna tady…pardon, ale kde je psané pravidlo, že se tu na takovéto věci nesmí nikdo ptát?
Pokud se to někomu nelíbí, tak ať nečte a nepřispívá, kor když to má jasný název, ze kterého je viditelně jasné kam budou otázky směřovat. ![]()
Takže „musíš“ jenom proto, že to řekl chlap? Hm, to bych ho hezky rychle pakovala a ještě s tímhle přístupem, že strašně chtěl a teď nechce. Ono miminko není hračka, která když nebaví, tak se odloží. To si to měl chlapec rozmyslet dřív, že je takhle nevyzrálej a sobeckej. Na něj nemysli, teď záleží na Tobě a na tom maličkém… v jaký si situaci? Kolik Ti je, pracuješ? máš kde bydlet?
A je to tu zas.Ona se prostě na něco ptá a vy jí chudinku vydeptáte.
![]()
i když to zní divně ..taky pochopím že žena se muže dostat do takové situace, kdy je toto rozhodnutí v tu danou chvíly to nejlepší........a furt lepší řešit to takto než popelnicí
verenika píše:
A je to tu zas.Ona se prostě na něco ptá a vy jí chudinku vydeptáte.![]()
prepac, a ona, ked to pise na forum, kde sa zeny snazia o dieta niekolko rokov, podstupuju umele oplodnenia, je to pre ne obrovska zataz na psychiku, tak myslis, ze ona ich nedepta????
Toto MUSÍ být vtip.. plánovat a snažit se o dítě a zároven nemít kupříkladu ani 4 tis pohromadě nedává smysl..
Tedy alespon mě ne..
Pokud je to pravda, tak je mi to moc líto. ![]()