Interupce v 8tt - jak a co zařídit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4957
23.8.10 21:11
Monjie píše:
Michelangelo: to je hrozny:(,musi to byt stale narocne:( drz se! je mi to moc lito co jste s muzem prozili
:cry: :cry: :cry: ano je to smutné :cry: :cry: :cry:

Též mě to moc mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
23.8.10 21:12
78mamina píše:
Lidka a Sami píše:
Pro mě adopce není dobrý způsob…asi jste se nesetkali s lidmi/dětmi, které prošli ÚSP(ústavy soc.péče) :-( :roll: Jsou plné a ty děti o životě nic neví, protože dětí v ÚSP je tolik, že je to nereálné a pak je v 18-19letech propouštějí do života se kterým si neví rady. :nevim: :think:78MAMINA [ :?: Tak je lepší hned co jim začne být srdíčko je zabít, :?: Mám kamaráda který pracuje v DD ano je to jiné ,ale dnes děti vyrůstají ve skupinkách po 6 dětech dětství maj s tetama a strejdama někdy i lepší než jiné děti ale hlavně dostali šanci žít :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
23.8.10 21:12

Holky nebudu k tomu psát svůj názor,protože jak ste si možná všimli ta která založila tuhle diskuti se už ani neozvala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.8.10 21:13
Lidka a Sami píše:
PetaP píše:
Lidka a Sami píše:
Pro mě adopce není dobrý způsob…asi jste se nesetkali s lidmi/dětmi, které prošli ÚSP(ústavy soc.péče) :-( :roll: Jsou plné a ty děti o životě nic neví, protože dětí v ÚSP je tolik, že je to nereálné a pak je v 18-19letech propouštějí do života se kterým si neví rady. :nevim: :think:
No mě spíš nepřijde jako dobrý způsob z důvodu genetických dispozic.. Jinak studuji sociální práci a praxe v DDÚ A DD mi dala dost :roll: :roll:

Pardon, má myšlenka směřovala k tomu, že dané dítě k adopci se ke svým náhradním rodičům nikdy nemusí dočkat. Jelikož adopční slysém, není zrovna nejrychlejší a bohužel jsou víc žádané zdravé děti a už je i nechutné, když si přímo někdo bere dítě kvůli barvě pleti, vlasů a očí :roll: .

Odběhla jsem od témata, ale musela jsem to sem napsat.

Aha, mě to vyznělo jinak, tak to se omlouvám.. Ale máš pravdu, ústavy jsou přeplněné a adopční systém nejen že není nejrychlejší, ale má dost přísná kritéria co se výběru náhradních rodičů týče, je to složité..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.8.10 21:17
karinka píše:
Michelangelo píše:
karinka píše:
Michelangelo píše:
karinka píše:
jenže zakladatelka se neptala, zda si dítě má nechat nebo ne, ale kolik stojí interupce.
nechápu,proč se někdo ptá na tuhle věc na diskuzi maminek a snažilek :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
No já nevím, ale tady nejsou jenom diskuze o snažilkách a maminečkách. Ty jsi si toho nevšimla? Můžeš se tady zeptat na cokoliv, třeba na bydlení, půjčky, tchýni. Doporučuji citlivějším povahám toto raději nečíst a ušetříme si pak tady zbytečné hašteření
Hmm vyhořeli jsme,holčička kterou mám v náručí na fotce nám při požáru zemřela.Dnes je to 35 měsíců.Mám z toho vážně velmi přecitlivělou povahu a zřejmě si založím svoji diskuzi,jak nebýt alergická na interupce :cry: :cry: :cry:
Je to hrozné , co se ti stalo , ale proč proboha čteš taková témata, když ti to nedělá dobře? Já , když jsem dlouhé roky nemohla otěhotnět, jsem četla jenom diskuze o neplodnosti a tématám, jako jsou snažilky, těhotenství , porod apod. jsem se na sto honů vyhýbala. Dokonce jsem se vyhýbala i svým kamarádkách, co měly nebo čekaly mimi, páč mi pak bylo ještě více smutno

mozno pre to, ze sa snazi niektorim tu pritomnym otvorit oci?

skuste si precitat diskusiu od zaciatku. baby sa jej normalne pytali na situaciu a jej reakcia bola, ze tusila, ze ju odsudime.
pritom dovtedy ju nikto neodsudil (jedine teda ja s mojim prvym prispevkom)

a potom prisla verenika s tym, ze ju deptame. 8-o
pritom odpovedi na svoju otazku tam mala uz niekolko.

no a potom sa uz rozbehla hadka, ked verenika, petra.lososovice a lidka, zacali utocit na mna.

takze asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
23.8.10 21:18
78mamina píše:
78mamina píše:
Lidka a Sami píše:
Pro mě adopce není dobrý způsob…asi jste se nesetkali s lidmi/dětmi, které prošli ÚSP(ústavy soc.péče) :-( :roll: Jsou plné a ty děti o životě nic neví, protože dětí v ÚSP je tolik, že je to nereálné a pak je v 18-19letech propouštějí do života se kterým si neví rady. :nevim: :think:78MAMINA [ :?: Tak je lepší hned co jim začne být srdíčko je zabít, :?: Mám kamaráda který pracuje v DD ano je to jiné ,ale dnes děti vyrůstají ve skupinkách po 6 dětech dětství maj s tetama a strejdama někdy i lepší než jiné děti ale hlavně dostali šanci žít :wink:

Ne, nejsem pro potrat…ale ať sama každá rozhodne. Já jsem názoru, že když už jsem otevřela cestu vzniknout život, tak se o něj taky postarám i kdybych na to měla být sama. Ale né každá má tolik odvahy a dobrou situaci, že bych šla třeba k rodině, přátelům či měla na to se o mimi postarat sama.

Tak to musí být soukromý DD, protože státní DD jsou 30+ dětí a slyšela jsem i o kapacitě 50+dětí.

Příspěvek upraven 23.08.10 v 21:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
23.8.10 21:18

Michelangelo… :hug: :hug: :hug: :cry: :cry:
Vůbec nevím, co napsat, ale něco jsem musela… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
23.8.10 21:20

PROKRISTA ŽENSKÉ! čtete tady vůbec po sobě co píšete? Dohadujete se tady o ničem! Zakladatelka je v krizi, musí, chce, nebo měla by jít na potrat, co tu píše ta žena o tom postupu té interupce, tak pardon, ale zasloužila bys lepanec jako je to normální? Ty si asi nějaký fanatik z nějaké sekty, ne? Ona chtěla znát cenu interupce a podpořit, když jí přítel nutí někam jít a vy jí tady málem ukamenujete. Soldi řekla svůj názor, od toho je veřejná diskuze. Tady je to opravdu už o ničem na něco se ptát, viz. diskuze omílaná s chodítkem, protože kdokoli cokoli napíše jakýkoli názor pustí se do něj mnoho lidí kvůli kravině. Máte říct svůj názor a diskutovat, ale né proboha se tu shazovat a nadávat si a hádat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
23.8.10 21:21
PetaP píše:
janine24 píše:
Dobře, budu reagovat jen na to, na co se ptala zakladatelka. Nevím, kolik to stojí a pokud dítě nechceš, dej ho k adopci. Konec. Ne pro to, kolik let se já a další snažíme a bezúspěšně, ale pro to, abys věděla, že tvůj život má šanci na další pokračování.
já se omlouvám, že zase odbočuju :oops: :oops: Ale holky kolik si myslíte že žen, které nechtějí miminko ho odnosí a dají k adopci? Kolik žen chce to dítko 9 měsíců nosit, mít bolesti, rodit a pak nic.. Nejsem zastáncem potratů vůbec, sama se na malého strašně těším, jen mě tak napadá, kolik žen když ho nechce, tak ho odnosí :nevim:

Čísla nemám, jen mám pocit, že tahle varianta tu je a leckdy se na ní zapomíná v cestě, když nechceš, tak jdi na potrat a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
23.8.10 21:22

Michelangelo teď se mi sevřelo srdce bolestí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
23.8.10 21:23
PetaP píše:
Lidka a Sami píše:
PetaP píše:
Lidka a Sami píše:
Pro mě adopce není dobrý způsob…asi jste se nesetkali s lidmi/dětmi, které prošli ÚSP(ústavy soc.péče) :-( :roll: Jsou plné a ty děti o životě nic neví, protože dětí v ÚSP je tolik, že je to nereálné a pak je v 18-19letech propouštějí do života se kterým si neví rady. :nevim: :think:
No mě spíš nepřijde jako dobrý způsob z důvodu genetických dispozic.. Jinak studuji sociální práci a praxe v DDÚ A DD mi dala dost :roll: :roll:

Pardon, má myšlenka směřovala k tomu, že dané dítě k adopci se ke svým náhradním rodičům nikdy nemusí dočkat. Jelikož adopční slysém, není zrovna nejrychlejší a bohužel jsou víc žádané zdravé děti a už je i nechutné, když si přímo někdo bere dítě kvůli barvě pleti, vlasů a očí :roll: .

Odběhla jsem od témata, ale musela jsem to sem napsat.
Aha, mě to vyznělo jinak, tak to se omlouvám.. Ale máš pravdu, ústavy jsou přeplněné a adopční systém nejen že není nejrychlejší, ale má dost přísná kritéria co se výběru náhradních rodičů týče, je to složité..

Děkuji.

Sodli: já na tebe neútočila. Psala jsem jen svůj názor, tak pardon, že Ti vadí. Ale bohužel o tom je diskuze a žijeme v zemi svobodné vůle a svobodného projevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
23.8.10 21:23
makina píše:
Michelangelo… :hug: :hug: :hug: :cry: :cry:
Vůbec nevím, co napsat, ale něco jsem musela… :srdce:

Ano děvčata,Soldi to napsala přesně.Chtěla jsem napsat zakladatelce,že má i jiné možnosti.
Soldi děkuji :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
23.8.10 21:24
Kamča.dalmatinka píše:
Nevim teda jak odpovědět.Přijde mi že zakladatelka se sebou nechá manipulovat jak malé dítě,bojí se svého kluka a nemaj ani 3000 pohromadě.Nevim jestli se vubec o dítě dokážou postarat ?pokud né tak lepší potrat než aby pak s dítětem přítel něco udělal.Je to blbec a doufám že zakladatelka bude alespon trochu rozumná a s takovim pakem se rozejde i když si myslim že né :oops:

Dobre shrnuti, tak nejak mi to take pripada :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.8.10 21:27
LadyRebeka píše:
PROKRISTA ŽENSKÉ! čtete tady vůbec po sobě co píšete? Dohadujete se tady o ničem! Zakladatelka je v krizi, musí, chce, nebo měla by jít na potrat, co tu píše ta žena o tom postupu té interupce, tak pardon, ale zasloužila bys lepanec jako je to normální? Ty si asi nějaký fanatik z nějaké sekty, ne? Ona chtěla znát cenu interupce a podpořit, když jí přítel nutí někam jít a vy jí tady málem ukamenujete. Soldi řekla svůj názor, od toho je veřejná diskuze. Tady je to opravdu už o ničem na něco se ptát, viz. diskuze omílaná s chodítkem, protože kdokoli cokoli napíše jakýkoli názor pustí se do něj mnoho lidí kvůli kravině. Máte říct svůj názor a diskutovat, ale né proboha se tu shazovat a nadávat si a hádat se.

Ano,to je přesně o co tu běží a o co mi šlo.Možná jsem už byla ostrá,ale přijde mi to fakt hrozné.že někdo založí dikuzi a je to jako hon na čarodejnici.Připoutat a udělat křížový výslech…mám ten pocit.jen jsem se zakladatelky zastávala.

Omlouvám se,už na CHODÍTKÁCH jsem se zařekla,že se nebudu hádat,jen jsem odpověděla a už to jelo samo.

Opravdu to chce občas po sobě číst…

Prostě se mi nelíbilo že jste jí dosoudily už za to že sem ten dotaz vůbec vložila atd atd.Už jdu,adam už usnul tak gauč volá.Dobrou noc a moc už to neřešte.Zakladatelka už sem zřejmě nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
23.8.10 21:28
Hmm vyhořeli jsme,holčička kterou mám v náručí na fotce nám při požáru zemřela.Dnes je to 35 měsíců.Mám z toho vážně velmi přecitlivělou povahu a zřejmě si založím svoji diskuzi,jak nebýt alergická na interupce :cry: :cry: :cry:

Musi to strasne bolet, nedokazu si predstavit, ze bych mela ztratit svoji holcicku :-(
Drz se Miky, moc preju, at se brzo zadari miminko! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria