Interupce v 8tt - jak a co zařídit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2118
23.8.10 20:07

Ahoj nedávno jsem na geogle našla toto kdyz tak si to najděte vy co chcete jít na potrat :evil: zadej si těžké rozhodnutí film, a pak Němý výkřik možná si to rozmyslíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.8.10 20:07

Já myslím že Soldi se nerozčiluje z důvodu, že by zakladatelka měla jít na interrupci jako takovou, ale to co jí není po srsti je to, že se snažili o mimčo a když se stalo, tak ho najednou přítel nechce. To je podle mě důvod, který se Soldi nelíbí. Takže podle pisatelky co napsala v úvodu to nebylo neplánované. Myslím že neodsuzuje potrat jako takový ale to chování kolem : chceme díte, zadaří se, najednou už ho nechceme… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.8.10 20:08

si taky myslím že nekteré to zbytečne hrotí..za chvíly se tu opravdu nebude moc nic napsat aby se náky slepice na vás nesemlely a ješte vám nenadaly, a neudelaly z vás ty nejhorší

mizím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.8.10 20:08
villa píše:
Já nevím, ale přijde mi, že tady se opravdu poslední dobou nedá založit téma, kde by někoho hnedka neodsoudili, přitom se tady zakladatelka ptala jen na to kolik stojí interrupce a to proč na ní jde a jakého má či nemá přítele, to přece může být každému jedno, protože je to její život a ne váš, ten váš si žijte samy. Ona nechtěla rady a připomínky, ona se jen zeptala na jednu konkrétní věc…ježiši ženské, starejte se někdy víc o sebe, než o ostatní.
Toť můj názor a to jsem matka dítěte po IVF a dlouholetá snažilka, to jen tak pro upřesnění.
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: Konečně rozumná řeč :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
23.8.10 20:09
soldi píše:
lidka, vazne? no to by ma teda nenapadlo.

niekoho rozculuje, ked sa kocky pytaju, ci mozu byt tehu.

mna rozculuje, ked sa niekto pride opytat na interupciu a to este z takeho stupidneho dovodu, ze priatel chcel dieta a teraz nechce 8-o

to kde sme? v stredoveku? co zena nema vlastnu volu?

Ano, vážně.
Sice VS nestuduju a asi nebudu, ale logicky mi to došlo. Nechci Tě nějak napadat neboť sama chápu i ženy, co nemohou otěhotnět. Ale tak i Tobě by se jednou mohlo stát, že budeš v nesnázi a budeš ráda, když se budeš moc zeptat.

Je fakt, že zakladatelka by si měla uvědomit, že má i svou hlavu a svůj život. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871

Vereniko děkuji :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym185

Omlouvam se za OT.
Lizbeth,kazdy Tvuj prispevek stoji za to :palec: .Prijdes mi jako velmi chytra a moudra zenska.

• Citovat
  • Upravit
17359
23.8.10 20:10

gabi. design, dakujem, presne tak som to myslela. a to som aj napisala.

a co sa tyka otazky, kolko stoji interupcia, aj to som pisala, staci napisat do gyn ambulancie, alebo zavolat. nemusi sa zakladat diskusia.

pokial viem, aj tu na emimine je poradna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
23.8.10 20:10

Anonymní to dítě jsi chtěla kvůli sobě nebo aby sis udržela přítele? Pokud si ho chtěla utáhnout na dítě,tak se nedivím jeho reakci.Ale mimčo můžeš dát k adopci a udělat šťastným někoho jiného.V případě interupce už nemusíš mít nikdy děti.A jednou budeš hořce litovat.Pokud je přítel takovej idiot,tak buď ráda,že se projevil hned a pokud si po děťátku toužila,tak nechápu,co řešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
23.8.10 20:12
78mamina píše:
Ahoj nedávno jsem na geogle našla toto kdyz tak si to najděte vy co chcete jít na potrat :evil: zadej si těžké rozhodnutí film, a pak Němý výkřik možná si to rozmyslíš :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
23.8.10 20:22

Tak a my si tu roztrháme občanky a zakladatelka už se neukáže… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
23.8.10 20:23

jenže zakladatelka se neptala, zda si dítě má nechat nebo ne, ale kolik stojí interupce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
23.8.10 20:24
karinka píše:
jenže zakladatelka se neptala, zda si dítě má nechat nebo ne, ale kolik stojí interupce.
:pankac: :potlesk: přesně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
23.8.10 20:25

Zakladatelka by si podle mého neměla pořizovat ani štěně,natož miminko!Aspoň do té doby než ji dojde,že každé rozhodnutí má dlouhodobé následky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.8.10 20:25
Erian píše:
Tak a my si tu roztrháme občanky a zakladatelka už se neukáže… :mrgreen:

Taky bych to tak viděla. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek