Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj nedávno jsem na geogle našla toto kdyz tak si to najděte vy co chcete jít na potrat
zadej si těžké rozhodnutí film, a pak Němý výkřik možná si to rozmyslíš ![]()
Já myslím že Soldi se nerozčiluje z důvodu, že by zakladatelka měla jít na interrupci jako takovou, ale to co jí není po srsti je to, že se snažili o mimčo a když se stalo, tak ho najednou přítel nechce. To je podle mě důvod, který se Soldi nelíbí. Takže podle pisatelky co napsala v úvodu to nebylo neplánované. Myslím že neodsuzuje potrat jako takový ale to chování kolem : chceme díte, zadaří se, najednou už ho nechceme…
![]()
si taky myslím že nekteré to zbytečne hrotí..za chvíly se tu opravdu nebude moc nic napsat aby se náky slepice na vás nesemlely a ješte vám nenadaly, a neudelaly z vás ty nejhorší
mizím ![]()
villa píše:
Já nevím, ale přijde mi, že tady se opravdu poslední dobou nedá založit téma, kde by někoho hnedka neodsoudili, přitom se tady zakladatelka ptala jen na to kolik stojí interrupce a to proč na ní jde a jakého má či nemá přítele, to přece může být každému jedno, protože je to její život a ne váš, ten váš si žijte samy. Ona nechtěla rady a připomínky, ona se jen zeptala na jednu konkrétní věc…ježiši ženské, starejte se někdy víc o sebe, než o ostatní.
Toť můj názor a to jsem matka dítěte po IVF a dlouholetá snažilka, to jen tak pro upřesnění.
soldi píše:
lidka, vazne? no to by ma teda nenapadlo.niekoho rozculuje, ked sa kocky pytaju, ci mozu byt tehu.
mna rozculuje, ked sa niekto pride opytat na interupciu a to este z takeho stupidneho dovodu, ze priatel chcel dieta a teraz nechce
to kde sme? v stredoveku? co zena nema vlastnu volu?
Ano, vážně.
Sice VS nestuduju a asi nebudu, ale logicky mi to došlo. Nechci Tě nějak napadat neboť sama chápu i ženy, co nemohou otěhotnět. Ale tak i Tobě by se jednou mohlo stát, že budeš v nesnázi a budeš ráda, když se budeš moc zeptat.
Je fakt, že zakladatelka by si měla uvědomit, že má i svou hlavu a svůj život. ![]()
Omlouvam se za OT.
Lizbeth,kazdy Tvuj prispevek stoji za to
.Prijdes mi jako velmi chytra a moudra zenska.
gabi. design, dakujem, presne tak som to myslela. a to som aj napisala.
a co sa tyka otazky, kolko stoji interupcia, aj to som pisala, staci napisat do gyn ambulancie, alebo zavolat. nemusi sa zakladat diskusia.
pokial viem, aj tu na emimine je poradna.
Anonymní to dítě jsi chtěla kvůli sobě nebo aby sis udržela přítele? Pokud si ho chtěla utáhnout na dítě,tak se nedivím jeho reakci.Ale mimčo můžeš dát k adopci a udělat šťastným někoho jiného.V případě interupce už nemusíš mít nikdy děti.A jednou budeš hořce litovat.Pokud je přítel takovej idiot,tak buď ráda,že se projevil hned a pokud si po děťátku toužila,tak nechápu,co řešíš.
78mamina píše:
Ahoj nedávno jsem na geogle našla toto kdyz tak si to najděte vy co chcete jít na potratzadej si těžké rozhodnutí film, a pak Němý výkřik možná si to rozmyslíš
Tak a my si tu roztrháme občanky a zakladatelka už se neukáže… ![]()
jenže zakladatelka se neptala, zda si dítě má nechat nebo ne, ale kolik stojí interupce.
karinka píše:
jenže zakladatelka se neptala, zda si dítě má nechat nebo ne, ale kolik stojí interupce.
Zakladatelka by si podle mého neměla pořizovat ani štěně,natož miminko!Aspoň do té doby než ji dojde,že každé rozhodnutí má dlouhodobé následky!!!
Erian píše:
Tak a my si tu roztrháme občanky a zakladatelka už se neukáže…
Taky bych to tak viděla. ![]()