Interupce v 8tt - jak a co zařídit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
23.8.10 19:56
verenika píše:
Soldi-myslím,že tomoc hrotíš.Neznáš tu holku,nevíš v jaké je situaci :nevim: Hned odsoudit je jednoduché :think:irinek-fakt to stojí tolik? 8-o

ma prilezitost napisat v akej je situacii, dokonca sa jej uz aj na nu pytali. ale nic normalne neodpisala.

a jasne ze odsudzujem niekoho kto chce zabit svoje dieta z dovodu, ze jej frajer si to rozmyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
23.8.10 19:57
soldi píše:
verenika píše:
Soldi-myslím,že tomoc hrotíš.Neznáš tu holku,nevíš v jaké je situaci :nevim: Hned odsoudit je jednoduché :think:irinek-fakt to stojí tolik? 8-o

ma prilezitost napisat v akej je situacii, dokonca sa jej uz aj na nu pytali. ale nic normalne neodpisala.

a jasne ze odsudzujem niekoho kto chce zabit svoje dieta z dovodu, ze jej frajer si to rozmyslel.

Soldi jestli jí je méně jak 18 tak bych se nedivila, že to chce dát pryč.

Příspěvek upraven 23.08.10 v 19:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.8.10 19:58

Soldi-nepřijde mi to logické,ale jak píšu.Nevíš v jaké je sitaci :nevim: Víš co je párů co se snaží a chlap pak obrátí,opustí těhotnou,když už je na potrat pozdě.Nebo jí donutí k potratu…Myslím,že spousty holek tady by ti mohlo vyprávět jak jí chlap opustil těhotnou…

Zakladatelka třeba nemá kam jít,nemá peníze,nemá práci.Byla závislá na něm.Kdyby měla práci,byt a zázemí celkově tak nad tímhle určitě neuvažuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
23.8.10 19:59
verenika píše:

Já nemám nic proti dotazu na interrupci na mimi serveru, to mi přijde svým způsobem k tématu, ale formulovat otázku, že přítel chtěl dítě a teď už ho nechce, tak musím na potrat, na tom mi přijde něco hodně špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.8.10 19:59

Já nikoho neodsuzuji a dokonce v jistých případech je interupce žádoucí..
Může napsat i sem i jinam, ale mě první napadly spíše nemocnice..Možná tam takovéto ceníky nejsou, ale vlastně stačí zvednout telefon, zavolat doktora a bude to mít i bez názoru na její charakter, analýzu partnera a její životní situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.8.10 20:00
verenika píše:
Soldi-nepřijde mi to logické,ale jak píšu.Nevíš v jaké je sitaci :nevim: Víš co je párů co se snaží a chlap pak obrátí,opustí těhotnou,když už je na potrat pozdě.Nebo jí donutí k potratu…Myslím,že spousty holek tady by ti mohlo vyprávět jak jí chlap opustil těhotnou…Zakladatelka třeba nemá kam jít,nemá peníze,nemá práci.Byla závislá na něm.Kdyby měla práci,byt a zázemí celkově tak nad tímhle určitě neuvažuje…

stím souhlasím

soldi a co je pak lepší když už ta žena je v takové situaci že porodí dá díte do kojenáku, nebo do popelnice..??…nebo radeji ta interupce......podívejj se na muj podpis, a nikoho neodsuzuju, polde me to moc prožíváš, já mám kolem sebe ruzne kategorie holek ..s ruznými rozhodnutími..a nikdy nikoho kvuly nim neodsoudím protože vím prd.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.8.10 20:01

verenika, ako tu uz par kociek pisalo, radsej sama s dietatom, nech ist na potrat a ostan s takym sebeckym debilom.
co si mysli, ze sa zmeni?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym999
23.8.10 20:02

Irinek a pro ty,co pisi kolik stoji umele preruseni.
Je to samozrejme podle kraje a nemocnice.Kazda nemocnice ma svoji cenu,kazdy gynekolog take.
Na Kladne stoji miniinterupce skoro 4500kc se vsim vsudy,ve Slanem (okres Kladno) 22ookc se vsim vsudy.
Pises ale,ze jsi uz v 8 tydnu tehotenstvi,takze miniinterupci asi uz nestihnes.
Velka interupce je samozrejme drazsi.

• Citovat
  • Upravit
17359
23.8.10 20:03

interupciu ako taku neodsudzujem. odsudzujem ju z dovodu, ze priatel chcel a teraz uz nie. to nie je dovod, to je vyhovorka.

petra.losossovice
urcite je milionkrat lepsie dieta porodit a dat na adopciu, nez zabit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.8.10 20:04

Soldi-já bych s ním nebyla ani tak ani tak.Už k tomu nemám co říct,už jsem to napsala viz můj předchozí příspěvek.Myslím,že už se Zakladatelka neukáže,se chudák asi lekla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
23.8.10 20:04
verenika píše:
Soldi-nepřijde mi to logické,ale jak píšu.Nevíš v jaké je sitaci :nevim: Víš co je párů co se snaží a chlap pak obrátí,opustí těhotnou,když už je na potrat pozdě.Nebo jí donutí k potratu…Myslím,že spousty holek tady by ti mohlo vyprávět jak jí chlap opustil těhotnou…Zakladatelka třeba nemá kam jít,nemá peníze,nemá práci.Byla závislá na něm.Kdyby měla práci,byt a zázemí celkově tak nad tímhle určitě neuvažuje…

A tobě přijde, že nad tím uvažuje? Mě právě ne… a přitom rozhodnutí o potratu je a z podstaty věci musí být pouze rozhodnutím ženy, přestože ke stvoření miminka musí být dva. Protože to zní hnusně, ale je to její rozhodnutí o jejím těle a formulace zakladatelky spíše ukazuje na to, že o tom ani sama rozhodnout nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
23.8.10 20:05

Já nevím, ale přijde mi, že tady se opravdu poslední dobou nedá založit téma, kde by někoho hnedka neodsoudili, přitom se tady zakladatelka ptala jen na to kolik stojí interrupce a to proč na ní jde a jakého má či nemá přítele, to přece může být každému jedno, protože je to její život a ne váš, ten váš si žijte samy. Ona nechtěla rady a připomínky, ona se jen zeptala na jednu konkrétní věc…ježiši ženské, starejte se někdy víc o sebe, než o ostatní.
Toť můj názor a to jsem matka dítěte po IVF a dlouholetá snažilka, to jen tak pro upřesnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.8.10 20:06
petra.losossovice
urcite je milionkrat lepsie dieta porodit a dat na adopciu, nez zabit.

S tím nesouhlasím,byla jsi někdy v kojeňáku?A to riziko,že matce přeskočí a porodí někde u popelnice je dost vysoké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947

soldi tak si najdi diskuze tu kde ženy jsou v x mesíci a muž je opustil i když se předtím tak o díte snažil…a ta žena je ješte v daleko horším rozpoložení…to sakra nedokážeš pochopit že stát se muže cokoli......dokážeš si to představit že se ty se svým snažíš už 5 mesícu a ..on te třeba pak najednou odkopne????..a ty nemáš třeba nic, bydlení peníze, nic,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978

Vereniko - pořád píšeš, že nikdo nemůže vědět, jak na om holčina je..že jí neznáme a hned se do ní někdo pouští..
Ale to přece nevíš ani ty..
Může to být hodná chytrá holka, která zkrátka nalítla blbečkovi a i tak by z ní byla dobrá maminka.
Stejně tak to může být hlupačka non plus ultra, která odkejvá třetí světovou každýmu který jí řekne, že je kost a ted je v tom..
Kdo ví..
Takže já to neodsuzuji - že chce na interupci, protože v případě B to bude tak lepší..
Ještě jednou - pro jistotu - neznám zakladatelku a nebudu jí soudit a toto jsem psala jen jako názorný příklad pro to, že radit jí zda si dítě nechat či ne také postrádá logiku, když jí neznáme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí