Interupce v 8tt - jak a co zařídit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2216
23.8.10 20:37
Michelangelo píše:
karinka píše:
jenže zakladatelka se neptala, zda si dítě má nechat nebo ne, ale kolik stojí interupce.
nechápu,proč se někdo ptá na tuhle věc na diskuzi maminek a snažilek :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

No já nevím, ale tady nejsou jenom diskuze o snažilkách a maminečkách. Ty jsi si toho nevšimla? Můžeš se tady zeptat na cokoliv, třeba na bydlení, půjčky, tchýni. Doporučuji citlivějším povahám toto raději nečíst a ušetříme si pak tady zbytečné hašteření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.8.10 20:38

raději jdu na gauč,protože tady se zase strhlo něco ,čemu já vůbec nerozumím. :nevim:

A koukám,že když řeknu svůj názor tak hned jako bych propagovala potraty.

Prostě říkám,:NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY!!

Páček :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.8.10 20:39
Erian píše:
Je fakt, že poslední dobou je takových diskuzí dost. A jeden příběh dramatičtější než druhý. Těžko soudit, zda si z nás někdo dělá blázny, nebo je to pravda. To se takhle nepozná. Ale lidi jsou svině, toť má zkušenost, tak třeba nevěřím… Ale je asi dobrý mít trošku soudnosti a nelézt na diskuzi, u níž dle názvu tuším, že mi bude vadit. Někoho kritizovat umí taky každý. Občas mi připadá, že tu jsou zapšklé a zamindrákované matky, které neumí nic jiného než je hudrat a na druhou stranu slepice, co třikrát denně založí téma, stli může být těhotná.
Asi nejlepší to tak neprožívat… :think:

Já si mylsím, že ony vážně neví, jesti být můžou nebo ne, ale je pravda, že takové diskuze ani neotvírám :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
23.8.10 20:42

Vereniko jestli ti přijde normální že 12tt *** (popis potratu smazán adminem) ***, aby matky které se tak rozhodnou se zamysleli a dětátko které si nepřejí nezabíjeli a raději dali do adopce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602

PetaP já nevím, přijde mi, že lidi jsou snad čím dál hloupější… Copak se neučí na školách sexuální výchova? Copak net není plný těchto informací? Copak je nutný zakládat pořád nové a nové diskuze na to samé téma? Nebo jsou to fakt tak hloupá děcka, že neví, k čemu je kondom a jak se používá? To mi vysvětlete… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
Monjie píše:
btw. je to tvuj zivot tvoje vec, drzim pesti at se rozhodnes spravne… ale jak holky pisou, vidis kolik zenskych treba na jen na tomhle webu se snazi otehotnet, nebo IVF a nedari se jim, co by ony daly za to, byt tehotne. Dite je zazrak!:)

Tak my se o dítě pokoušely 6 let a pomohlo nám až ivf v obou těhotenstvích. Přesto nikoho neodsuzuji za to, že chce jít na potrat. Jsme všechny dospělé a nikdo za nás nebude žít naše životy. Na druhé straně tady pak čtu různá pohoršení od mamin, když se některá zeptá, jak získat nějaký soc. příspěvek, když má dítě a je sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
23.8.10 20:43

78mamina safra, tohle jsem neměla číst… asi budu mít krušnou noc :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
23.8.10 20:45

Karinko, co ti na mém příspěvku připadá neslušného?

Erian, takže člověk preventivně nemá číst diskuse, u nichž pouhý název vyvolává negativní konotace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.8.10 20:46
Erian píše:
PetaP já nevím, přijde mi, že lidi jsou snad čím dál hloupější… Copak se neučí na školách sexuální výchova? Copak net není plný těchto informací? Copak je nutný zakládat pořád nové a nové diskuze na to samé téma? Nebo jsou to fakt tak hloupá děcka, že neví, k čemu je kondom a jak se používá? To mi vysvětlete… :nevim:

No jo, jasně že odpovědi jsou i na netu, ale tady jim to ty maminky podají laicky a z praxe, kdežto na netu máš teorii.. Já se třeba přiznám, když mi vylítlo Hcg a doktor mi nebyl schopen říct proč a poslal mě na genetiku, taky jsem se ptala tady, měla jsem strach no.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
78mamina píše:
Vereniko jestli ti přijde normální že 12tt miminko je roztrháno a poté vcucnuto a odsáto z těla matky,hlavička rozdrcena nebot je větší než tělíčko a poté odsána, pak nemá smysl se s tebou bavit Je to vražda a to celé natáčeli přes ultrazvuk,miminko tam bojuje dokud mu neutrhnou nožky,tělo a ručky, aby matky které se tak rozhodnou se zamysleli a dětátko které si nepřejí nezabíjeli a raději dali do adopce.

Jsem to vůbec nepobrala.. cože?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975

Objektivne - ohladom ceny zakroku ta mal informovat tvoj gynekolog - u ktoreho si iste uz bola…takisto aj o podrobnostiach hospitalizacie .
Subjektivne - suhlasim so Soldi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
23.8.10 20:47

ja myslim, ze se da vzdycky nejak vyjit ne? no tak hold nebudu mit jednorazovky ale hadrovy pliny a oblecky se vzdycky nekde sezenou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.8.10 20:48
Lidka a Sami píše:
PetaP píše:
gabi.design píše:
Já myslím že Soldi se nerozčiluje z důvodu, že by zakladatelka měla jít na interrupci jako takovou, ale to co jí není po srsti je to, že se snažili o mimčo a když se stalo, tak ho najednou přítel nechce. To je podle mě důvod, který se Soldi nelíbí. Takže podle pisatelky co napsala v úvodu to nebylo neplánované. Myslím že neodsuzuje potrat jako takový ale to chování kolem : chceme díte, zadaří se, najednou už ho nechceme… :nevim: :nevim:
Přesně tak, souhlasím.. Nemyslím si, že by to Soldi hrotila, prostě je těžko pochopitelné, že dítě tak moc chci a když mi potom přítel řekne, že MUSÍM jít na potrat,tak jako ovce (zprominutím) půjdu. Kdyby zakladatelka napsala, kolik je jí let a jaké má podmínky, byly bychom z toho chytřejší.

No jasně, ale o tom ta hlavní otázka zakladatelky nebyla a vám může být jedno, jaký je důvod.

Ano, taky se mi nelíbí, že udala tak prkený důvod, ale podle mě psala rychleji než myslela…

Ale mě to samozřejmě úplně jedno je. Zakladatelce jsem odpověděla kolik to asi stojí a napsala jsem, že mě zarazilo to, jak se choval přítel : že ji k něčemu tlačí… a má se rozhodnout sama. Nepsala jsem nic ve stylu „nechoď na potrat“. Rozhodně se nepřidávám ani k tomu ani k tomu a už vůbec to neprožívám, tudíž mě nenapadne se ani rozčilovat apod. My to stejně nevyřešíme. Podle mě se to tady strhlo k něčemu, o čem ta diskuze vůbec není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.8.10 20:49

Erian i když zůstává pravdou, že když se v nových diskuzích objeví jestli může být těhotná, tak si taky něco pomyslím a ani neotvírám, on vždycky někdo odpoví, tak se to slečna nakonec dozví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
23.8.10 20:49
78mamina píše:
Vereniko jestli ti přijde normální že 12tt miminko je roztrháno a poté vcucnuto a odsáto z těla matky,hlavička rozdrcena nebot je větší než tělíčko a poté odsána, pak nemá smysl se s tebou bavit Je to vražda a to celé natáčeli přes ultrazvuk,miminko tam bojuje dokud mu neutrhnou nožky,tělo a ručky, aby matky které se tak rozhodnou se zamysleli a dětátko které si nepřejí nezabíjeli a raději dali do adopce.

Myslím, že si to sem nemusela za každou cenu dávat. Nikdo tu nebyl pro potrat.
Přehnané a hysterické.
Naprosto nehodící se, takže odstupuji. Než mě tady někdo prokleje. Čautě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí