Interupce v 8tt - jak a co zařídit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2216
23.8.10 20:26

Jinak , každá svého štěstí strůjcem jest, tak proč vám tak záleží na tom, jak se kdo rozhodne? Jasně že můžete k tomu napsat třeba co byste udělaly vy, ale přece nemůžete na někoho útočit jenom proto, že chce udělat něco jiného, než byste udělaly vy? A že se zakladatelka neukázala se ani nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.8.10 20:27
gabi.design píše:
Já myslím že Soldi se nerozčiluje z důvodu, že by zakladatelka měla jít na interrupci jako takovou, ale to co jí není po srsti je to, že se snažili o mimčo a když se stalo, tak ho najednou přítel nechce. To je podle mě důvod, který se Soldi nelíbí. Takže podle pisatelky co napsala v úvodu to nebylo neplánované. Myslím že neodsuzuje potrat jako takový ale to chování kolem : chceme díte, zadaří se, najednou už ho nechceme… :nevim: :nevim:

Přesně tak, souhlasím.. Nemyslím si, že by to Soldi hrotila, prostě je těžko pochopitelné, že dítě tak moc chci a když mi potom přítel řekne, že MUSÍM jít na potrat,tak jako ovce (zprominutím) půjdu. Kdyby zakladatelka napsala, kolik je jí let a jaké má podmínky, byly bychom z toho chytřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.8.10 20:30
soldi píše:
skutocne si myslis, ze pytat sa na takuto vec na mamickovskom fore je uplne koser?

peto..toto byla první reakce soldi.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
23.8.10 20:31

Soldi, chci tě podpořit, zcela s tebou souhlasím.

Vereniko, už jsem si všimla dřív,že ti výrazně konvenují jen příspěvky souhlasné s tvými.

Nechápu, proč by někdo bez urážek nemohl projevit názor.Zvlášť se to nelíbí těm, které tak hlasitě volají po svobodě :nevim:

A „logika“ raději žádný život než nějaký mi už vůbec nedochází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
23.8.10 20:32

ja bych nesla, dupla bych si, takovy chlap za to prece nestoji.. no a kdyz bych nemohla zustat doma, vzdycky jsou treba azylove domy a pak chranene bydleni, nez se clovek postavi na nohy.. a navic bych se bala, ze treba dalsi uz se nepovede .. a urcite vycitky cely zivot.. no ale to je kazdyho svedomi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.8.10 20:32
PetaP píše:
gabi.design píše:
Já myslím že Soldi se nerozčiluje z důvodu, že by zakladatelka měla jít na interrupci jako takovou, ale to co jí není po srsti je to, že se snažili o mimčo a když se stalo, tak ho najednou přítel nechce. To je podle mě důvod, který se Soldi nelíbí. Takže podle pisatelky co napsala v úvodu to nebylo neplánované. Myslím že neodsuzuje potrat jako takový ale to chování kolem : chceme díte, zadaří se, najednou už ho nechceme… :nevim: :nevim:
Přesně tak, souhlasím.. Nemyslím si, že by to Soldi hrotila, prostě je těžko pochopitelné, že dítě tak moc chci a když mi potom přítel řekne, že MUSÍM jít na potrat,tak jako ovce (zprominutím) půjdu. Kdyby zakladatelka napsala, kolik je jí let a jaké má podmínky, byly bychom z toho chytřejší.

Je jasný,že kdyby jsme to věděly tak by jsme byly moudřejší,ale chudák ani neměla šanci se rozepsat po 2stránkách…

Nějak nechápu ty filmy :nevim: Viděla jsem jak se dělá potrat a přesto bych šla kdyby mě situace nutila

Je to tu zase zbytečné hašteření :zed:

Je fakt,že poslední dobou je tu nějak dusno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
23.8.10 20:33
PetaP píše:
gabi.design píše:

No jasně, ale o tom ta hlavní otázka zakladatelky nebyla a vám může být jedno, jaký je důvod.

Ano, taky se mi nelíbí, že udala tak prkený důvod, ale podle mě psala rychleji než myslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.8.10 20:33
petra.lovosice píše:
soldi píše:
skutocne si myslis, ze pytat sa na takuto vec na mamickovskom fore je uplne koser?
peto..toto byla první reakce soldi.....

Já vím.. Ona se taky potom rozepsala o tom, že je nesmyslné chtít dítko a pak najednou ne.. Nereagovala jsem na ten první příspěvek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
23.8.10 20:34
karinka píše:
jenže zakladatelka se neptala, zda si dítě má nechat nebo ne, ale kolik stojí interupce.

nechápu,proč se někdo ptá na tuhle věc na diskuzi maminek a snažilek :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
23.8.10 20:35
vrony píše:

Vereniko, už jsem si všimla dřív,že ti výrazně konvenují jen příspěvky souhlasné s tvými.

Nechápu, proč by někdo bez urážek nemohl projevit názor.Zvlášť se to nelíbí těm, které tak hlasitě volají po svobodě :nevim:
Bez urážek? No tak si prosím přečti celou diskuzi, ano? Názor, pokud o to někdo stojí, ale v této diskuzi se na něj zakladatelka neptala, můžeš napsat, ale dá se to taky podat slušnější formou, nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
Michelangelo píše:
karinka píše:
jenže zakladatelka se neptala, zda si dítě má nechat nebo ne, ale kolik stojí interupce.
nechápu,proč se někdo ptá na tuhle věc na diskuzi maminek a snažilek :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

a já nechápu proč nekdo koho to tak pobuřuje tu diskuzi s takovým nápisem otvírá :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
vrony píše:

Nechápu, proč by někdo bez urážek nemohl projevit názor.Zvlášť se to nelíbí těm, které tak hlasitě volají po svobodě :nevim:

Nějak nerozumím tvé narážce,tak pokavaď má někdo stejný názor na věc tak se mi to líbí.přece nebudu dávat palce něčemu s čím nesouhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.8.10 20:36
Michelangelo píše:
karinka píše:
nechápu,proč se někdo ptá na tuhle věc na diskuzi maminek a snažilek :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

Protože i od toho tento portál bohužel je.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
23.8.10 20:37

Je fakt, že poslední dobou je takových diskuzí dost. A jeden příběh dramatičtější než druhý. Těžko soudit, zda si z nás někdo dělá blázny, nebo je to pravda. To se takhle nepozná. Ale lidi jsou svině, toť má zkušenost, tak třeba nevěřím… Ale je asi dobrý mít trošku soudnosti a nelézt na diskuzi, u níž dle názvu tuším, že mi bude vadit. Někoho kritizovat umí taky každý. Občas mi připadá, že tu jsou zapšklé a zamindrákované matky, které neumí nic jiného než je hudrat a na druhou stranu slepice, co třikrát denně založí téma, stli může být těhotná.
Asi nejlepší to tak neprožívat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
23.8.10 20:37

btw. je to tvuj zivot tvoje vec, drzim pesti at se rozhodnes spravne… ale jak holky pisou, vidis kolik zenskych treba na jen na tomhle webu se snazi otehotnet, nebo IVF a nedari se jim, co by ony daly za to, byt tehotne. Dite je zazrak!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí