Interupce v 8tt - jak a co zařídit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2972
23.8.10 22:15
soldi píše:
verenika píše:
Soldi-myslím,že tomoc hrotíš.Neznáš tu holku,nevíš v jaké je situaci :nevim: Hned odsoudit je jednoduché :think:irinek-fakt to stojí tolik? 8-o

ma prilezitost napisat v akej je situacii, dokonca sa jej uz aj na nu pytali. ale nic normalne neodpisala.

a jasne ze odsudzujem niekoho kto chce zabit svoje dieta z dovodu, ze jej frajer si to rozmyslel.

Soldi, rozhodně stojím při tobě :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
23.8.10 22:22

nechci se zapojovat do diskuse zda potrat an či ne, jen jsem se pozastavila nad tím,KDE jinde by se měla zakladatelka zeptat, než na podobném fóru?

Myslím, že by opravdu bylo dobré zvážit, jestli je potrat namístě a jestli to nejde vyřešit jinak, ale nevím o zakladatelce vůbec nic (11 stran diskuse jsem nepročítala).

Ale pokud se pro potrat rozhodla, přišla se zeptat a má na odpověď právo jako každá jiná tazatelka.
Omlouvám se, že píšu ač odpověď na její dotazy neznám, ale opravdu mě napadlo, kde jinde se má ptát? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
23.8.10 22:23
soldi píše:
ma prilezitost napisat v akej je situacii, dokonca sa jej uz aj na nu pytali. ale nic normalne neodpisala.

A ty se divis? Opravdu chapu tvuj nazor, souhlasim s nim, ale uvedomujes si, ze tenhle akuratni drsny postoj zakladatelce nepomuze? Spis naopak. Takhle uz sem neprijde a pak muze ze zoufalstvi a ve stresu udelat neco, ceho bude fakt litovat.

• Citovat
  • Upravit
23505
23.8.10 22:26
rencin píše:
soldi píše:
A ty se divis? Opravdu chapu tvuj nazor, souhlasim s nim, ale uvedomujes si, ze tenhle akuratni drsny postoj zakladatelce nepomuze? Spis naopak. Takhle uz sem neprijde a pak muze ze zoufalstvi a ve stresu udelat neco, ceho bude fakt litovat.

No tak já bych naopak doufala, že si uvědomí rizika i následky právě v souvislosti s tímhle fórem a možná jí to pomůže se změnou postoje nebo názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
23.8.10 22:31
janine24 píše:
rencin píše:
soldi píše:
No tak já bych naopak doufala, že si uvědomí rizika i následky právě v souvislosti s tímhle fórem a možná jí to pomůže se změnou postoje nebo názoru.

To ja bych taky doufala, ale kdyz si vezmu, ze bych byla ve stavu, ze zjistim, ze jsem tehotna po tom, co jsme se s pritelem snazili, a on mi rekne, ze „to“ vlastne nechce, at „to“ dam pryc, tak budu takzvane „emocionalne v hajzlu“ a kdyz prijdu nekam pro radu a tak trochu z toho citim, ze i jinou radu a podporu nez jen jaka je cena potratu, tak mi bude stacit prvnich par „zprdavacich“ prispevku a s placem pujdu pryc. Sakra holky, vzdyt tu vetsina z vas byla tehotna, ma deti, tak snad vite, jak jste na tom po emocionalni strance byly… Ale samotny mi vadilo rozebirat zakladatelku bez ni, takze koncim.

• Citovat
  • Upravit
10052
23.8.10 22:46

to je fakt neuvěřitelné co se tady pokaždé rozjede za diskuzi když se Vám nezdá nějaký dotaz

zakladatelka se ptala kolik stojí interupce a tady se rozjede diskuze plná „co by kdyby“ „možná“ „třeba“, dle mého názoru by neškodilo aby jste se přestaly ve všem tak šťourat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
23.8.10 22:54
janine24 píše:
rencin píše:
soldi píše:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
23.8.10 23:55

Mohu potvrdit, že zakladatelka si legraci nedělá a velmi pravděpodobně je v situaci, kterou by mnohá zde diskutující vyhodnotila jako neřešitelný problém.

Proto prosím o úctu a slušnou diskusi.

Zakladatelko, přeji hodně sil a ať je tvé rozhodnutí tím nejméně špatným.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
24.8.10 00:00
admin píše:
Mohu potvrdit, že zakladatelka si legraci nedělá a velmi pravděpodobně je v situaci, kterou by mnohá zde diskutující vyhodnotila jako neřešitelný problém.

L.

Diky za objasneni :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.10 06:14

Předem se omlouvám že píšu anonymně,ale potom co tady píšete ,jak se tady každý dohaduje tak nemám sílu napsat pod nickem ,jelikož si nepřeju at se tady do mne někdo naváží.Před asi 6 lety jsem se dostala do podobné situace jako zakladatelka ,jen s tím rozdílem že jsem miminko rozhodně neplanovala,po rozchodu s dlouholetyým přítelem jsem se bláznivě zamilovala do (teď už to vím)totálního magora idiota a hajzla v jedné osobě,jenže jsem byla zaslepená v té době jsem to neviděla co je zač,otěhotněla jsem a on mě pořád přemlouval že si udělame miminko později že teď není spravný čas a že nejsou peníze(měl dluhy a i mě ve finale přpravil o nemalou částku )…atd nakonec pod vlivem tlaku i emocí a vlastní vahavosti jsem šla na miniinterupci,i na sále jsem brečela ale nějak jsem ve vnitř tušila že i přesto vše dělám to co musím ,že na to prostě teď nemám sílu..............jestli jsem si to pak vyčítala?? ano vyčítala,ale vím že v té době to bylo jediné pro mne možné rozhodnutí , vzhledem k situaci která se dál vyvíjela .Nyní mám manžela hodného,který je mi oporou a kterého miluju ,otěhotněla jsem kupodivu velmi snadno ale bohužel to skončilo jako zamlklé těhotenství,byla to pro mě rána,řikala jsem si že jeto daň za tu miniinterupci,ale bylo to právě emimino kdy mě tady holky podpořily když jsem se v dikusi obviňovala,nyní jsem opet tehotna a už jsem za pulkou a jsem štastná a vděčná že nosím toho malého tvorečka pod srdcem................a co tím chci říci ?? že ne každý kdo se dostane v životě do tíživé situace a vyřeší ji třeba interupcí je špatny člověk.
Zakladatelko pokud to budeš číst ,rozhodni se sama tak jak to v sobě cítíš ,já neříkám že to že jsem byla na miniinterupci bylo spravne ale pro mne v tu chvily ano a ja to tak cítila.a od toho se odvíjel můj další život.hodně sil a štěstí ať se rozhodneš jakkoliv!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.10 06:31

A jen ještě rada do života.Člověk,který Tě nutí jít na interupci vašeho dítěte o které jste se snažily není dobrý člověk,pokud to podstoupíš a zustaneš s nim tak mu to stejně nikdy neodpustíš.Možná se jen zalekl a obrátí ale pokud na tebe naléhá tak je to jen jeho nezodpovědnost za svoje činy......dporučuji nohy na ramena.Ale stejně na to musíš přjít sama.

• Citovat
  • Upravit
12947
24.8.10 07:03
admin píše:

L.

tak soldi a ostatní..mely byste se zamyslet, jak sem psala už, nikdy nevíte co se stalo, a proč, a nechápu jak nekdo nedokáže pochopit že žena se takto musí rozhodnout

admine díky za vysvetlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.10 07:23

Poprvé inko, ale nepotřebuju, aby se na mě kdekdo sesypal…

Nechtěně jsem otěhotněla ve 22 letech. Já bych si dítě i nechala, ale ex byl proti a já neměla odvahu jít do toho sama. Nikomu bych nepřála ty scény, co mi předváděl. Šla jsem na UTP, v roce 2002 to stálo 3tis. Nic moc zážitek.

Jen jsem ti chtěla napsat, žě tě chápu. Teď mám dvě děti se současným manželem a dost často myslím na to první. Na jednu stranu si vyčítám, že jsem mu nedala šanci, na druhou jsem ráda, že už s ex nemám nic společného. Kdybysme spolu měli dítě, nikdy bych se ho nezbavila… A že nebylo o co stát (holt mladá a blbá…)

Po tom UPT už náš vztah dlouho nevydržel (díkybohu), měla jsem mu to dost za zlé.

Zvaž, jestli ti chlap, který se chová takhle stojí za to. Z toho, co jsi napsala mi přijde, že to není moc vhodný partner pro společný život. Rozmysli si to…

A jinak - kde jinde by se měla zakladatelka zeptat?? Opravdu nechápu ty útoky na ni. Drž se…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.10 07:27

Jo ještě - zákrok trval asi 20min. v narkóze. Po probuzení jsem ležela na pooperačním ještě dvě hodiny. Pak jsem se osprchovala a s doprodem šla důmů. Na ten den jsem měla neschopenku, po domluvě tam bylo obecné razítko, ne z gynekologie. Druhý den už jsem šla normálně do školy.
Domlovala jsem se u mojeho gynekologa.
Předchozí anonymní

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.10 07:38
Anonymní píše:
Poprvé inko, ale nepotřebuju, aby se na mě kdekdo sesypal…

Nechtěně jsem otěhotněla ve 22 letech. Já bych si dítě i nechala, ale ex byl proti a já neměla odvahu jít do toho sama. Nikomu bych nepřála ty scény, co mi předváděl. Šla jsem na UTP, v roce 2002 to stálo 3tis. Nic moc zážitek.

Jen jsem ti chtěla napsat, žě tě chápu. Teď mám dvě děti se současným manželem a dost často myslím na to první. Na jednu stranu si vyčítám, že jsem mu nedala šanci, na druhou jsem ráda, že už s ex nemám nic společného. Kdybysme spolu měli dítě, nikdy bych se ho nezbavila… A že nebylo o co stát (holt mladá a blbá…)

Po tom UPT už náš vztah dlouho nevydržel (díkybohu), měla jsem mu to dost za zlé.

Zvaž, jestli ti chlap, který se chová takhle stojí za to. Z toho, co jsi napsala mi přijde, že to není moc vhodný partner pro společný život. Rozmysli si to…

A jinak - kde jinde by se měla zakladatelka zeptat?? Opravdu nechápu ty útoky na ni. Drž se…

jsem ta prvni anonymka
jen jsem chtela napsat že mi mluvíš z duše a jsem rada že nejsem sama která byla za mlada tak hloupa a zamilovala se do nepravyho.........máš pravdu jsem dnes taky rada že nemam z byvalym nic společného!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa