Interupce v 8tt - jak a co zařídit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
24.8.10 15:58

Soldi, mluvíš kategoricky o vraždě, odsuzuješ ji… Prostě zkus si třikrát rozmyslet komu co napíšeš. Opravdu nevíš v jaké je situaci - třeba bys v její kůži jednala jinak než jak si teď myslíš.
Trochu pokory a méně odsudků, prosím.

A mimochodem, přeji brzy // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
24.8.10 16:02

rencin, ale tak nemozes proste porovnavat nejaku cudziu anonymnu zenu s mojou dcerou, to je predsa rozdiel.

ja rozumiem tomu, ze niekedy je situacia ze potrat vyzera ako jedine vhodne riesenie.

proti potratu ako takemu nie som, vacsinou som schopna pochopit.

ale proste sa mi nepacil sposob akym to anonymka podala a ona sama sa hned na zaciatku postavila do pozicie, vy ma tu vsetky odsudzujete- ale nikto ju predsa neodsudil.

urcite, nazivo, keby som ju poznala, alebo keby niekto znamy prisiel s takymto problemom by som jednala inak, mozno opacne. ale takto, anonymne, ked nevies, ci si dotycna nerobi srandu, ked pise ako nezodpovedne decko, tak tie reakcie su ine, mozno prehnane.

a ospravedlnujem sa za tvrde slova voci Tebe, nemyslela som to tak, len ma nastval ten priklad s dcerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
24.8.10 16:06

Lesina, vies, mna najviac stve to, ze sa proste jedna zenska necha takto manipulovat muzom. on chce dieta, ideme robit dieta. podarilo sa. on nechce dieta. tak podme na potrat.
a dalej co? o mesiac jej povie, ze zas chce dieta? a cely kolotoc sa zopakuje?

stojim si za svojim nazorom, ktory prezentujem od zaciatku, ze moje dieta mi je prednejsie nez hocijaky chlap.

a pisem, zas a znova, ze chapem potrat v urcitych situaciach, ale meniace sa nalady chlapa nie su pre mna dovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
24.8.10 16:10

soldi: Proc te nastval priklad s dcerou? Z tech par prispevku od zakladatelky jsem jasne citila, ze na tom psychicky neni nejlip a ze to neni nejaka husa, co se proste rozhodne, ze to dite vlastne nechce, bylo jasne, ze je v dost spatny zivotni situaci a adminem to bylo pote potvrzeno. Proto jsem to brala tak, ze si sem jde nejen pro informaci, ale taky trochu pro radu, pro pochopeni, pro situaci, pro reseni situace, ze vas tu vnima jako ty zkusenejsi, proto se asi taky pta.. Takze je to podobne, jako kdyby prisla dcera za matkou. Jsou mamy, ktere se zachovaji tak, jak ses zachovala ty - tvrde, nekompromisne (a vubec nejde o to, jestli s tvym nazorem souhlasim nebo ne, jde o to, jak byl podany). A jsou mamy, ktere tu svoji dceru, i kdyz rika blbosti, i kdyz udelala botu, obejmou a reknou, ze to spolu zvladneme. A mimochodem ten utocny prispevek na me tvuj postoj jen potvrzuje, proste jsi strasne tvrda, nevim, jestli jsi nejak nestastna, neco se ti v zivote nedari a potrebujes nejak upustit paru nebo jestli si jen neuvedomujes, ze stejny nazor muzes podat nekolika ruznymi zpusoby. Snad uz je to pochopitelnejsi.

• Citovat
  • Upravit
17310
24.8.10 16:13

Aladino-já čtu poctivě všechno-to se neboj.

Jen mě mrzí,že se to otočilo proti mě :-? Myslela jsem to dobře.škoda.Asi si budu hledět svého.Když tady podle vás rozdmýchávám spory :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.8.10 16:13

soldi..promin ted se snažíš ospravedlnit, ale byla si to ty první která tuto diskuzi tak nák zvrtla..hned tvuj první příspevek, .....

potrat..zabití…holky že vám to už není blbý, víte opravdu prd co se deje kolem vás…opravdu bych chtela videt v reálném životě mnohé zvást kdyby vás potkalo neco takového že byste musely rozmýšlet

už se mi sem ani nechtělo vracet sdo diskuze po včerejšku, ale nedalo mi to, prostě já nechápu nekteré vaše reakce

a mamino78..tvoje příspevky sou opravdu nechutné popisovat prubej potratu, žes ho nekde videla na fiilmu…uvedomuješ se vubec jaké to je pro maminu která se takto rozhodla at s osobních duvodu nebo vývojových vad???…víš co to je nedobrovolne..přijít o díte???…protože kdyby situace byla jiná mnohé ženy by si to díte nechaly…styd se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
24.8.10 16:14

rencin, normalne som v zivote asi az prilis spokojna :roll:
niekedy pisem tvrdo, a neuvedomujem si, ani to tak nemyslim, som proste typicka horuca hlava.
a ako som pisala, je to ine z oci do oci a ine takto cez pismenka.

a nemyslim si, ze budem tvrda na svoje deti, nerob si o mne usudok na zaklade par prispevok v jednej diskusii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
24.8.10 16:14
verenika píše:
Aladino-já čtu poctivě všechno-to se neboj.Jen mě mrzí,že se to otočilo proti mě :-? Myslela jsem to dobře.škoda.Asi si budu hledět svého.Když tady podle vás rozdmýchávám spory :think:

Mne treba pripada, ze ses akorat snazila se zakladatelky zastat, takze neboj, ne vsem pripada, ze rozdmychavas spory, jen si drzis nazor, stejne jako ostatni :-) :hug:

• Citovat
  • Upravit
12947
24.8.10 16:15
soldi píše:
Lesina, vies, mna najviac stve to, ze sa proste jedna zenska necha takto manipulovat muzom. on chce dieta, ideme robit dieta. podarilo sa. on nechce dieta. tak podme na potrat.
a dalej co? o mesiac jej povie, ze zas chce dieta? a cely kolotoc sa zopakuje?

stojim si za svojim nazorom, ktory prezentujem od zaciatku, ze moje dieta mi je prednejsie nez hocijaky chlap.

a pisem, zas a znova, ze chapem potrat v urcitych situaciach, ale meniace sa nalady chlapa nie su pre mna dovod.

soldi a to že to štve tebe..nikoho nezajímá, zakladatelka za to nemuže že byla s nekým o kom si myslela že je jinej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.8.10 16:16
soldi píše:
niekedy pisem tvrdo, a neuvedomujem si, ani to tak nemyslim, som proste typicka horuca hlava.
a ako som pisala, je to ine z oci do oci a ine takto cez pismenka.a nemyslim si, ze budem tvrda na svoje deti, nerob si o mne usudok na zaklade par prispevok v jednej diskusii.

Ty jsi si ten úsudek udělala o nkěterých tady taky po pár příspěvcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.8.10 16:17
rencin píše:
verenika píše:
Aladino-já čtu poctivě všechno-to se neboj.Jen mě mrzí,že se to otočilo proti mě :-? Myslela jsem to dobře.škoda.Asi si budu hledět svého.Když tady podle vás rozdmýchávám spory :think:
Mne treba pripada, ze ses akorat snazila se zakladatelky zastat, takze neboj, ne vsem pripada, ze rozdmychavas spory, jen si drzis nazor, stejne jako ostatni :-) :hug:

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
24.8.10 16:18
soldi píše:
a ako som pisala, je to ine z oci do oci a ine takto cez pismenka.

Chapu to, to bude mozna ta slovenska povaha ;) Mam doma Slovaka a mame nekdy podobny problem :-)

a nemyslim si, ze budem tvrda na svoje deti, nerob si o mne usudok na zaklade par prispevok v jednej diskusii.

To jsem doufam nikde netvrdila, ze budes tvrda na svoje deti. Usudek jsem si udelala pouze ten, ze rada rikas uprimne, co si myslis, nekdy za kazdou cenu a neuvedomujes si, ze to nekdy nekoho muze i bolet. A ze jsi impulzivni a spoustu veci driv reknes nebo napises nez promyslis. Ale to, jaka budes na svoje deti, to si fakt netroufam soudit :-)

a znovu jsem se podivala na svoje prispevky (co jdou z extremu do extremu a nestoji ani za precteni :dance: :wink: ) a nepsala jsem o tom, jaka budes nebo jsi na deti, jen ze „co by kdyby“ a ze doufam, ze nebudes tak tvrda, jak se tu prezentujes, to jen aby bylo jasno :twisted:

Příspěvek upraven 24.08.10 v 16:23

• Citovat
  • Upravit
17359
24.8.10 16:19

verenika, a to sa teda sakra mylis.

nikomu tu nepisem na zaklade par prispevkov ako budu jednat v buducnosti so svojimi detmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.8.10 16:25
soldi píše:
verenika, a to sa teda sakra mylis.nikomu tu nepisem na zaklade par prispevkov ako budu jednat v buducnosti so svojimi detmi.

Jak už jsem psala několikrát,je to nesmyslné a opravdu už zbytečné.Každá máme jiný názor na život,každá jsme zažila něco jiného a to nás v životě vede kupředu.

Nemyslím,že jsem v každé dikuzi proti všem.Nemám čas se moc zapojovat.že se teď sešly dvě podobné dikuze kde jsem byla pro potrat v nouzi zakaldatelky,tak to ze mě dělá asi černou ovci emimina :mrgreen: No snad se z toho nebudu v noci odkopávat-dělám si srandu 8-)

Jak píšu každý jsme v životě něco zažil,já jsem se vždy musela ohánět abych měla to co mám.Zažila jsem spoustu neštěstího a smrti.Třeba proto se koukám na svět jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.8.10 16:28

Verčo- abys to špatně nepochopila. Určitě je dobrý se zakladatelky zastat. Mě je jí taky líto. Ale mám pocit, že ty si vždycky vybereš stranu, se kterou se nesouhladí a tam se dáš. Mám ten pocit z více diskusí. Já to musela napsat. Už dýl mě svrběl jazyk. :oops:
Jinak samosebou piš. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria