Interupce v 8tt - jak a co zařídit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
24.8.10 16:29

verenika, si myslis, ze si sama, co prezila nestastia a smrt?

proste si nesadneme. radim Ta do kategorie ako je aj zuzka.mamka. to je cele. o nic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.8.10 16:30
Aladina píše:
Verčo- abys to špatně nepochopila. Určitě je dobrý se zakladatelky zastat. Mě je jí taky líto. Ale mám pocit, že ty si vždycky vybereš stranu, se kterou se nesouhladí a tam se dáš. Mám ten pocit z více diskusí. Já to musela napsat. Už dýl mě svrběl jazyk. :oops:
Jinak samosebou piš. :palec:

Já se většinou stavím na slabší stranu barikády a prohrávám :zed: :think: :lol: Ale nevzdávám to :wink: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.8.10 16:32
soldi píše:
verenika, si myslis, ze si sama, co prezila nestastia a smrt?proste si nesadneme. radim Ta do kategorie ako je aj zuzka.mamka. to je cele. o nic nejde.

Zase překrucuješ moje slova :nevim: Nemusíš mě nikam zařazovat,opravdu by jsi měla nejdřív přemýšlet a pak psát.Asi ráda lidi škatulkuješ co?Taky mi nesedíš a nepíšu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
24.8.10 16:32

vidis, verenika a ja vzdy staviam za svoj nazor. to by si tiez mohla skusit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
24.8.10 16:34
verenika píše:
soldi píše:
verenika, si myslis, ze si sama, co prezila nestastia a smrt?proste si nesadneme. radim Ta do kategorie ako je aj zuzka.mamka. to je cele. o nic nejde.
Zase překrucuješ moje slova :nevim: Nemusíš mě nikam zařazovat,opravdu by jsi měla nejdřív přemýšlet a pak psát.Asi ráda lidi škatulkuješ co?Taky mi nesedíš a nepíšu to.

ako Ta skatulkujem?
radim Ta tak ako zuzku.mamku- osoby, s ktorymi si nesadnem, takze si s nimi nebudem pisat, lebo to dospeje k hadke.
to nie je skatulkovanie, to je prevencia :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.8.10 16:34

Ta Soldi, už mír, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.8.10 16:35
soldi píše:
vidis, verenika a ja vzdy staviam za svoj nazor. to by si tiez mohla skusit. :wink:

Soldi,s tebou nemá cenu se bavit.Jsi útočná a zlá!!Tím,že se stavím na opačnou stranu neznamená že s tou stranou nemám stejný názor 8-o .Opravdu netuším kde se to v tobě bere.Proč hned rýpeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.8.10 16:35
Aladina píše:
Ta Soldi, už mír, ne?

Nn,tady musí mít někdo poslední slovo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.8.10 16:38

Já mám nemocný dítko, což je teda smutný, ale zas čas se tu vykecávat. A zítra jedem na dovču, takže si musím nasbírt minuty, aby se mi až tak nestýskalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
24.8.10 16:39
verenika píše:
soldi píše:
vidis, verenika a ja vzdy staviam za svoj nazor. to by si tiez mohla skusit. :wink:
Soldi,s tebou nemá cenu se bavit.Jsi útočná a zlá!!Tím,že se stavím na opačnou stranu neznamená že s tou stranou nemám stejný názor 8-o .Opravdu netuším kde se to v tobě bere.Proč hned rýpeš?

aaale prosim Ta, vsak skus nieco brat aj s nadhladom, nemusis brat vsetko doslovne, co pisem, myslela som, ze to pochopis, ked som tam dala toho smajla, tak ale nic z toho.

wrrr a hav, ked som taka utocna a zla :lol: :lol:  :lol:

Příspěvek upraven 24.08.10 v 16:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.8.10 16:40
Aladina píše:
Já mám nemocný dítko, což je teda smutný, ale zas čas se tu vykecávat. A zítra jedem na dovču, takže si musím nasbírt minuty, aby se mi až tak nestýskalo.

Tak si dovču užíte a třeba se zas někde sejdem a budem za jedno :mrgreen:

Já musím jít na koš hub co jsme si přinesli z lesa :lol:

tak páček

Příspěvek upraven 24.08.10 v 16:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.8.10 16:42

Máš ráda psy, já taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
24.8.10 16:49

aladina, ak to bolo na mna, tak ano a jedneho velkeho a zleho mam aj doma. mozno je dokonca horsi ako ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.8.10 16:51
Aladina píše:
Máš ráda psy, já taky. :lol:

no to víš,že je miluju.Jsou jak moje děti :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.8.10 16:51

Jestli se Soldi můžu zeptat co jsi za znamení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí