Interupce v 8tt - jak a co zařídit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
24.8.10 21:23
Anonymní píše:
Ahoj holky jsem v 8 týdnu těhu a boužel musím na interupci.Chtěla jsem se zeptat kolik tento zákrok stojí a kolik se platí za žádanku atd

Mamino 78: ZAKLADATELKA SE PTALA NA NECO JINEHO!!!NECHTELA POPIS JAK SE TO PROVADI!!!
MAS TO TAM NAPSANE MAS!!
POKUD TO NECHAPES TAK JSI ............ . to si dopln to jeste zvladnes.I kdyz prestavam pochybovat ze ti to dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
24.8.10 21:32

Ježíši kriste ,ja nechápu zda je tady vetšina lidí normální,nekdo proste potraty uznava a nekdo ne jsme snad ve svobodné zemi,legalní to je ,at si dela kazdy co chce!!!a co uzna pro sebe nejlepsí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.8.10 21:42

A ja asi nepochopim proc nekdo chape na co zakladatelka zeptala a nekdo to nedokaze pochopit.Otazku polozila jasne a neptala se jestli porat ano ci ne a jak se provadi.Takze chtela jednoduchou odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.8.10 21:45

to nemá smysl řešit, prostě lidi sou ruzní, ale číst snad umí každej aby si mohl přečíst pruvodní otázku, nadpis

no nic holky, každá z nás má svuj život , každá si jej žijem po svém, a hold musíme se naučit žít ve společnosti chápajících a nechápajících, a pokud nekterá z nás bude mít náky ten problém, bude lepší ho ani neventilovat, a říct to třeba vrbě..která mlčí a neodsoudí te

a tím končím,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
24.8.10 21:46

Ano VIM NA CO SE PTALA JEN MI PAK PRISLO ZE ONA TO MIMI CHCE A PRITEL HO CHTEL TAKY NO ALE PAK HO ZAS NECHTEL TAK JSEM JI TIM CHTELA RICT AT SI TO PROMYSLI NEZ NA TEN ZAKROK PUJDE A JSEM TU TA NEJHORSI PROTOZE VAS POHORSILO TO JAK SE INTERUPCE PROVADI TAK SI VZDY AZ SE VAM NECO NEBUDE LIBIT ZAKREJTE OCI A UCPETE USI TAK TO ASI I DELATE NE FAKT TADLE DISKUSE JE JEN O NAPADANI TECH CO MAJ JINEJ POHLED OSTATNE ASI JAKO KAZDA DRUHA ZDE NA EMIMI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.8.10 21:47

a mimochodem bych ješte teda ráda vedela zda je tu náká mamina, co má díte ve škole a pouší jim tam běžne film o potratu......tady v okolí ..vím že se nic takového nepouští jako budoucím maminám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.8.10 21:48

mamino78..tak si zakrej oči než budeš číst naše příspevky o tobe, pokud se ti nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
24.8.10 21:48
Anonymní píše:
Přítel miminko hrooozně chtěl a teď se najednou rozhodl že miminko nechce a musim napotrat jinak mi udělá ze života peklo atd :cry: 4-5 tisíc???Já myslela že to stojí okolo 3 tisíc 8-o To vůbec nevim kde na to vezmu ach jo

TADY TO MATE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.8.10 21:49

Já jsem teda starší ročník než myslíš ale ve škole jsem toto video taky zahlédla.Pouštělo se povině asi v 8 třídě a proto si myslim že neni potřeba a ani vhodné tento zákrok popisovat,tim spíš když o to nikdo nestál.Nikdo neni tak blbej aby nevěděl jak to je a že nepřilétle obláček a dětátko usne a odletí(větší blbost mě nenapadla,pardon)

At si zakladatelka dělá co chce.Nikdo z nás jí nemá do toho co mluvit a lepší potrat než najít dítě u popelnic,to snad uzná každej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
24.8.10 21:49

tak nevím přijde mi těch 20 stran o ničem bez urážky, ale zakladatelka se opravdu nic nedozvěděla, jenom se celý den dohadujete mezi sebou…
Ale opravdu takový film existuje pamatuji si ho z biologie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
24.8.10 21:50
petra.lovosice píše:
a mimochodem bych ješte teda ráda vedela zda je tu náká mamina, co má díte ve škole a pouší jim tam běžne film o potratu......tady v okolí ..vím že se nic takového nepouští jako budoucím maminám…

mYSLENO V UCILISTI KDY JE VAM 15LET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.8.10 21:51

78 mamino si přečti co napsal admin a co tu nekolikrát bylo řečeno..a psáno..že nekdo na tom vživote muže být tak..že by to sám s dítetem nezvládl, nemel by bydlení, peníze nic…je spousta žen a páru který se o díte snaží roky..a pak najednou..muž opustí ženu třeba v 8 mesíci…pohledej si tu na emimi takové diskuze......a hlavně čti všechni příspevky teto diskuze…když už chceš tak pilně diskutovat tak at víš o čem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30312
24.8.10 21:51
78mamina píše:
petra.lovosice píše:
mYSLENO V UCILISTI KDY JE VAM 15LET

Byl nám puštěný před asi 9 lety na střední škole. Porod i potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
24.8.10 21:52

Tak koukam na prehled diskusi - 20 stran v dikusi „co zaridit u interupce“ - si rikam „tam musi byt mela“. A taky ze jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.8.10 21:53

tak my sme to ve škole nemely..a to sem 80 ročník..a nevím o nikom z okolí že by neco takového ve škole mel :nevim: …

a lepšíé interupce než mrtvé díte v igelitce…

a už dost…jdu si psát nekam jinam..protože tady to bude stále dokola......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí