Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Ahoj holky jsem v 8 týdnu těhu a boužel musím na interupci.Chtěla jsem se zeptat kolik tento zákrok stojí a kolik se platí za žádanku atd
Mamino 78: ZAKLADATELKA SE PTALA NA NECO JINEHO!!!NECHTELA POPIS JAK SE TO PROVADI!!!
MAS TO TAM NAPSANE MAS!!
POKUD TO NECHAPES TAK JSI ............ . to si dopln to jeste zvladnes.I kdyz prestavam pochybovat ze ti to dojde.
Ježíši kriste ,ja nechápu zda je tady vetšina lidí normální,nekdo proste potraty uznava a nekdo ne jsme snad ve svobodné zemi,legalní to je ,at si dela kazdy co chce!!!a co uzna pro sebe nejlepsí!
A ja asi nepochopim proc nekdo chape na co zakladatelka zeptala a nekdo to nedokaze pochopit.Otazku polozila jasne a neptala se jestli porat ano ci ne a jak se provadi.Takze chtela jednoduchou odpoved.
to nemá smysl řešit, prostě lidi sou ruzní, ale číst snad umí každej aby si mohl přečíst pruvodní otázku, nadpis
no nic holky, každá z nás má svuj život , každá si jej žijem po svém, a hold musíme se naučit žít ve společnosti chápajících a nechápajících, a pokud nekterá z nás bude mít náky ten problém, bude lepší ho ani neventilovat, a říct to třeba vrbě..která mlčí a neodsoudí te
a tím končím,
Ano VIM NA CO SE PTALA JEN MI PAK PRISLO ZE ONA TO MIMI CHCE A PRITEL HO CHTEL TAKY NO ALE PAK HO ZAS NECHTEL TAK JSEM JI TIM CHTELA RICT AT SI TO PROMYSLI NEZ NA TEN ZAKROK PUJDE A JSEM TU TA NEJHORSI PROTOZE VAS POHORSILO TO JAK SE INTERUPCE PROVADI TAK SI VZDY AZ SE VAM NECO NEBUDE LIBIT ZAKREJTE OCI A UCPETE USI TAK TO ASI I DELATE NE FAKT TADLE DISKUSE JE JEN O NAPADANI TECH CO MAJ JINEJ POHLED OSTATNE ASI JAKO KAZDA DRUHA ZDE NA EMIMI
a mimochodem bych ješte teda ráda vedela zda je tu náká mamina, co má díte ve škole a pouší jim tam běžne film o potratu......tady v okolí ..vím že se nic takového nepouští jako budoucím maminám…
mamino78..tak si zakrej oči než budeš číst naše příspevky o tobe, pokud se ti nelíbí
Anonymní píše:
Přítel miminko hrooozně chtěl a teď se najednou rozhodl že miminko nechce a musim napotrat jinak mi udělá ze života peklo atd4-5 tisíc???Já myslela že to stojí okolo 3 tisíc
To vůbec nevim kde na to vezmu ach jo
TADY TO MATE
Já jsem teda starší ročník než myslíš ale ve škole jsem toto video taky zahlédla.Pouštělo se povině asi v 8 třídě a proto si myslim že neni potřeba a ani vhodné tento zákrok popisovat,tim spíš když o to nikdo nestál.Nikdo neni tak blbej aby nevěděl jak to je a že nepřilétle obláček a dětátko usne a odletí(větší blbost mě nenapadla,pardon)
At si zakladatelka dělá co chce.Nikdo z nás jí nemá do toho co mluvit a lepší potrat než najít dítě u popelnic,to snad uzná každej
tak nevím přijde mi těch 20 stran o ničem bez urážky, ale zakladatelka se opravdu nic nedozvěděla, jenom se celý den dohadujete mezi sebou…
Ale opravdu takový film existuje pamatuji si ho z biologie ![]()
petra.lovosice píše:
a mimochodem bych ješte teda ráda vedela zda je tu náká mamina, co má díte ve škole a pouší jim tam běžne film o potratu......tady v okolí ..vím že se nic takového nepouští jako budoucím maminám…
mYSLENO V UCILISTI KDY JE VAM 15LET
78 mamino si přečti co napsal admin a co tu nekolikrát bylo řečeno..a psáno..že nekdo na tom vživote muže být tak..že by to sám s dítetem nezvládl, nemel by bydlení, peníze nic…je spousta žen a páru který se o díte snaží roky..a pak najednou..muž opustí ženu třeba v 8 mesíci…pohledej si tu na emimi takové diskuze......a hlavně čti všechni příspevky teto diskuze…když už chceš tak pilně diskutovat tak at víš o čem
78mamina píše:petra.lovosice píše:mYSLENO V UCILISTI KDY JE VAM 15LET
Byl nám puštěný před asi 9 lety na střední škole. Porod i potrat.
Tak koukam na prehled diskusi - 20 stran v dikusi „co zaridit u interupce“ - si rikam „tam musi byt mela“. A taky ze jo ![]()
tak my sme to ve škole nemely..a to sem 80 ročník..a nevím o nikom z okolí že by neco takového ve škole mel
…
a lepšíé interupce než mrtvé díte v igelitce…
a už dost…jdu si psát nekam jinam..protože tady to bude stále dokola......