Interupce v 8tt - jak a co zařídit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12947
24.8.10 22:19
Lizbeth píše:
Jinak na škole si nepamatuji jakýkoli naučný film, žádnou názornou výuku, žádné brožury, žádné exkurze..
Ročník 79 :roll:

my to mely v náky ty občance nebo jak se to nazývalo, a tuším že 8 třída…vím že pak sem šla na povinou první kontrolu ke gynekoložce chodilo se v doprovodu s mámou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.8.10 22:22
petra.lovosice píše:
Kamča.dalmatinka píše:
petra.lovosice píše:
no tak mi nic takového nemely, nám přišla gynekoložka..ukázala nám na obrázku vagínu, popsala jak o ní pečovat, popsala nám jak se chránit, jak muže přijít díte, rozdaly balení kondomu a náky brožurky o tehu, a menstruační kalendář a to bylo vše
Přednášku o děloze a vagině si také pamatuji.K těm potratum
V 9 třídě nás dokonce učitelé vzali do nějakého ustavu kde byli ve skleničkách mrtvé plody v ruzném stadiu těhotenství :poblion: .Také ruzně rozřezané tělo,hlavy,ruzné mutace atd..Doufám že ve škole už se tohle nepraktikuje.Dodnes s toho mám noční mury :roll:
tak todle už je uplne hnusný..doufám že naše mláde za pár let nepujde na něco podobného..jak říkám naštestí nám nic takového nepouštely, a ve skleničkách neco podobného videt jako náctiletá..no poteš :-(

U nás je právě http://www.regionplzen.cz/…v-ustav.html procházkuv ustav který je v blézkosti Zš.Pamatuji si že tam chodila celá škola.Komu se udělalo zle tak mohl čekat venku.Vim že každej zdrhnul když nějaký profesor z káďě vytáhnul nějakou končetinu :poblion: a kdo zustal vyhnala ho hlava která měla dva obličeje :roll: .Strašnej zážitek.Dodnes když jedu kolem běhá mi mráz po zádech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.8.10 22:23
Kamča.dalmatinka píše:
petra.lovosice píše:
Kamča.dalmatinka píše:
petra.lovosice píše:
no tak mi nic takového nemely, nám přišla gynekoložka..ukázala nám na obrázku vagínu, popsala jak o ní pečovat, popsala nám jak se chránit, jak muže přijít díte, rozdaly balení kondomu a náky brožurky o tehu, a menstruační kalendář a to bylo vše
V 9 třídě nás dokonce učitelé vzali do nějakého ustavu kde byli ve skleničkách mrtvé plody v ruzném stadiu těhotenství :poblion: .Také ruzně rozřezané tělo,hlavy,ruzné mutace atd..Doufám že ve škole už se tohle nepraktikuje.Dodnes s toho mám noční mury :roll:
tak todle už je uplne hnusný..doufám že naše mláde za pár let nepujde na něco podobného..jak říkám naštestí nám nic takového nepouštely, a ve skleničkách neco podobného videt jako náctiletá..no poteš :-(
U nás je právě http://www.regionplzen.cz/…v-ustav.html procházkuv ustav který je v blézkosti Zš.Pamatuji si že tam chodila celá škola.Komu se udělalo zle tak mohl čekat venku.Vim že každej zdrhnul když nějaký profesor z káďě vytáhnul nějakou končetinu :poblion: a kdo zustal vyhnala ho hlava která měla dva obličeje :roll: .Strašnej zážitek.Dodnes když jedu kolem běhá mi mráz po zádech

brrrr..takže tyto videa a exkurce absolvovaly i chlapci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.8.10 22:25
petra.lovosice píše:
Kamča.dalmatinka píše:
petra.lovosice píše:
Kamča.dalmatinka píše:
petra.lovosice píše:
U nás je právě http://www.regionplzen.cz/…v-ustav.html procházkuv ustav který je v blézkosti Zš.Pamatuji si že tam chodila celá škola.Komu se udělalo zle tak mohl čekat venku.Vim že každej zdrhnul když nějaký profesor z káďě vytáhnul nějakou končetinu :poblion: a kdo zustal vyhnala ho hlava která měla dva obličeje :roll: .Strašnej zážitek.Dodnes když jedu kolem běhá mi mráz po zádech

Ano celá třída a vždy ten 9 ročník takže i ostatní třídy A B C
Jsem ročník 83 ale vim že to samé absolvoval muj brácha ročník 79

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.8.10 22:27

Na video o potratu taky koukala celá třída takže i chlapci.Kromě dílen a tělocviku jsme měli všechny předměty společné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.8.10 22:27
to je síla
Kamča.dalmatinka píše:
petra.lovosice píše:
Kamča.dalmatinka píše:
petra.lovosice píše:
Kamča.dalmatinka píše:
petra.lovosice píše:
Ano celá třída a vždy ten 9 ročník takže i ostatní třídy A B C
Jsem ročník 83 ale vim že to samé absolvoval muj brácha ročník píše: Více

to je síla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.8.10 22:30

no dobrou všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.8.10 00:03

já jsem roč. 86 a učitel nám ho pouštěl v také i porod myslím v přírodověde:-)

utkvel mi v hlavě takový detail který tady nebudu popisovat, ale nic pekneho to nebylo

každopádne už by se to tady melo zabalit, jelikož zakladatelka dostala kopr a už tady stejně neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
25.8.10 06:09

Uprimne me by nevadilo, kdyby to mlade shledlo. Je to proste realita.
Ja jsem v tomhle takova neortodoxni, ja si dokonce myslim, ze kdo ji maso, mel by nejlepe sam dokazat dotycne zvire usmrtit, prinejmenesim by mel zvladnout exkursi po jatkach. V zivote je neco za neco a my, zejmena ve meste, si zijeme v takove sterilni bubline, kde dostavame maso balene v uhlednych porcickach, jako by to nikdy nebylo zive zvire, potratu rikame preruseni..... clovek by mel vedet s cim zachazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
25.8.10 07:14

Zakladatelko

Pokud tady ještě občas nakoukneš,a chceš stale ješte poradit,napiš klidně soukromou zprávu,jsem zdravotní sestra co obnaší interupce Ti rada zodpovím.I jaka jsou rizika.Ano komplikace mužou nastat jako při každem sebemenším zakroku,ale není to vždycky pravidlo.Vše muže být pak v naprostem pořádkuk a bez komplikací.Zvládni vše at je to cokoliv a když budeš chtít napsat napiš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.8.10 07:29

Bože ženský,vás to jěště nepustilo 8-o :lol: :lol:

Aladino-však vidíš,že ani 5tý pokus o ukončení diskuze se nezdařil :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.8.10 09:20

Veru: ono spis rozebiraji ze se chodilo an nejake prednasky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.8.10 09:39

Jaká poviná návštěva gynekologa???
Vůbec nechápu - pamatuju hromadné návštěvy zubaře za komunistů , ale pak nic..
Asi jsme hodně zabržděné městečko..

Jinak ohledně toho co zminovala Pudla - přesně takové myšlenky mě napadaly , když jsem četla příspěvky od Ačka - tedy Vražda, vražda, vražda a všeobecná úcta k životu atd..
Tedy nechci se nikoho dotknout, ale takto radikální názory by měl napsat jen člověk vegetarián ( nejlépe snad i vegan), který nazašlápl nikdy mravence, neplácl mouchu a nevdechl pavouka při jízdě na kole..
Možná to u ní je pravda, takže to berte prosím jako hypotézu a né kritiku. Však se neznáme.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
25.8.10 09:43

Taková aktivní diskuze a já jí zaspala :D
Já jsem se jen chtěla zeptat všech, které se tu rozčilovaly, že zakladatelka se ptá na cenu potratu na emiminu, kde jinde se měla zeptat? Na serveru o zahradnictví? Leteckém modelářství?
Dále si myslím, že to jestli žena jde na potrat je její rozhodnutí a ona s tím musí žít do konce života.
Taky si myslím, že zakladatelka nejspíš byla natolik šokovaná s reakce svého přítele, že prostě chudák vidí aktuálně tohle jako jediný možný řešení, třeba se jí to rozleží v hlavě a rozhodne se jinak a třeba taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.8.10 10:03
Lizbeth píše:
Jaká poviná návštěva gynekologa???
Vůbec nechápu - pamatuju hromadné návštěvy zubaře za komunistů , ale pak nic..
Asi jsme hodně zabržděné městečko..Jinak ohledně toho co zminovala Pudla - přesně takové myšlenky mě napadaly , když jsem četla příspěvky od Ačka - tedy Vražda, vražda, vražda a všeobecná úcta k životu atd..
Tedy nechci se nikoho dotknout, ale takto radikální názory by měl napsat jen člověk vegetarián ( nejlépe snad i vegan), který nazašlápl nikdy mravence, neplácl mouchu a nevdechl pavouka při jízdě na kole..
Možná to u ní je pravda, takže to berte prosím jako hypotézu a né kritiku. Však se neznáme.. :oops:

Počkej,se chodila na povinné návštěvy gynekologie??Jsem to asi zaspala ne?Jsem z velkého města a my chodili teda jen na ty zuby :nevim: :lol:

Jo a já chodila na pitvy,jestli chce někdo pokecat i o tom tak můžem 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí