Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak možná doufám, že to někoho trkne a že si řekne, sakra, nemá ta Gina108 tak trochu pravdu? A kdybych zachránila jednu jedinou popletenou ženskou před vlastní zkázou, hřálo by mě to na duši. To jsem ale naivní, co? ![]()
Myslím,že je málo takových žen co by vzalo sílu na to co by jsi dělala ty.Víš,moje těhu bylo PŘÍŠERNÉ a já už jiné dítě nechci,teda i jo,ale musel by mi ho někdo dát už hotový
Takže se chráním jak to jde,ale kdyby se stalo,že bych byla těhu tak bych taky šla.Mám už jedno dítě a to mě potřebuje.Ti co navštěvují diskuzi deprese tak vědí.Tím to asi je,že chápu ženy co na to prostě sílu nemají,nemají odvahu jít do nejsitoty atd
Lesina píše:Lucyus12 píše:Nepřehánej, eMimino je jeden z nejotevřenějších a nejtolerantnějších velkých serverů - pokud chceš opravdu výživné hádky, musíš jinam.sandrik píše:Já bych to radši nezkoušela… Všichni víme, jak to tu poslední dobou vypadá…
(pokud někdo o mé vyjádření tak stojí ať založí diskusi Potrat: ano či ne? ráda se zapojím do debaty tam)Skoro všechno se tu zvrtne v hádku jako hrom
Takovéto výkřiky pouze vytvářejí dojem, že se tu uživatelky pouze hádají.
Tak jsem to nemyslela
Pokud to tak vyznělo, tak se omlouvám
Celou dobu čtu tuhle diskuzi a nechápu ![]()
Je mi proti srsti potrat-vražda. ![]()
Naprosto souhlasím s Verenikou a ty co psaly podobně jako ona.
Nikdy nevíte, do jaké situace se dostanete, nikoho za potrat neodsuzuju… já jsem naštěstí v takové situaci nebyla, ale dokážu si představit, jaké to je. Jednou se už tak málem stalo, a já bych rozhodnutá na potrat jít, jiné řešení nebylo
Tedy určitě by bylo, ale já prostě ještě dítě nechtěla a to dítě by tatínka jako takého nemělo a to jsem nechtěla
Naštěstí to bylo jen hormonální porucha z antikoncepce ![]()
Jinak jsem ročník 84 a žádné video jsme neviděly
K zubaři se povinně chodilo a na gyndu s námi taky šly, myslím v 8 třídě
bylo mi 14 a šly jsme všichni holky a jsem ráda. Jen to bylo přes konečník
![]()
Já myslím, že tohle jako takové hádka není. Je to prostě výměna názorů a každý na ten svůj má právo. Jen se mi nelíbí hned napadat a urážet za to co si ten druhý myslí. Je normální, že každý na to kouká jinak a jinak to cítí.
Jsem ráda, že žiju v zemi, kde mám právo své volby a můžu si o svém těle rozhodovat sama.
Poslední příspěvek Lesiny, můžu jen souhlasit ![]()
Minewko-taky moc přeju,pohodové těhotenství s krásným koncem.Jen k té teleranci a pochopení.Píšeš,co jsi si všechno vytrpěla za cestou k miminku,kdybych byla ochotná přistoupit na tvůj stejně nekompromisní ton,tak bych jako plodnice,co vždy otěhotněla na prvý „vrz“ mohla napsat,no,tak bože,nemůžeš mít děti,jsou mnohem větší tragedie.....To by bylo asi hodně necitelné a nikdy bych ti nechtěla takhle ublížit.O tom to je,každý prožívá to, co ho tíží teď a aktuálně,můžeme se alespoň pokusit s tím dotyčným soucítit a situaci mu nestěžovat. ![]()
Lucink_a píše:
Já myslím, že tohle jako takové hádka není. Je to prostě výměna názorů a každý na ten svůj má právo. Jen se mi nelíbí hned napadat a urážet za to co si ten druhý myslí. Je normální, že každý na to kouká jinak a jinak to cítí.
Tak jsem to myslela - ne hádky jako takové, ale spíše dohady a to, že některé z nás hned odsuzují za názor nebo otázku. Špatně jsem to položila - nemám nic proti eMiminu ani proti maminám na něm… ![]()
tady je to jak telenovela, každý den nové díly ![]()
gino..nebud trapná
me by zajímalo jak by se zastánci ne interupci zachovaly kdyby je nekdo znásilnil, a oni otehotnely
dát pryč by to přece nemohly když sou takový zastánci
chdáčku Lucýsku.Zase jssi to odprdla,ikdyž jsi to myslela dobře,viď?
![]()
petra.lovosice píše:
tady je to jak telenovela, každý den nové díly
Jak jsi jistě četla tak by si některé dítě nechaly
Bibi1 píše:
chdáčku Lucýsku.Zase jssi to odprdla,ikdyž jsi to myslela dobře,viď?![]()
No asi v tom nejsem tak nevině, fakt jsem to blbě napsala ![]()
verenika píše:petra.lovosice píše:
tady je to jak telenovela, každý den nové dílyJak jsi jistě četla tak by si některé dítě nechaly![]()
![]()
veroniko..myslíš
… ![]()
petra.lovosice píše:Ó, jak neurážlivá slova jsi zvolila, opravdu tolerance samagino..nebud trapná
me by zajímalo jak by se zastánci ne interupci zachovaly kdyby je nekdo znásilnil, a oni otehotnelydát pryč by to přece nemohly když sou takový zastánci
gino tak slova volím taková aby ta telenovela tady byla i zajímavá,,,me teda dokáže urazit daleko horší slovník, nejsem citlivka
stanuska píše:
Minewko-taky moc přeju,pohodové těhotenství s krásným koncem.Jen k té teleranci a pochopení.Píšeš,co jsi si všechno vytrpěla za cestou k miminku,kdybych byla ochotná přistoupit na tvůj stejně nekompromisní ton,tak bych jako plodnice,co vždy otěhotněla na prvý „vrz“ mohla napsat,no,tak bože,nemůžeš mít děti,jsou mnohem větší tragedie.....To by bylo asi hodně necitelné a nikdy bych ti nechtěla takhle ublížit.O tom to je,každý prožívá to, co ho tíží teď a aktuálně,můžeme se alespoň pokusit s tím dotyčným soucítit a situaci mu nestěžovat.
Ehm…tak toto som akože nepochopila a už vôbec neviem, kde som sa takýmto tónom vyjadrila k zakladateľke. A neschopnosť mať deti je jedna z vecí, ktoré človek ovplyvniť nevie.A myslím, že tragédia to je a dlho trvá, kým sa s tým človek zmieri.
**Ona má možnosť si vybrať, či decko chce, alebo nechce a tiež mala možnosť si vybrať (pokiaľ ju priateľ neznásilnil), či decko splodí, alebo nie. Neplodná žena si vybrať nemôže, len sa zmieriť **
Preto tvoj argument pre mňa veľmi logiku nemá.
Ale ok, si stelesnením úúúžasne chápavého postoja. Gratulujem.
Mne zakladateľka a jej pár viet, čo tu napísala, rozhodne neprišla ako osoba 100% presvedčená o tom, že to, k čomu ju priateľ núti, je ochotná spraviť.
Ale to je jedno, nechce sa mi čítať útoky na seba.
Nech každý robí čo chce.
Milá zakladateľka:
http://www.kolik-to-stoji.cz/…i-interupce/
http://www.zbynekmlcoch.cz/…rtni_sl.html
http://www.nemcheb.cz/cenik0608.html
ChoĎ za svojim gynekológom alebo do najbližšej nemocnice, tam určite majú cenník a dozvieš sa to presne.
Ostatným ďakujem za príspevky typu „nechaj to tak, je to zybtočné, niekomu to proste nevysvetlíš a podobne“.
Příspěvek upraven 25.08.10 v 13:07