Interupce v 8tt - jak a co zařídit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43032
25.8.10 19:35

Souhlasim s tim, ze dat dite k adopci neni (pro normalni zenu) nic lehkeho. A pokud si soucasne tato zena mysli, ze embryo jeste neni clovek, potrat se logicky jevi jako daleko lepsi reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
25.8.10 19:40
Lizbeth píše:
Jedna věc mi není jasná.
Proč některé z vás svůj vlastní postoj ( at je pro či proti) vztahují na různé situace zakladatelky a nebo považují za jediné správné..
Třeba - když není na smrt nemocná, nebo znásilněná, tak si to může nechat, protože já bych to tak udělala.. atd.
Pro každého je přece složitá životní situace něco jiného - každý má jiné , jinak omezené možnosti svou situaci řešit a co je pro někoho jednoduché, je pro druhého nepřekonatelný problém.
Máme různé povahy, různou duševní sílu, různé zázemí a různá měřítka..
Nepřipadá vám divné odsuzovat nebo naopak obhajovat " imaginární" situaci zakladatelky ( o které víte prdlajs)????
A jak je vidno, maminky tolerující potraty nejsou vůbec zvědavé na maminky co je netolerují a naopak..
Ale to je starý jak Olympik, takže to balím. páá

Liz jeste jsem ti to nikdy nenapsala, ale uz dlouho te povazuji za jednu z nejrozumnejsich diskutujicich tady na emininu. Velmi tolerantni a osvicenou, snad i formovanou zkusenostmi, co nezije ve svem fantazijnim svete opajena svym dokonalym ja.
pripoustim pokorne, ze jsem mozna ovlivnena tim, ze se v nazorech casto shodneme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
25.8.10 19:54

pudloslava, mne sa zas pacia Tvoje nazory :huban:
aj minewky a acka a giny.

a tiez mi to pride tak, ze presne tie, ktore tu na plnu hubu hlasia toleranciu a porozumenie (verenika, lovosice a im podobne) neznesu jednoducho nazor nikoho ineho. acko aj minewka len napisali svoj nazor a vy ste to proste nezniesli a museli hned zacat oponovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.8.10 20:02
Pudloslava píše:
Lizbeth píše:
Jedna věc mi není jasná.
Proč některé z vás svůj vlastní postoj ( at je pro či proti) vztahují na různé situace zakladatelky a nebo považují za jediné správné..
Třeba - když není na smrt nemocná, nebo znásilněná, tak si to může nechat, protože já bych to tak udělala.. atd.
Pro každého je přece složitá životní situace něco jiného - každý má jiné , jinak omezené možnosti svou situaci řešit a co je pro někoho jednoduché, je pro druhého nepřekonatelný problém.
Máme různé povahy, různou duševní sílu, různé zázemí a různá měřítka..
Nepřipadá vám divné odsuzovat nebo naopak obhajovat " imaginární" situaci zakladatelky ( o které víte prdlajs)????
A jak je vidno, maminky tolerující potraty nejsou vůbec zvědavé na maminky co je netolerují a naopak..
Ale to je starý jak Olympik, takže to balím. páá
Liz jeste jsem ti to nikdy nenapsala, ale uz dlouho te povazuji za jednu z nejrozumnejsich diskutujicich tady na emininu. Velmi tolerantni a osvicenou, snad i formovanou zkusenostmi, co nezije ve svem fantazijnim svete opajena svym dokonalym ja.
pripoustim pokorne, ze jsem mozna ovlivnena tim, ze se v nazorech casto shodneme :-)
šmarja panno, dík - 100% nápodobně.. :mavam:
( a pak že si nepamatuješ žádný nicky :mrgreen: :mrgreen: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
25.8.10 20:17

soldi a liz dik
tak medu jsme si namazaly, tedka na nas pujdou vosy :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
25.8.10 20:19

Hle Pudla! a já jsem si myslela, že jsi už fuč! Jen tak mimochodem názory Pudly a LIzbeth jsou tu opravdu nej :kytka: souhlasím všemi dvaceti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
25.8.10 20:21
Pudloslava píše:
soldi a liz dik
tak medu jsme si namazaly, tedka na nas pujdou vosy :-))))

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
veru veru, som v ocakavani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
25.8.10 20:22

lady sim tebe, abych se tu neventilovala :-) ale byla jsem pryc a taky mi nesel net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
25.8.10 20:24
Pudloslava píše:
lady sim tebe, abych se tu neventilovala :-) ale byla jsem pryc a taky mi nesel net

V pohodě, jen že jsem si říkala kdepak se nám touláš..Nebo jestli tě už taky štvalo to moje spílání :lol: , musím dodat aby se Liz nenaštvala, že díky ní jsem si uvědomila, že se dívam na svět skrz černé brýle. Díky za to :kytka: Jsem si pak říkala, že se nedivím že nám to tam mizí když tam furt píšu ty svoje katastrofické scénáře :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
25.8.10 20:30

Ja jsem jeden cas zakladala na ruznejch webech dikuse „co je clovek“ v nadeji, ze me neci nazor nekam posune v definici, podle ktere bych mohla posoudit, zda embryo, komatozni jedinec, zvire, mimozemstan… maji uz statut osoby s pravy, nebo ne. A dozvedela jsem se same psychedelicke kecy… takze nic nevim.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
25.8.10 21:16

Ahoj Pudli ono asi hodně záleží na citlivosti člověka někomu se příčí jíst maso tak ho nejí, a tak bych tu mohla jmenovat tisic veci a vždy ti dá každý jinou odpověd ,proč to ano a to třeba ,ale tohle už ne.Já beru člověka člověkem v tu chvíli co mu začne bít srdce, protože je to pak i naopak když mu bít přestane umírá.Tak asi tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.8.10 21:21
Minewka píše:
Ale to že nejaká kočka ostala tehotná?? No boože,
nie je ani prvá, ani posledná.

Mně nejvíce asi dostalo tohle od Minewky.Přišlo mi necitlivé a možná,že zlehčování situace člověka o kterém nic nevíme,mohlo zakladatelce ublížit.Jinak nemám problém s jiným názorem,v podstatě konkrétně s Minewkou,Ackou můžu v mnohém souhlasit.Ale mnohem více by se mi líbilo,kdyby zakladetelce diskuze napsaly,rozmysli si to dobře,nechceš si třeba povídat o tom,jestli by se v tvé situaci nedalo něco dělat,nabídnou pomoc,pochopení.....Spíše než o názoru,mně mrzí,jak je podáván.

Příspěvek upraven 26.08.10 v 08:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
25.8.10 21:31

že vás to baví stále dokola, radeji budu svuj čas věnovat diskuzím kde si člověk normálně pokecá…

soldi prosím te :roll: :roll: měla by sis toho medu namazat dost, aby to veru vubec bavilo, tvoje názory sou uplne nekde jinde.. pudl narozdíl od tebe svuj názor umí výstižne popsat,tak nebud vlez doprdelka :wink:

dámy, užívejte si klábosení tady o ničem..mě už vážne tato diskuze nebaví, zdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená verenika
25.8.10 22:08
soldi píše:
pudloslava, mne sa zas pacia Tvoje nazory :huban:
aj minewky a acka a giny.a tiez mi to pride tak, ze presne tie, ktore tu na plnu hubu hlasia toleranciu a porozumenie (verenika, lovosice a im podobne) neznesu jednoducho nazor nikoho ineho. acko aj minewka len napisali svoj nazor a vy ste to proste nezniesli a museli hned zacat oponovat.

Holka,fakt nevím o co ti furt jde.Už několikrát jsem napsala,, že dokážu vzít jiný názor (citlivý a vkusně podaný),ale na pravém místě a v té správné diskuzi.

Napsalo ti spousta lidí,že se sem váš názor nehodil.Nikdo ti nebere,že jsi proti potratům.Je mi to úplně jedno.Když nebereš ani od admina,že jste to přehnaly tak nevím o čem se chceš jěště bavit :zed:

Už je fakt trapné jak to tu furt omíláš dokola :roll:

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená verenika
25.8.10 22:12

A nebo ten názor podat aspoň citlivě jak píše Stanuška :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat