Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
KOčky,kdyť už toho bylo dost.Proč na sebe jěště útočit?
Gino-jěště mě napadlo,jak by jsi se zachovala kdyby to dítě manžel nechtěl?Opustila by jsi ho?Pro cizý dítě?
verenika píše:
KOčky,kdyť už toho bylo dost.Proč na sebe jěště útočit?Gino-jěště mě napadlo,jak by jsi se zachovala kdyby to dítě manžel nechtěl?Opustila by jsi ho?Pro cizý dítě?
to je jasný že napíše že joo…ale chtela bych být u skutečnosti kdyby se to stalo
petra.lovosice píše:verenika píše:to je jasný že napíše že joo…ale chtela bych být u skutečnosti kdyby se to stalo
KOčky,kdyť už toho bylo dost.Proč na sebe jěště útočit?Gino-jěště mě napadlo,jak by jsi se zachovala kdyby to dítě manžel nechtěl?Opustila by jsi ho?Pro cizý dítě?
Protože jsem si na 99% jistá,že by šla žena na potrat a že by manžel NIKDY neskousnul dítě z takového zločinu.
Jen mě právě zajímá volba cizý dítě/otec-živitel rodiny
Holky já se vám fakt divím, že to pořád řešíte. Ještě si něco přivoláte a pak opravdu budete řešit problémy.Toto je jenom plácání do větru.
Jinak si myslím, že kdyby opravdu přišlo k věci a šlo do tuhého, že by každá jednala jinak jak píše. Ono se to lehko takto píše do klávesnice.
verenika píše:
Tak teoreticky - dítě bych donosila a dala k adopci a měla bych klidné svědomí, že jsem mu dala život a šanci na milující náhradní rodinu. V tomhle bych přítele i chápala, kdyby to dítě nechtěl, a netuším, jestli bych i já byla schopná to dítě přijmout - třeba jo, fakt nevím, tohle je už pro mě hodně sci-fi. Nevěřím ale, že by mi přítel nějak bránil v tom, abych ho porodila, sám má stejný názor na potraty jako já.
verenika píše:verenika, ak sa bojis otehotnenia a vies na 100% ze uz nechces dalsie dieta, tak odporucam Ti sterilizaciu (bud Tvoju, alebo manzelovu) a mas po probleme, mozes si uzivat s pokojom intimne chvilky s manzelom bez obav ze budes musiet celit tazkemu rozhodnutiu. to by bolo zodpodne beruc do uvahy tvoje odhodlanie ze dalsie babo nechces. pripadne otehotnenie a nasledne zbavenie sa plodu - vyvijajuceho malickeho cloviecika, je velka nezodpovednost.
Myslím,že je málo takových žen co by vzalo sílu na to co by jsi dělala ty.Víš,moje těhu bylo PŘÍŠERNÉ a já už jiné dítě nechci,teda i jo,ale musel by mi ho někdo dát už hotovýTakže se chráním jak to jde,ale kdyby se stalo,že bych byla těhu tak bych taky šla.Mám už jedno dítě a to mě potřebuje.Ti co navštěvují diskuzi deprese tak vědí.Tím to asi je,že chápu ženy co na to prostě sílu nemají,nemají odvahu jít do nejsitoty atd
gino si myslím žeje daleko horší po psychyce porodit a dát díte pryča už o nem nevedet
ješte me napadá otázka když je tolik lidí pro ne potrat..v težké situaci..proč sou tak plné kojenáky a detské domovi
proč,
petra.lovosice píše:verenika píše:to je jasný že napíše že joo…ale chtela bych být u skutečnosti kdyby se to stalo
Hehe, ty mi ale přeješ věci.
Někde jsem četla, že nějaké procento žen ve svých sexuálních fantaziích touží být znásilněno, ale já tedy fakt ne ani ve snu.
Gina108 píše:petra.lovosice píše:Hehe, ty mi ale přeješ věci.verenika píše:to je jasný že napíše že joo…ale chtela bych být u skutečnosti kdyby se to stalo
KOčky,kdyť už toho bylo dost.Proč na sebe jěště útočit?Gino-jěště mě napadlo,jak by jsi se zachovala kdyby to dítě manžel nechtěl?Opustila by jsi ho?Pro cizý dítě?Někde jsem četla, že nějaké procento žen ve svých sexuálních fantaziích touží být znásilněno, ale já tedy fakt ne ani ve snu.
sem myslela u toho rozhodování. ne u toho aktu
petra.lovosice píše:
gino si myslím žeje daleko horší po psychyce porodit a dát díte pryča už o nem nevedetješte me napadá otázka když je tolik lidí pro ne potrat..v težké situaci..proč sou tak plné kojenáky a detské domoviproč,
Kdyby ty ženský byly pro potrat, tak asi logicky nejsou plný kojeňáky. Jj to mě taky štve, ale to bude spíš špatnou legislativou, jinak by zas nebylo tolik bezdětných párů čekajících léta letoucí na adopci.
Acko-ty jsi tu chyběla
Kdybch chtěla sterilizaci tak bych jí asi podstoupila
Ty jsi koukám hodně radikální ![]()
Prosím,už to jde zamknout?
Lucyus12 píše:Lucink_a píše:Tak jsem to myslela - ne hádky jako takové, ale spíše dohady a to, že některé z nás hned odsuzují za názor nebo otázku. Špatně jsem to položila - nemám nic proti eMiminu ani proti maminám na něm…
Já myslím, že tohle jako takové hádka není. Je to prostě výměna názorů a každý na ten svůj má právo. Jen se mi nelíbí hned napadat a urážet za to co si ten druhý myslí. Je normální, že každý na to kouká jinak a jinak to cítí.
Neboj já jsem tě pochopila ![]()
Já nevím nebyla bych asi schopná dítě odnosit a pak ho dát k adopci, to je podle mě daleko těžší pro ženu než interupce. ![]()
hele už se na to fakt vykašleme…proste a jednoduše..at si to každá udelá jak chce,,,,
Gina108 píše:petra.lovosice píše:Kdyby ty ženský byly pro potrat, tak asi logicky nejsou plný kojeňáky. Jj to mě taky štve, ale to bude spíš špatnou legislativou, jinak by zas nebylo tolik bezdětných párů čekajících léta letoucí na adopci.
gino si myslím žeje daleko horší po psychyce porodit a dát díte pryča už o nem nevedetješte me napadá otázka když je tolik lidí pro ne potrat..v težké situaci..proč sou tak plné kojenáky a detské domoviproč,
Holky kdyť vy tady omíláte věci pořád dokola.Kojeňáky a adpoce už tu byly předevčírem…V kojeňáku jsou i děti za kterýma matka chodí a proto nemohou být adoptovány-matce bylo dítě odebráno pro nevyhovující prostředí,výchovu atd…Matka musí dát svolení s adopcí,pokavaĎ je znám otec tak asi i ten.Je to složitý…
Lucink_a píše:Lucyus12 píše:Lucink_a píše:Tak jsem to myslela - ne hádky jako takové, ale spíše dohady a to, že některé z nás hned odsuzují za názor nebo otázku. Špatně jsem to položila - nemám nic proti eMiminu ani proti maminám na něm…
Já myslím, že tohle jako takové hádka není. Je to prostě výměna názorů a každý na ten svůj má právo. Jen se mi nelíbí hned napadat a urážet za to co si ten druhý myslí. Je normální, že každý na to kouká jinak a jinak to cítí.Neboj já jsem tě pochopila
Já nevím nebyla bych asi schopná dítě odnosit a pak ho dát k adopci, to je podle mě daleko těžší pro ženu než interupce.
A prečo by bolo ťažké pre teba ho dať na adopciu?