Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
petra.lovosice píše:
soldi..promin ted se snažíš ospravedlnit, ale byla si to ty první která tuto diskuzi tak nák zvrtla..hned tvuj první příspevek, .....potrat..zabití…holky že vám to už není blbý, víte opravdu prd co se deje kolem vás…opravdu bych chtela videt v reálném životě mnohé zvást kdyby vás potkalo neco takového že byste musely rozmýšlet
už se mi sem ani nechtělo vracet sdo diskuze po včerejšku, ale nedalo mi to, prostě já nechápu nekteré vaše reakce
a mamino78..tvoje příspevky sou opravdu nechutné popisovat prubej potratu, žes ho nekde videla na fiilmu…uvedomuješ se vubec jaké to je pro maminu která se takto rozhodla at s osobních duvodu nebo vývojových vad???…víš co to je nedobrovolne..přijít o díte???…protože kdyby situace byla jiná mnohé ženy by si to díte nechaly…styd se
Ja se vúbec nestydím za svuj nazor a ten film zkoukni a nikoho neurážej ![]()
mamino78..já se nepotřebuju koukat na něco po čem toužím, urážky to nejsou ale zamysli se nad tím co tu píšeš..vek už snad na to máš
verenika, mozes, som rak s ascendentom v levovi. a to som zvedava, ze aky zaver z toho vyvodis ![]()
kattkka píše:
Nechcete toho uz treba nechat??
kattkka píše:
Nechcete toho uz treba nechat??
Ten nápad už jsem několikrát měla-bez úspěchu
![]()
Tak teď už by to mohlo vyjít, když si všichni řekli, co si o sobě myslej.
petra.lovosice píše:
mamino78..já se nepotřebuju koukat na něco po čem toužím, urážky to nejsou ale zamysli se nad tím co tu píšeš..vek už snad na to máš
Jsi ubohá já Tě tady ani jednou neurazila a ty mě tu pořád napadáš,ten film je běžně pouštěn jako výuka ve škole pro budoucí MAMINKY a to že se ti to nemusí líbit jak to probíhá to je právě to co si tvurci toho filmu přáli,říct budoucím maminám když opravdu nemusíte tak to nedělejte
A TO JSEM PRAVE CHTELA ZDELIT ZAKLADATELCE ![]()
mamino78..nevím co je urážliveho na tom že se máš stydet nebo že máš vek…mimochodem zakladatelka nestála o to abys tu psala takové historky, a myslím že ani jiní o to nestály,..kdybych ti chtela nadávat použiji daleko výraznejších slov…tak si to laskavě celý přečti znovu a pak piš moudra
pOŘÁD MLUVÍŠ O ZAKLADATELCE CO BY CHTĚLA SLYŠET A CO NE JAK TO MŮŽEŠ VĚDĚT CO CHTĚLA ONA SE TU PAK K NIČEMU NEVYJÁDŘILA TY SI ZAS O SOBĚ MYSLÍŠ ŽE SI TA NEJCHYTŘEJŠÍ OSOBA POD SLUNCEM A ŽE TO CO SE NELÍBÍ TOBĚ SE NELÍBÍ NIKOMU.fAKT MOUDRÁ
78mamina píše:
Vereniko jestli ti přijde normální že 12tt *** (popis potratu smazán adminem) ***, aby matky které se tak rozhodnou se zamysleli a dětátko které si nepřejí nezabíjeli a raději dali do adopce.
víš sama moc dobře co tam bylo popsáno, myslím si že popis o trhání hlavičky nožiček atd..nebyl zrovna nejvhodnejší zpusob, obzvlášt když se tema diskuze znělo jinak, to nemluvím o tom že tvoje příspevky si citovala a neustále dávala znova na stránku aby to náhodou někdo nepřehlídl,,,,,,,,a jak říkám možná patříš k tem štastným který se nemusely rozhodovat o živote dítete..at z ukončení vv, nebo jiného duvodu,,, , přeji ti aby ses takto rozhodovat nikdy nemusela…
78 mamino..já si myslím že admin to tady jasne napsal…já si nejchytřejší nepřipadám, jen reaguji, na něco co se mi nelíbí, …a promin dávat odkazy na náky filmy a popisy potratu..to mi normální moc nepříjde
petra.lovosice píše:
78 mamino..já si myslím že admin to tady jasne napsal…já si nejchytřejší nepřipadám, jen reaguji, na něco co se mi nelíbí, …a promin dávat odkazy na náky filmy a popisy potratu..to mi normální moc nepříjde
AMEN
![]()