Krvácení v 8 tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.7.22 14:48

Tak už asi nemá smysl něco řešit vypadlo že mě něco teď opravdu velkého srazeneho takže si myslím že je to pryč zítra ráno sjedu znovu jen aby to potvrdili že je vše oki :srdce: všem děkuji za informace a podporu ráno písnu jak to dopadlo ale je to sto pro konec. :*

• Citovat
  • Upravit
np10021
28.7.22 14:55
@Anonymní píše:
Tak už asi nemá smysl něco řešit vypadlo že mě něco teď opravdu velkého srazeneho takže si myslím že je to pryč zítra ráno sjedu znovu jen aby to potvrdili že je vše oki :srdce: všem děkuji za informace a podporu ráno písnu jak to dopadlo ale je to sto pro konec. :*

Achjo, to mě mrzí.. tak držím palečky, ať vše samo odejde a brzy se zadaří.

• Citovat
  • Upravit
1056
28.7.22 14:57
@Anonymní píše:
Tak už asi nemá smysl něco řešit vypadlo že mě něco teď opravdu velkého srazeneho takže si myslím že je to pryč zítra ráno sjedu znovu jen aby to potvrdili že je vše oki :srdce: všem děkuji za informace a podporu ráno písnu jak to dopadlo ale je to sto pro konec. :*

Drž se❤️️🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.7.22 15:03
@Anonymní píše:

To mě moc mrzí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.22 15:43

Všem dekuju :srdce: beru to celkem dobře ale strach z Dalšího asi bude musím myslet rozumně. :srdce: díky a všem přeji ať se taky daří

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.22 16:55

Holky prosím vás jak dlouho jste krvaceli nebo jestli Teda jste zažili spontánní potrat? A jak dlouho po něm je možné znova zkoušet. :oops: pořád mi to vrtá hlavou cítím se v pohodě ale ráda bych chtěla zkusit co nejdřív na gynekologii jdu až v pondělí

• Citovat
  • Upravit
np10021
29.7.22 17:02
@Anonymní píše:
Holky prosím vás jak dlouho jste krvaceli nebo jestli Teda jste zažili spontánní potrat? A jak dlouho po něm je možné znova zkoušet. :oops: pořád mi to vrtá hlavou cítím se v pohodě ale ráda bych chtěla zkusit co nejdřív na gynekologii jdu až v pondělí

Krvácela jsem cca 14 dní a to dost, bolesti byly šílené. Doktorka mi doporučila snažení po 3 cyklech. Já se cítila fajn a věděla jsem, že další snažení mi psychicky pomůže. Takže my se začali snažit hned. Přišla jedna ms a druhá ms už nepřišla.. ale dost záleží i na tom, zda bude vše čisté - děloha, vaječníky.

• Citovat
  • Upravit
19258
29.7.22 17:44
@Anonymní píše:

4 hodiny a pak 2-3 dny jen slabe spineni. Jeden cyklus jsem nechala proběhnout a další měsíc otěhotněla. Skončilo to ZT v 8tt a přišla jsem na to až ve 12 tt. Za me - nespechej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.22 17:56

Já právě začala ten jeden den krvácet jako při MS druhý den to samé s bolestmi jako při MS na wc to že mě vypadlo potrat Teda vcera dneska občas vypadne malý kousek ale krvácím normálně jako při MS a bez bolesti odešlo embrio a bylo po bolesti. Dost zajímavé. :? Takže uvidím v pondělí Teda co ještě rekne lékař. No. :think: děkuji vám za odpovědi. Já se cítím psychicky v pohodě snažím se se v tom v hlavě nevrtat ale mám pocit že potřebuju otěhotnět hned jak to půjde jinak se v tom začnu vrtat a utapet. Sem z toho blázen :zed:

• Citovat
  • Upravit
2021
29.7.22 18:58
@Anonymní píše:

Před 5 lety že mě ráno ve sprše vypadla sráženina přes půl dlaně - do toho jasně červená krev. Naprosto nečekaně a bezbolestně. Byla jsem tušíme v 11tt. Byl to hematom a dnes tu mám 4, 5 letou dcerku.
Jednou jsem také začala mít v cca v 8tt v noci silné MS bolesti, ale opravdu šíleně. Do toho jasně červená. Potrat a revize.
Takže MOJE zkušenost : nebolí = OK, bolí = KO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.8.22 14:00

Zdravim, momentálně prožívam stejnou situaci,8tt z ničeho nic krev hodně krve a dva velke kusy tvaru jatra, hned na pohotovost. Miminko v pořádku hematom 1cm na 1cm. Klidovy režim, utrogestan a ascorutin.9tt opět krváceni s kusy hematomu v nemocnici po KO opět klid hematom se zmenšuje.10tt u mého dr.na KO hematom žádny asi se vstřebal, den na to KO v nemocnici před screeningem hematom žádný. Po celou dobu mezi krvácením slabé špinění. Radost veliká, sněhulák roste jak má. Ten den k večeru najednou divný pocit tam dole a to snad ne, tvrdili, že tam neni.No krve jak z v… a pět sraženina. Naštvana se řítím do nemocnice a co Dr. nenasla stále ten samý hematom.Tak jedu v režimu postel, záchod, sprcha. Zítra KO u mého gynekologa :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
1.8.22 15:02

@anetrom06 měla jsem to takto do 17.týdne a teď jsem ve 30.týdnu🤗 🤗. Držím palce, aby se sněhuláček dál držel🍀 🤗 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
1.8.22 15:02
@Anonymní píše:
Já právě začala ten jeden den krvácet jako při MS druhý den to samé s bolestmi jako při MS na wc to že mě vypadlo potrat Teda vcera dneska občas vypadne malý kousek ale krvácím normálně jako při MS a bez bolesti odešlo embrio a bylo po bolesti. Dost zajímavé. :? Takže uvidím v pondělí Teda co ještě rekne lékař. No. :think: děkuji vám za odpovědi. Já se cítím psychicky v pohodě snažím se se v tom v hlavě nevrtat ale mám pocit že potřebuju otěhotnět hned jak to půjde jinak se v tom začnu vrtat a utapet. Sem z toho blázen :zed:

A jak si dopadla u doktora? 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.22 09:50

@Mamina 86 potrat proběhl v pořádku čistím se sama. Prý až přestanu krvácet doporučuji vždy lékaři 3 až 6 měsíců čekat. Ale jeho osobní názor nebyla jsem na revizi žádný zákrok nebyl takže můžu prý když budu se cítit klidně hned jak to přestane krvácet. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.22 09:53

Já vím že to byl potrat hned jak jsem to psala že mě sice vypadl kus srazeneho ale v tom bylo i kulaté vajíčko takže pokud máte sražené jen kusy tak asi nic ale já to měla i s tím vajíčkem s plodem dala bych vám foto ale je to nechutné fotila jsem to kamarádce která prodělala to samé co já

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky