Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zažila jsem v 7tt a ne nedopadlo to dobře. Byla jsem zrovna hospitalizovaná kvůli dehydrataci, dost jsem zvracela. Na utz také srdeční akce i přes krvácení a za 2 dny konec. Ale taky jsem to zažila v 11tt a ve 24tt (v tom 11tt příčina nejasná, ve 24tt nízko položena placenta) a z toho mám holčičku.
Je mi líto, že ti musím psát, že to nevyšlo, na psychice ti to nepřidá, asi chceš číst příběhy jen s dobrým koncem. Každopádně teď to neovlivníš, je to 50/50 a nezbývá než doufat.
Držím palce ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky omlouvám se za anonym je to pro mě nepříjemné dneska jsem šla ráno na záchod a když jsem se utrela na toaletním papíře bylo hodně krve se sráženinou. A v záchodě též dost krve. Krev je jasné červená jako při menstruaci. Jela jsem na Gynekologii a tam viděla embrio i se srdeční akci. Vše prý v pořádku. Pokud budu krvácet ještě znova mam znova přijet. Dojela jsem domů vše ok. Teď jsem šla na záchod a opět to samé a mám bolesti jako při menstruaci. Zažili jse tohle některá a vše dobré dopadlo.?
Zažila jsem v tomhle těhu krvácení od 9tt takřka co týden do 17tt a teď začínám 30tt😊. V 9tt se mi udělal hematom a ten se vždy vylil a udělal se nový a tak to bylo pořád dokola. Ale já měla krvácení bez ms bolestí🥺. Nicméně jsem byla někdy na pohotovosti i co 3 dny. Oni s tím stejně nic nemůžou udělat, jen vždy zkontrolovali embryo/ plod a od začátku jsem brala Gynprodyl, magnezium a Ascorutin. Vše beru doteď🙏.
Já vím že neuslysim jen to pěkně ale co se dá dělat. Já jsem u prvního dítka spinila to vím že se stává ale nikdy jsem jasně nekrvacela. Řekla mi jen že to může být že se roztahuje děloha ale že bych krvacela takhle hodně i po druhý a do toho bolesti v podbřišku jakoby ne ostré ale cítím je. Je to Pech no co se dá dělat
zatím děkuji holky za vaše zkušenosti. Zítra zase zajedu no.
@Anonymní píše:
Já vím že neuslysim jen to pěkně ale co se dá dělat. Já jsem u prvního dítka spinila to vím že se stává ale nikdy jsem jasně nekrvacela. Řekla mi jen že to může být že se roztahuje děloha ale že bych krvacela takhle hodně i po druhý a do toho bolesti v podbřišku jakoby ne ostré ale cítím je. Je to Pech no co se dá dělatzatím děkuji holky za vaše zkušenosti. Zítra zase zajedu no.
Jak se říká, je to 50 na 50, ale když jsem krvácela poprvé, tak jsme jeli na pohotovost s tím, že je jasný konec a on nebyl🙏. Krvácela jsem pokaždé jako když otočíš kohoutek s vodou., takže já už do poslední chvíle věřím zázrakům😊. Moc držím palce, aby to mělo šťastný konec❤️️
@Mamina 86 děkuji vím že je to 50 na 50.
ale doufám pořád v zázrak. Ale radši budu mít zdravé děťátko takže pokud to nemá být příjmu to. Jen mě to děsí že se mi tohle děje
jinak děkuji
Zdravím.. zažila jsem něco podobného krvacela jsem asi 14 dnů v kuse ale vůbec jsem v tu dobu věděla že jseem těhotná, nuže jsme jeli na pohotovost a tam jsem se dozvěděla že jsem těhotná všechno bylo v pořádku jenn to že jsem měla hematon na děloze skze něho jsem krvacela. Dostala jsem injekci na zastavení a k tomu ještě prasky ascorutin myslím nebo jak se tto píše už nepamatuji
a klid na lůžku nuže 4 měsíce jsem musela skoro furt ležet než se to strebalo. Alle radši bych zajela na pohotovost radši 5× zbytečně než jednou pozdě. Držím pěsti až to dobře dopadne ![]()
Pri 4. tehotenstvi jsem takto hodne krvacela v 8. tt. Lekar na pohotovosti zjistil srdecni akci a polyp, ze ktereho jsem krvacela, predepsal mi Utrogestan a Cyklo3Fort (je pry ucinnejsi nez Ascorutin). Take mi doporucil klidovy rezim, coz pri 3 malych detech neslo. Krvaceni pak trvalo jeste cca 2 dny, pak to preslo a rodila jsem par dni pred terminem.
V 2. tehotenstvi jsem zpocatku spinila, po par tydnech to preslo. Pak jsem krvacela (ale ne tak silne) od 17. do 21. tt. V 21. tt mi odtekla plodovka. Tyden jsem si polezela v nemocnici. Dirka se nastesti zacelila a plodovka se sama doplnila. Rodila jsem 39 + 0.
Ale nikdy jsem pri tom krvaceni nemela bolesti
Svagrova krvacela s bolestmi v 8. tt a dopadlo to spatne. Za cca 3 mesice otehotnela znovu a syna donosila.
Drzim pesti! ![]()
U mě bohužel krvácení bez bolestí znamenalo konec. Ale u mě byl problém ld začátku. Znám plno případů, které i přes krvácení dopadly dobře. Zavolej si na svojí gyndu, třeba ti dají injekci proti krvácení a pak hormony na udržení. Ale pokud se to nemá udržet, tak to nepomůže ani stavění se na hlavu.
@np10021 moje lékařka 14 dní dovolená a o hormony nesmím
bohužel. A chápu to když to nemá být tak to nebude
každopádně děkuji za tvou zkušenost
@Janča6 no mě toho moc na pohotovosti neřekl včera jen no všechno vypadá v pořádku nic nevidím je to z roztahovani dělohy. Nejspíš. Pak přijedu domů a tohle dnes ráno taky no teď už bolesti nemám je to vždy tak nějak půlka vložky nevím jestli je to moc nebo ne každopádně je to tam. Teď jedu za 3 hodiny k náhradními gynekologovi tak uvidím a děkuji i za tvou zkušenost ![]()
@Vagnerkanik jojo pojedu zase dneska na gynekologii aby se pořádně podíval proč krvácím na potrat mi to zase nepřijde ty není tolik ale nevím zase jak potrat vypadá no spíš sem si představovala větší krvak. Uvidím II tohle je hrozne. A klid na lůžku u mě nehrozí mám malé dítě ještě
no asi prostě buď a nebo ![]()
3× jen slabe spineni s bolesti a vždy špatný konec - něco SP, něco ZT. Poslední těhotenství jen slabe spineni bez bolesti a vše Ok. Porod na termín. Za me je krvácení relativně Ok, ale nesmí byt ms bolesti
@Anonymní píše:
@np10021 moje lékařka 14 dní dovolená a o hormony nesmímbohužel. A chápu to když to nemá být tak to nebude
každopádně děkuji za tvou zkušenost
Zkoušela jsi Ascorutin? Je dobrý při drobném špinění. Třeba by alespoň krvácení zmírnil. Nebyl na UZ nalezen třeba hematom, proto to krvácení?
@np10021 dneska jsem tam byla znova krvácím hodně dostala jsem nějaký léky na zmírnění krvácení a udržení plodů jenže mám obavy jestli to mám brát a nemám to prostě nechat na přírodě aby sis s tím poradila sama
děloha bez hematomu vše čisté neví proč se to deje
Ahoj holky omlouvám se za anonym je to pro mě nepříjemné dneska jsem šla ráno na záchod a když jsem se utrela na toaletním papíře bylo hodně krve se sráženinou. A v záchodě též dost krve. Krev je jasné červená jako při menstruaci. Jela jsem na Gynekologii a tam viděla embrio i se srdeční akci. Vše prý v pořádku. Pokud budu krvácet ještě znova mam znova přijet. Dojela jsem domů vše ok. Teď jsem šla na záchod a opět to samé a mám bolesti jako při menstruaci. Zažili jse tohle některá a vše dobré dopadlo.?