Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Mamina 86 potrat proběhl v pořádku čistím se sama. Prý až přestanu krvácet doporučuji vždy lékaři 3 až 6 měsíců čekat. Ale jeho osobní názor nebyla jsem na revizi žádný zákrok nebyl takže můžu prý když budu se cítit klidně hned jak to přestane krvácet.
Doporučuje to každý doktor jinak😇. Taky se říká, že je uvnitř,, pohnojeno” a pak to jde samo😊. Byla jsem na revizi na začátku prosince, pak proběhl jeden celý cyklus a na začátku února jsem už měla poz.test a doktorka se na to netvářila nijak zle😊. Tak se nech hezky pročistit, dělej si kontryhelový čaj a držím palce k dalšímu těhotenství🍀
Dobrý den, jsem v 8tt…v pondělí jsem krvacela, celkem hodně. Hned jsem jela na gyndu a tam koukli a srdíčko bije, ale miminko bylo stejně velké jako před týdnem. Úterý ok. Dostala jsem tablety vaginální a ascorutin. Dneska ráno opět krev, silne, bez sraženin. Nevím zda mám znovu jet na gyndu nebo čekat. Poctive ležím a odpočívám. Bolesti nemám.
@anetrom06 myslela jsem si že jsem ve stejné situaci jako ty ale hematomu sem neměla ani nic jinyho. Ten kus stažený co vypadl bylo i s vajíčkem s tím embriem ale určitě se měj na pozoru držím palečky. U mě to potrat byl