Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky děvčata, jsem asi v 7 tt těhotenství a dneska ráno jsem šla na záchod a utřela jsem krev s malinkatou sraženinou
krev byla jasná čerstvá červená jak při menstruaci, ale pouze jsem to utřela do toaletního papíru že by to teklo se určitě říct nedá. Bolesti nemám. Myslíte ze je to potrat? Nebo něco jiného? Mám navštívit lékaře nebo je to zbytečné? Docela mě to vyděsilo hlavně ten malinký hlen
na UZ už byl při poslední návštěvě asi dva týdny zpátky vidět váček i plod a hcg bylo kolem 3000j. Děkuji za odpovědi ![]()
Chtělo by to trochu zapojit mozek. Pakliže jsi těhotná, máš pochybnost, utřela jsi krev, nevíš co ti je, tak místo psaní na emimi mazej k lékaři. Vážně myslíš, že my ti tu poradíme něco jiného, než jít k lékaři???
Jdi k dr když se bojíš, může to být potrat a může to být nějaká banalita tipu prasklá žilka ![]()
To ti řekne jedině lékař.
Sama jsem tu obavu zažila, v jednom těhotenství šlo o nějaké neurčité zakrvácení, v druhém bylo krve víc a byl to hematom. Ale jestli se mimčo drží, to opravdu ukáže jen ultrazvuk.
Před chvilkou jsem byla zase na WC a když jsem se utřela tak nic ani kapička krve jako kdyby se vůbec nic nestalo, naprosto čistý papír
nerozumím tomu
teď jestli spíš počkat pár dni jestli se to vrátí nebo jít k lékaři když už mi nic není
jinak se cítím skvěle nic mě neboli jen trošku pohyby dole jak kdyby ale jinak v pořádku
možná vážně nějaká banalita a moc to hrotím ![]()
@MolieJewell Kdy máš jít na gynekologii? Jestli za dlouho, tak bych tam zašla hned v pondělí, abych věděla, na čem jsem… Jako sestra mě sprdla, že jsem taky čekala až po víkendu, že jsem měla okamžitě jet na pohotovost. Ale já jsem si říkala, že jestli to krvácení měl být potrat, tak už by tomu stejně nijak nepomohli.
@Petule030 právě až 12.3
A špiním růžovou krev jak kdyby jsi smichala krev s vodou tak takovou konzistenci to ma a vypadl ze mě další hlen ale úplně miniaturní, mám ještě cystu na vaječníku tak snad třeba napraskl
asi budu muset zajít hnedka zítra na pohotovost radši pro jistotu
ale doufám ze to nebude nic hrozného a mimčo se drží bylo by to už po druhé co bych o něho přišla ![]()
@Petule030 a ty jsi dopadla jak? Byl to potrat nebo se mimčo drželo? ![]()
@MolieJewell Drželo se. Ale v obou případech to bylo jednorázové zakrvácení. Když píšeš, že stále krvácíš, tak si raději zajeť ještě dneska na pohotovost.
@Petule030 už špiním takovou hnusnou hnědou jak kdyby starou krev ![]()
@MolieJewell určitě běž na pohotovost. Já tam letěla hned po prvním zakrvácení na doporučení sesty mé dr., která ten den neordinovala. Tam mi zjistili hematom. Což prý mívá i třetina těhotných…držíme palce!
@Petule030 Nn nakonec nebyla přestalo to hned v tu neděli a už zase jenom bílý výtok jako předtím, teď mě spis trápí ze mám rýmu a bolí mě v krku asi angina
já fakt musím mít vždycky něco extra ![]()
@MolieJewell Ty jo, já bych byla strašně nervózní, nevědět, jestli se miminko drží. Tak snad je to v pořádku.
@Petule030 a proto se snažím to spíš moc neřešit abych nebyla zbytečně ve stresu kdyby to byl potrat už s tím nikdo nic neudělá a jelikož vše vymizelo a mám zase bílý výtok jako předtím a nemám žádné bolesti tak si myslím že miminko je vporadku a do prohlídky to vydržím, teď spis chci hlavně vyležet rýmu a krk to je teď momentální co mě zabijí
Jak budu mít po prohlídce tak vám sem hodím fotecku UZ a jak to dopadlo
![]()