Kryt na kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
56
7.7.13 21:37

kryt na kočárek

Ahoj holky, prosím vás, máme termín 2.11. a já bych chtěla na kočárek cam igloo kryt http://www.slune-cz.cz/cam-igloo/. Nemáte s tím některá zkušenost, jestli je to dobrý? Stojí to dost peněz, tak jsem se chtěla zeptat. Díky moc za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4822
7.7.13 21:51

Zkušenost nemám, ale zdá se mi to zbytečné. Raději bych volila kvalitní fusak, ten reguluje teplotu dostatečně. Obličej pak mazat krémy pro děti určené do zimy a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
7.7.13 21:52

Zkušenost nemám, ale ač mám taky obě děti podzimní (jedno říjen, druhé listopad), tak mi to přijde až zbytečné, měla jsem teplý fleecový fusak a bohatě stačil, jen při největších mrazech jsem přidala deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
7.7.13 22:17

Já mám CAM kočárek a nad tím Igloo jsem uvažovala, protože jsme měli jed na hory, prvně 6 týdnů po porodu a podruhé 2 měsíce po porodu. Nakonec jsem ráda, že jsem nevyhodila peníze za kravinu. Mám dítě říjnové a i když venku chumelilo, na horách byla šílená zima, je lepší dát dítě do fusaku a vrstvit oblečení, než dát méně oblečení, bez fusaku a přes kočár dát to Igloo. To bych pořizovala JEN v případě, že bych bydlela na horách a dítě se mi mělo narodit někdy na podzim. Jinak je to opravdu zbytečná věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
7.7.13 22:30

Taky jsem nad tim uvazovala, kdyz jsem kupovala CAM. ale prislo mi lepsi, zateplit primo dite :D kdyz jsem malemu dala dospod fleecovou deku, ho do fleecoveho overalku a do fusaku a pres nej klasicky kryt kocarku, tak prijel domu zpoceny, i kdyz bylo minus 15.
ono v tom kocarku je priznivejsi „mikroklima“ i bez specialniho krytu, nefouka jim tam a zahrejou se lip.
sla bych do otho jenom, kdybych zila nekde, kde je fakt extremni zima. (ale my v pohode prezili zimu v beskydech, extremem myslim treba finsko ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
8.7.13 07:46

@Ali-Ali Takhle jsem také zateplovala - a když hoooodně foukalo, dala jsem přes boudu ještě plenu, aby jí tam opravdu nefučelo. A občas jsem vyndavala spařené dítě, i když měla „jen“ o jednu vrstvu víc jak já a já byla v tu chvíli zmrzlá jako sobolí ho*no 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4822
8.7.13 09:55

Já musím říct, že mám fusak od teutonie a dítě nikdy nebylo spařené ani studené. Prostě dokonale reguluje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
8.7.13 15:17

@balestra Já mám fusak 3v1 od Emitexu, funguje skvěle, ale když jsem nabalila malou do mínus 20 a pak jela do nákupáku, kde bylo plus 20, tak je jasné, že za 10 minut byla spařená. Tenkrát byla ve věku, že jsem na ní nesměla ani sáhnout, jinak se probudila a pak řvala. Takže hold byla i hodinu v krámu ve fusaku a navlečená a pak samosebou spařená, takže jsem převlékala, ale hlavně byla vyspaná, než ji slíkat a pak hodinu poslouchat řev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4822
8.7.13 20:01

@maritimka jééžiš, promiň, ale to bych nikomu nikdy neudělala. Vždycky koukám špatně na matky, které přijdou do krámy, sami si svlečou či rozepnou bundu a dítě tam nechají navlečený jako bylo venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.7.13 20:57

Holky, děkuju vám za názory. Tak já to asi kupovat nebudu. Říkala jsem si, že je to dobrej kryt, že v zimě to bude fajn( kdyby sněžilo, mrzlo, atd…), ale asi to teda přehodnotím. První dítě jsme měli v dubnu, tak právě nevím, co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
9.7.13 15:28

@balestra Ale jak to chceš jinak udělat, když jakmile se dotkneš dítěte, tak je vzbuzené a pak už nezaspí třeba další hodinu? To budeš po krámě jezdit se řvoucím dítětem? Já malé vždy rozepla fusak, ale jinak byla normálně oblečená, jako venku, protože jinak se budila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4822
9.7.13 18:38

@maritimka Však dělej jak chceš. Ale škodíš svému dítěti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
9.7.13 20:59

@balestra Už neškodím, už je veliká a přežila 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí